Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 746
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Да не са памперс гащички, защото те са по-скъпи?
Някой знае ли със сигурност утре 30% намаление на покупка над 30лв за всеки ли ще важи? Да не е само, ако си роден на 29.01 и покажеш документ.....

# 406
Ами не, за памперси. Аз разбрах, че ще важи за всички.

# 407
Ако не харесате техните памперси, може да изберете пуфис или памперс или молфикс(или либеро продаваха, не съм сигурна) на 30% отстъпка си струва да се отида при всички положения  Peace

# 408
Аз купувам "Пуфис" , когато са в бебешката програма, тогава цената пада от около 25 на около 20 лв. за 80 и няколко бр.

# 409
  • Пловдив
Някой вече да се е възползвал от отстъпката? Simple Smile
Аз съм набелязала доста неща... Simple Smile

# 410
  • София, България
А колко магазина имат в София - аз знам в подлеза на Софийския и на Славейков. Има ли още  newsm78

# 411
Аз се възползвах от промоцията. Отстъпката важи за всички стоки, и с червени, и с нечервени етикети. Трябва само сумата да е над 30 лв.  Имаше сравнително доста хора за неделя сутрин. Това в магазина в Дружба.

# 412
  • Mediterraneo
Всъщност ако сметката ти е 31 лв, тогава ползваш 30% отстъпка и вместо 31 плащаш 21.70  newsm78 Или намалението е за сумата НАД 30-те лева  newsm78

# 413
  • Видин
Сметката ти е 30.01 и ползваш намаление  Peace

# 414
  • Плевен
объркаха народа с тази промоция
е, ходих вече - за всички стоки важи
моята сметка беше  51,01 лв и платих 35,71 лв
взех последните паста за зъби на алверде и последната вода за зъби на алверде, предпоследния парфюм на алверде лемон лав и други неща/ доста хора има
уф, още веднъж ми се ходи- ама по-добре да си стягам парцалките  Simple Smile

# 415
Някой вече да се е възползвал от отстъпката? Simple Smile
Аз съм набелязала доста неща... Simple Smile
Аз се възползвах- изключително съм доволна. Важи за всички стоки /дори за тези в промоция/, само сметката трябва да е над 30лв. Вместо 106 платихме 74лв Party

# 416
  • Варна
Най-накрая намериха начин да си пласират позастоялата стока. От доста време почти никой не влизаше в магазините им. Въпреки, че харесвам продуктите им, напоследък не влизам заради неоснователно увеличените цени.

# 417
  • Видин
Вместо 106 платихме 74лв Party
хаха, и аз точно такава сметка имах  Laughing вътре нямаше много хора, приятно се пазаруваше. Дали са позастарели стоки или не - отстъпката е повече от съблазняваща  Mr. Green

# 418
  • Бургас
Много съм доволна от отстъпката.Доста неща си напазарих.
Гледайте и етикетите за срок на годност, че от всички шампоани на head & shoulders само два намерих произведени 2011. другите бяха от 2010.
Отстъпката е супер вместо 227 дадох 159 лв.

# 419
  • София
И аз съм много доволна - спестих 36 лв и накупих юнашки препарати за почистване, цветоулавящи кърпички, салфетки, превръзки, някои хранителни добавки и сосове (в срок!), хубав чай Dilmah.  Wink В 9,30 на Стамболийски бяхме 4-5 човека и не съм се затормозила грам.

Общи условия

Активация на акаунт