Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 471
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Видин
Нещо с А май се казваха. Алена, Алана  Rolling Eyes Crazy

# 76
  • Пловдив
Имах предвид тези.

# 77
Алана изприщиха дупето на моето бебе. Явно държат мокро. Наложи ми се пак да се върна на Либеро.

А на Бейбилав има ли гащи и за какви килограми са?

# 78
  • Видин
Имат гащи, да. Аз съм много доволна от тях. Само дето не изглеждаха като на картинката и бяха мисля 20броя  Rolling Eyes

# 79
  • Пловдив
Алана изприщиха дупето на моето бебе. Явно държат мокро. Наложи ми се пак да се върна на Либеро.

А пък аз точно за бебето на сестра ми си мислех, че са по-добрия вариант, нали са био.....или поне така ги рекламират. Явно всичко е индивидуално. Дъщеря ми като бебе беше с Хагис, от една година е с Бейбилав. И с двата вида проблем не съм имала никога.

# 80

Аз пробвах гащичките за път.Четири броя са в опаковка,цената беше около 2 лв. Добре попиват,но са дебелички.Размера ,който пробвах беше 4.  Peace

# 81
  • при моите любими
Момичета, като добре запознати с веригата, кажете ми моля, кой магазин е най-добре зареден. От последната тема съм си направила голям списък и мисля да отида и да си напазарувам разни неща.

# 82
Аз визуално съм ги виждала, питам каква е разликата.
например белия премиум памперс по хубав от зеления, по тънък, не е ароматизиран, има дишаща подложка.
Та питам тези Алана като са био, който ги е ползвал да каже дали си личи по нещо че са такива или...

# 83
Тук някой беше похвалил препарата за чистене на фурни, но аз не съм доволна  Cry

# 84
В ДМ в Кауфланд (във Варна) има разпродажба на различни стоки.В един кош до входа.Аз си взех лакочистител за 1.09лв,кърпички за почистване на лице 2 пакета с кутия за 3 лв и др.неща

# 85
  • Видин
Във всеки дм има намалени неща, обикновено с изтичащ срок на годност  Peace

# 86
Бейби Лав памперсите са по-хубави от Алана поне според мен.За съжаление напоследък никъде няма 2-ка на бейби лав и минах на памперс за сега ,но задържат влагата, а бейби лав винаги ни беше сухо дупето.

# 87
Във всеки дм има намалени неща, обикновено с изтичащ срок на годност  Peace
Тези които са с изтичащ срок ,в магазина в който пазаря,стоят на един отделен рафт,до касата.Това за което ви казвам беше един голям кош,пълен с различни стоки.Кърпичките,които си купих са годни до 2012г.Пишеше всичко -50%.

# 88
  • София
[b....Съжалявам, че боровинковият детски душ-гел беше в лимитирана зимна серия. Беше чудесен като аромат, не сушеше кожата на дребното.[/b]
Определено!
Но те пак ще го пускат мисля.
Може ли снимка за да се ориентирам какво търся, или поне на коя фирма е  Hug
Да ми препоръчате балсам, който не се отмива, трябва ми за дъщеря ми, много и се оплита косата  Hug

# 89
  • Варна
Тези които са с изтичащ срок ,в магазина в който пазаря,стоят на един отделен рафт,до касата.Това за което ви казвам беше един голям кош,пълен с различни стоки.Кърпичките,които си купих са годни до 2012г.Пишеше всичко -50%.
И ние вчера си купихме 3-4 неща, като нито един артикул не беше с наближаващ изтичащ гаранционен срок, нито с повредена опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт