Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 709
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Изобщо не съм си и правила труда да ходя. Така мразя навалиците.
Дано все пак по-често да правят подобни намаления, явно че доста хора се възползват.

То навалица нямаше - просто 10тина души опразваха бързо магазина  Mr. Green
Особено стоките на промоция.
Трябваше наистина да сложат ограничение на количествата, че поне в мола където по принцип минават доста хора беше много постно и то минути след отварянето.

# 436
  • Варна
Някой ползвал ли е електрическите четки за зъби на DontoDent?

Ние с мъжа ми имаме, както и детето, доволни сме, осбено от детската, понеже съкращава малко времето за миене, че то седи ли се за 3 минути на едно място Laughing Ползваме ги отскоро, но за сега нямам забележки.

Относно намалението вчера - изглежда решението е взето седмица предварително и управителите не са имали възможност да си заредят с допълнителна стока магазините, особено в това време. Който е имал стоки на склад ги е изкарвал. Определено не е било нарочно, че да няма продукти, които да купуваме намалени, а това че някой хора купуваха в промишлени количества (според мен не с лични цели)  няма да коментирам.   Stop

# 437
  • Пловдив
Възползвах се от намалението и съм много доволна - памперси, АМ, препарат за ВЦ/така похвален от вас  Mr. Green - ще го пробвам и ще пиша/, прах за пране, Т.Х....

# 438
Аз само да отбележа, че купих поредния препарат за петна - имам вече почти от всички видове на ДМ. Е, не чистят и това е!
След половинчасово търкане накрая намазах с ваниш сапунче (останал от много години и не знаех дали става все още) и петното веднага изчезна  Crazy

Таблетките за съдомиялна Сомат бяха намалени на 8 и нещо и след това още 30% на касата и идваха много изгодно. От тях също взех последния пакет  ooooh!

Кой е препарата за ВЦ и чисти ли котлен камък (много котлен камък се образува при нас)?

# 439
какви памперси има в DM?

# 440
  • Mediterraneo
какви памперси има в DM?

Пуфис и Памперс, Молфикс също мисля, отделно тяхната марка.

# 441
  • Пловдив
scarly, това е препаратът, а мнения за него можеш да прочетеш по-назад в темата  Wink.

# 442
  • София
В мол Сердика сутринта малко след 10 народа пазаруваше здраво памперси и пюрета, щанда с пюретата беше опразнен за минути, памперси пуфис нямаше, от памперсите на ДМ също вземаха по няколко кутии и нищо не беше останало   ooooh!
Аз успях да се добера до няколко био пюренца от телешко (последните) и до последния персил гел сензитив Crazy
Не знам кога и изобщо дали са заредили след това
и аз бях около 10 часа в магазина в МОЛ Сердика. Е няма такова нещо-на щанда за детски артикули една жена беше напълнила няколко колички с пюрета и памперси. Говореше и по телефона-явно купуваше за цяла армия народ.Струва ми се, че трябваше да има ограничение в количествата.

# 443
За котлен камък ето това е страхотен препарат /и е само 2.40 или 2.60лв/ Аз искам да питам някой ползвал ли е течния прах за пране на DM за спортни екипи?

# 444
Bona Dea, препаратите за пране на ДМ не са силната им част. Поне според мен.
А спортните екипи изискват добро изпиране, което според мен няма да постигнеш с техен препарат.

# 445
А спортните екипи изискват добро изпиране, което според мен няма да постигнеш с техен препарат.

напълно подкрепям мнението. Препаратите за пране и омекотителите са под средно качество за мен.

# 446

bouquetБлагодаря много! Ето, че отново си ми полезна. За пръв път виждам прах за спортни дрехи, а мъжът ми спортува...Здраве да е Wink

# 447
В мол Сердика сутринта малко след 10 народа пазаруваше здраво памперси и пюрета, щанда с пюретата беше опразнен за минути, памперси пуфис нямаше, от памперсите на ДМ също вземаха по няколко кутии и нищо не беше останало   ooooh!
Аз успях да се добера до няколко био пюренца от телешко (последните) и до последния персил гел сензитив Crazy
Не знам кога и изобщо дали са заредили след това
и аз бях около 10 часа в магазина в МОЛ Сердика. Е няма такова нещо-на щанда за детски артикули една жена беше напълнила няколко колички с пюрета и памперси. Говореше и по телефона-явно купуваше за цяла армия народ.Струва ми се, че трябваше да има ограничение в количествата.

Точно това имах предвид, трябваше да сложат някакви ограничения на количествата  Peace
А някакъв мъж взе 3-4 персил гел-а, добре че остана един или по-скоро не го видя.

# 448
момичета във Търново имаше ограничения например не можеше да вземеш повече от 2 пакета памперси.

# 449
Bona Dea, ето отново да съм ти полезна:
.

Гел Домал за пране на спортни екипи. Доволна съм от геловете им за пране. Този за вълна и за черни дрехи са много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт