Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 777
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Тази оферта на 29.01 с 30% намаление за всички продукти или само за определени е?В брошурата им не е уточнено и предполагам е за всички Rolling EyesИначе да похваля техните шампоани Балеа с аромат на праскова-много добре ми се отразява на косата и то за смешна цена.

# 391
  • Плевен
29.01 с 30% намаление за всички продукти или само за определени е?
Ако може, още някой да си каже мнението, това 30% намаление за цялата сметка ли ще е  Praynig
Защото и 40 лв сметка ще направя без проблем, но някои неща, които съм си харесала, на редовна цена ми се виждат скъпички / след 29.01. непременно ще си дам отзива/

# 392
Аз доколкото разбрах намалението от 30% е на цялата стока, но незнам дали съм разбрала правино.Аз по-рядко пазарувам там може ли някой да каже какви памперси се предлагат там и какви марки адаптирани млека?

# 393
  • Mediterraneo
Това за кой магазин става въпрос?

# 394
Denito2,памперси има на Памперс и на Бейбилов (тяхната си марка). До като имаше от тези на Бейбилов от огромните кашони им бяхме редовно ползватели,но сега все има от кашоните които са по 2 в опаковка.По намалението може пак да взема един кашон.Аз лично съм мн доволна от техните памперси и от памперс-гащите  Peace

# 395
Намалението ще е на цялата сметка ,поне така разбрах от рекламата им по ТВ то  Peace

на 29 януари - самия рожден ден - всяка покупка над 30 лева носи намаление от 30%

# 396
Намалението ще е на цялата сметка ,поне така разбрах от рекламата им по ТВ то  Peace

на 29 януари - самия рожден ден - всяка покупка над 30 лева носи намаление от 30%
А дали ще може да се комбинира и с отстъпка за рожден ден от 15% и да се ползва отстъпка от 45% или само едната ще може да се ползва?

# 397
  • Пловдив

А дали ще може да се комбинира и с отстъпка за рожден ден от 15% и да се ползва отстъпка от 45% или само едната ще може да се ползва?

Предполагам не, обикновено промоции не могат да се комбинират.

# 398
А тези 30% дали ще важат, ако се купуват вече намалени неща - от брошурата примерно? Ще се радвам, ако някой сподели, че спирала съм си харесала основно и ако няма да важи, въобще няма да си направя труда Simple Smile

# 399
Досега техните намаления (обикновено 15% върху сметката) винаги са важали И за намалените продукти- така че има смисъл и за теб Peace

Аз само не разбрах, за всички магазини ли важи?

По отношение на адаптираните млека и памперси - продават както собствената си марка Babylove (които никак не са лоши), така и другите най-популярни марки млека и пелени, това ще бъде и моя таргет на 29-ти  Laughing

# 400
Аз разбрах, че важи за всички магазини. И аз утре съм там!

# 401
А може ли някой да каже точните цени на памперсите, за да си направим сметка дали си заслужава ходенето.

# 402
Аз последния път взех 58 бр пакет за 28.90 лв.

# 403
Аз последния път взех 58 бр пакет за 28.90 лв.
  Rolling Eyes Миналата седмица купих кашон 4-ка, в който са два пакета по 42бр т.е. 84бр, за тези пари.....
Силно препоръчвам препаратът им с оцет срещу котлен камък, страхотен е.

# 404
Попринцип  пазарувам от аптеките, но мъжът ми ги взе последния път от ДМ и сега видях  касовата бележка  Shocked.

Общи условия

Активация на акаунт