Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 108 511
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
да се запиша и аз, че реших скоро да ида да понакупя някои неща от ДМ. Може ли някой да покаже каква е тази възглавничка с черешови костилки и колко струва? Похвалиха ми я много.

# 91
Здравейте,
да се запиша и аз, че реших скоро да ида да понакупя някои неща от ДМ. Може ли някой да покаже каква е тази възглавничка с черешови костилки и колко струва? Похвалиха ми я много.
Не се ли използва при колики? Thinking

# 92
Точно. Пък и за компрес за гърдите била удобна.  Simple Smile Да се подготвяме за бъдещето.

# 93
Точно. Пък и за компрес за гърдите била удобна.  Simple Smile Да се подготвяме за бъдещето.
Аз пък незнаех,че може да си купя готова и изядох кило череши от последните за сезона,че да се подготвя. EmbarassedИ тази торбичка е новост за мен.Имам чувството,че съм първескиня.
Моля ви да ми препоръчате паста за зъби за проблемни венци.Благодаря. Laughing

# 94
deyzi, не знам дали има паста на ДМ  за проблемни венци, но аз ти препоръчвам тази http://www.parodontax.bg/products/toothpaste.shtml
Иначе съм ползвала и съм доволна от водата за уста на ДМ, три вида са и имаш избор Wink

# 95
Моля ви да ми препоръчате паста за зъби за проблемни венци.Благодаря. Laughing

Пародонтакс, Лакалут - червения и вода за уста Корсодил. Последната е с хлорхексидин и е чудна при гингивити през бременността.
Ето я:

# 96
mama L.,Sourcherry,много благодаря! Hug
Милото утре е рожденик и смятам да нападна магазина тези дни и да ползвам намалението за рожденици. Laughing

# 97
  • най-шареното място
Добра идея! Аз вече бях и сега пиша списъци за покупки за мен от рождениците в семейството Simple Smile
Ще пробвам оцетения препарат.
Много съм доволна от гела за тоалетни с кощничка. Ползвам го за миене на мивки - не мирише като дезинфенктант Simple Smile. Не мирише и жълтата течност за почистване на толатени. но става само за поддръжка, не и за да поправите пластове котлен камък.

# 98
  • Някъде в облаците
  bouquet Хайде и аз тук, че все нямам време да ходя редовно в магазините, да чета, да купувам Hug за проба. Благодаря за темата и за спестеното ми време.

# 99
Записче  Peace

# 100
Нападнах вчера ДМ и си взех препарата за чистене с оцет, идеално изчисти банята. Купих въпросната възглавничка с костилки и разни бебешки мазила и кърпички, еднократни гащи и такива чудеса. Даже пакетче Babylove пампи от най-малките, доста рано, ама да не търчим в последния момент.  Simple Smile
Ще ви следя за други отзиви. Весел ден!

# 101
Пемзата Балея е хубава. Формата й е интересна и удобна за ползване.

# 102
Аз визуално съм ги виждала, питам каква е разликата.
например белия премиум памперс по хубав от зеления, по тънък, не е ароматизиран, има дишаща подложка.
Та питам тези Алана като са био, който ги е ползвал да каже дали си личи по нещо че са такива или...
Разликата е, че Алана не миришат на препарати (сравнено с Памперс или Либеро), когато се изпишка бебето. Не миришат на нищо, то бебешко пико на какво да мирише  Laughing А също вътрешността на памперса не придобива зърнеста структура,  като напоен гел, а става като намокрен дреп едно такова. Без да имам претенции да разбирам от био пелени, това е моето мнение, сравнено с обикновени, не-био пелени.

# 103
ще ги опитам, следващи пакет ще взема био и ще кажа според мен на какво нива са.

# 104
Kажете ми това намаление от 15% заз рожден ден как се ползва. На касата какво ще ми искат?

Общи условия

Активация на акаунт