Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 723
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
И аз се възползвах от отстъпката ,взех памперси на Пуфис малък и голям пакет и препарат за канали сметката ми беше 37 лв дадох 25 лв ,много съм доволна.Техните продукти не съм ги ползвала гледах,но нищо не ме грабна .

# 421
  • София
...Техните продукти не съм ги ползвала гледах,но нищо не ме грабна .

Ама, те далеч не продават само техните марки... Например, цветоулавящите кърпички, които аз взех са на Dr. Beckmann, повечето препарати: Rorax, Frosch - все читави марки, които добре познавам и купувам от хипер маркетите. Wink Направи ми впечатление, че имаха дори био козметика Lavera. Не са за подценяване.  Peace

# 422
  • София
И аз се възползвах от отстъпката.Доволна съм.Уцелила съм и кремчето за суха кожа,сега очаквам ефекта. Laughing

# 423
Някой ползвал ли е електрическите четки за зъби на DontoDent?

# 424
В мол Сердика сутринта малко след 10 народа пазаруваше здраво памперси и пюрета, щанда с пюретата беше опразнен за минути, памперси пуфис нямаше, от памперсите на ДМ също вземаха по няколко кутии и нищо не беше останало   ooooh!
Аз успях да се добера до няколко био пюренца от телешко (последните) и до последния персил гел сензитив Crazy
Не знам кога и изобщо дали са заредили след това

# 425
Народа на всякъде грабеше яко - памперси, пюрета и др подобни.
За себе си съм доволна - купихме прах за пране, спирала си взех и други подобни нещица.
Нищо особено, но все пак.
Добра идея като цяло, но не го бяха измислили както трябва - трябваше някакви ограничения на количеството на клиент да направят(макар, че и  това се заобикаля).

# 426
  • София, България
В мол Сердика сутринта малко след 10 народа пазаруваше здраво памперси и пюрета, щанда с пюретата беше опразнен за минути, памперси пуфис нямаше, от памперсите на ДМ също вземаха по няколко кутии и нищо не беше останало   ooooh!
Аз успях да се добера до няколко био пюренца от телешко (последните) и до последния персил гел сензитив Crazy
Не знам кога и изобщо дали са заредили след това

Съжалявам, че не прочетох поста ти преди да тръгна. Дигнах се от Младост в дружбенския ДМ, да търся еко памперсите на Алана 7-18 кг. Разбира се, че нямаше, но се оказа, че има еко памперси и на Бейби Лов. Но точно този размер също го нямаше. И от там в Мол Сердика. Там пък щанда с памперсите целия опоскан. Супер циганско. Все едно няма да си го заредят утре като свърши промоцията.

МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ В НЯКОЙ ОТ МАГАЗИНИТЕ ИЗОБЩО ИМА ТЪРСЕНИЯ ОТ МЕН РАЗМЕР ЕКО ПАМПЕРСИ !!!! (че и преди промоцията при софийския бяха свършили)

# 427
Аз пък официално спирам да хваля каквото и да е, едно нещо, което похвалих, днес беше с 35 % нагоре фраааас. Ако прочета, че някой пита за нещо, ще пиша ЛС. В Дружба беше много спокойно, но там нямат много почитатели ДМ-то.

# 428
  • София
Аз пък официално спирам да хваля каквото и да е, едно нещо, което похвалих, днес беше с 35 % нагоре фраааас. ...

Това не го разбрах?...  newsm78

# 429
Вчера в магазина в Овча Купел имаше еко памперси на Бейби Лове и то много размер 4 и 5,а днес на обяд палето беше празно.Имаше няколко стека на памперс и пуфис имаше,ама народа грабеше здраво.

# 430
  • Mediterraneo
Ох, минах си и аз по реда  Laughing Вместо 82 платих 57 лв и съм доволна  bowuu При нас Пуфис и Памперс бяха опоскани отвсякъде, едва измъкнах отнякъде един пакет петица  Crazy Взех си доста набелязани неща, но и доста пропуснах. Нищо, утре ММ има РД, и на 15% намаление ще се съглася  Laughing

# 431
  • Пловдив
В Пловдив, в Мол Галерия имаше от всичко, което си бях набелязала. Аз от ДМ купувам предимно тяхната марка: памперси, тоалетна хартия, кухненски ролки, мокри кърпички, ароматизатор за съдомиялна, цветоулавящи кърпички, салфетки от рециклирана хартия......Сестра ми купи доста пюрета за племенника на ХИП, никой не им обръщаше внимание. Това към 12 часа на обяд. Мол-а беше пълен с хора, но в ДМ беше нормално, но определено имах чувството, че търговци купуват с цел препродажба, като видях 2-3 колички с количества прах за пране и не само  ooooh! Освен ако не купуват за година напред.  Whistling Но похвалното е, че непрекъснато зареждаха. Вместо 203 лева, платихме под 150 лева, доволна съм.  Laughing

# 432
Имаше съобщение, че се продава само в количества за лична употреба.
Но някои хора купуваха май за целия вход и то за една година напред.
Не ми хареса, че нямаше къде да си оставя покупките от друг магазин. То сигурно винаги е така, но днес ме подразни. Касиерката ми каза, че не била само на касата и никой не може да носи отговорност за багажа ми. В същото време разни "наблюдатели" ме оглеждаха с подозрение.
Нито ми беше удобно да обикалям с торби, нито се чувствах комфортно.
Аз се разписах много скромно днес. Но нямах определени неща за купуване.

# 433
Изобщо не съм си и правила труда да ходя. Така мразя навалиците.
Дано все пак по-често да правят подобни намаления, явно че доста хора се възползват.

# 434
Днес към 17:00 в магазина на Славейков беше направо пусто. Памперси имаше от почти всички видове. Купих да пробвам Бейби лав, въпреки, че съм взимала 2 от тях и не ми харесаха, но това беше преди повче от година, а също купих и Памперс. Супер изгодни бяха нещата на промоция.
Доволна съм от всичко  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт