Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 592
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
portokalche, аз използвам един на Клоран чат-пат, но понякога не се маха лесно пудрата...чудя се какви ли са отзивите за този, но мисля да пробвам, пък да видим... Rolling Eyes

# 511
  • София
Какво представлява сухия шампоан,пръска ли се?

Да, като пудра е. Пръска се, косата се се разтърква с кърпа и след това се разрясва.

Аз без такъв шампоан не мога - ползвам повече от 10 години, но не на тази марка. Не знаех, че имат.

Това всъщност е като талк - обира мазното в корена и косата даже бухва. Аз дори не ползвам кърпа, просто изтърсвам прахообразното вещество с пръсти.

# 512
  • София
Така ме потенцирахте с тоя ДМ, че днес здраво напазарувах: Алверде - база за сенки, сенки, шампоани (още!); сухия шампоан; крем мандарина, измиващ крем с лечбна кал (!  Crazy !) че и таблетки за съдомиялна!  Crazy Преоткрих пазаруването (био, но бюджетно)  Wink

# 513
  • София, България
Ивонска, кажи после за сухия шампоан, по добър ли е от стария ти, и ако не - кой е стария ... ще взема и аз да си купя, че и без това мия коса веднъж седмично, та ще ми е от полза

# 514
  • София
Ивонска, кажи после за сухия шампоан, по добър ли е от стария ти, и ако не - кой е стария ... ще взема и аз да си купя, че и без това мия коса веднъж седмично, та ще ми е от полза

Ето ги другите, но първият е около 18 лв., вторият: около 22 лв, а този от ДМ: около 4,50 лв:

# 515
Вие ме запалихте, за тези сухи шампоани.Ще чакам отзиви.Много ми е интересно щом е като талк не оставя ли бели следи ? 

# 516
  • София
Вие ме запалихте, за тези сухи шампоани.Ще чакам отзиви.Много ми е интересно щом е като талк не оставя ли бели следи ? 

Ами... трябва да се изтупа Simple Smile Можеш да го слагаш преди лягане, до сутринта е съвсем ок. И всякак е по-добре от мазна коса... Wink

# 517
Простете, че така нахлувам   Blush Зарибихте ме и мене с тоя сух шампунь  Crazy
Имам едно питане, чух, че в ДМ продават лакове Катрин Арлей, на каква цена са?
 Hug

# 518
  • София
В ДМ Катрин Арлей не съм видяла.
Има ги в Лили, и са по 1.45лв.

# 519
  • Пловдив
И аз ползвам сух шампоан от доста години. Имам много бързо омазняваща се коса и той се спасява.
На Клоран ползвах само веднъж- не останах доволна от резултата. Като добавя високата цена и малкия грамаж- тотално се отказах да го купувам.
Ползвала съм и на Swiss o'par, също не бях доволна от резултата:
http://www.apotheke-online-internet.de/images/product_images/inf … mages/1576469.jpg

Rene Futerer не съм ползвала, каня се от доста време, но пак ме спира цената.

Най-доволна съм от този сух шампоан (цена около 2,50 евро)
http://www.yopi.de/image/prod_pics/20/e/20698.jpg
Но го няма в БГ, когато имам възможност си го нося от Германия.

Сега имам още една опаковка от него, като свърши, ще пробвам на Балеа.

# 520
Не е ли по-лесно косата да е измие, отколкото да се пудри?
Моята коса също се омазнява много бързо, мия я много често и това не ми пречи.

# 521
Днес пробвах сухия шампоан. За цената си е ОК, само ме дразни много силната, сладникава и натрапваща се миризмза, хубавото е, че бързо се отмирисва, неприятно е само в момента пръскане  Peace

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 13:25 от red shoe

# 522
  • Пловдив
Не е ли по-лесно косата да е измие, отколкото да се пудри?
Моята коса също се омазнява много бързо, мия я много често и това не ми пречи.

Зависи. Миенето на моята коса задължително е свързано с издухване с четка кичур по кичур. Т.е. аз не мога да си позволя сутрин просто ей така да си измия косата и да изляза. Трябва да предвидя половин час за изсушаване.
И още нещо- под косата ми се е омазнила всеки разбира различно нещо. Позволявам си да използвам сух шампоан, когато се е омазнила леко, само за да подобря външния и вид и да изкарам напр. работния ден с прилично изглеждаща коса.
Моята много често е мръсна още на същия ден на измиването (измита е сутринта, вечерта вече е леко изцапана и не изглежда добре. Ей за такива случаи е сухия шампоан. Той в никакъв случай не замества миенето.

# 523
Мерси, Портокалче.

# 524
Пелените Babylove по-ми харесват от други скъпи и прехвалени марки. Много съм доволна. Ползваме сапуни Капус и Балеа, също много хубави.
Сега ме зарибихте и мен със сухия шампоан. Ще си взема един за спешни случаи.

Общи условия

Активация на акаунт