Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 696
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Bona Dea, ето отново да съм ти полезна:
.

Гел Домал за пране на спортни екипи. Доволна съм от геловете им за пране. Този за вълна и за черни дрехи са много хубави.
Домал продава ли се в ДМ?

# 451
  • София
а може ли да препоръчате някой крем за ръце? за по-суха кожа?

# 452
  • Пловдив

Кожата на ръцете ми е доста суха, този крем ми влияе доста добре. Хидратира, но не омазнява, а и е в удобна опаковка.

# 453
  • София
Привет, на мен най-много ми допадат на Алверде нещата. Имам една база за сенки и един пилинг за лице с праскова. Много са хубави. Искам само да отбележа, че базата много трябва да се внимава с какво се нанася, първоначално я нанасях с пръсти и резултата беше ужасяващ, но експериментирах с четка за грим и стана идеално. Който го е купил и не е доволен да пробва да го нанесе с четка за грим. Наистина сенките издържат доста повече и цвета е по- плътен някак. Имам и едни сенки на S-he stylezone, много съм доволна, те са по- зимни цветове- розово и бяло, едно снежно седят, много са хубави. Ето това е базата за сенки:

# 454
  • На погрешната планета

Досега само ви четях, ето подходящ момент да се включа в темата Grinning. Супер доволна от този крем- http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/linkableblob/de_homep … g?v=1324287957000 . Преди няколко дни ми измръзнаха ръцете докато си чистех колата от снега, кожата направо ми се цепеше и течеше кръв ooooh!, за един ден ( с 5-6 намазвания) ръцете са ми като на бебе Party.

# 455
И аз го имам, но не знам защо не ми помага. Нищо не ми помага. При мен не е студа, не е от препарати. Вече се чудя дали не е липса на витамини  newsm78.

# 456
  • София
мерси и на двете ви Simple Smile ще ги пробвам. При мен от студа нещо много са ми зле сега, от препаратите се изсушават, но от  всеки крем минават, но сега от този студ милите много са зле.

# 457
  • Пловдив
мерси и на двете ви Simple Smile ще ги пробвам. При мен от студа нещо много са ми зле сега, от препаратите се изсушават, но от  всеки крем минават, но сега от този студ милите много са зле.

Да изкажа и моето мнение за лосиона, който adoration_ е посочила горе- лосиона наистина само леко хидратира, но не мисля, че е подходящ за суха кожа в студа. Според мен е подходящ за овлажняване от време на време през деня, например след като си мила чинии, но за повече -не.

# 458
Някой да е виждал и пробвал този лосион ???
http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/b … oiselle_chic.html

# 459
  • Mediterraneo

Кожата на ръцете ми е доста суха, този крем https://lh5.googleusercontent.com/-VEiZrWIzUTA/TXEvv7SAzeI/AAAAA … +Vanilla+copy.jpg ми влияе доста добре. Хидратира, но не омазнява, а и е в удобна опаковка.

А как мирише божественоооо!

# 460
  • най-шареното място
Balea с уреа e най-доброто за нестабилна, алергична, нацепена кожа.
Ако това не помага може да се мисли за крем по рецепта. Но първо трябва причина, По това време обикновено е студова алергия - ръцете се пукат и кървят, загрубяват и ставата грапави с удебелена кожа. Това става от суденото време, не от измръзване. Може да се случи с ръкавици. При недобро подсушаване също, въпореки че на закрито е топло /от дозата студ когато са били навън/. И е добре да се мият само с хладка вода - студеното не е добре, а топлото суши.

# 461
.

Гел Домал за пране на спортни екипи. Доволна съм от геловете им за пране. Този за вълна и за черни дрехи са много хубави.

Не. В Метро и в магазини за перилни препарати търси.

# 462
.

Не. В Метро и в магазини за перилни препарати търси.
И аз така си помислих, но сме в темата на ДМ и питам. Благодаря много  bouquet

# 463
И аз да се похваля нов крем за ръце. Доволна съм от него на 100 %
http://die-frau.at/upload/126328%20Balea%20Med%20Handcreme.jpg

# 464
  • Mediterraneo
Взех това  . Някакви отзиви? Някой давал ли е, приемал ли е техни добавки? Смятам да давам на децата до пролетта, сиропът е с желязо, малката така и така има нужда да приема нещо такова  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт