Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 611
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Сухия шампоан на Балеа някой да харесва? Rolling Eyes Колко често може да се ползва?

# 496
"Дано е само инцидент и не ми развали хубавото впечатление от магазина!"
Разбира се.
До сега доста съм пазарувала от там и не съм имала оплаквания.
Персонала трябва да е по-внимателен.
А охраната да си върши работата, ама да не подхожда към нас като към потенциални крадци.
Клиенти сме.

# 497
Момичета има ли вече възползвали се от програмата ''Бейби бонус''?.Оставя ли се копие от акта за раждане?

# 498
  • русе
А в нашите ДМ има ли  Бейбилов ултра сензитив серията мазила?
Някой ползвал ли ги е?

http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/a … e_baby_reinigung/

От тази серия взех крема против подсичане доволна съм ,мисля да взема и шампоана да пробвам в скоро време

# 499
Момичета има ли вече възползвали се от програмата ''Бейби бонус''?.Оставя ли се копие от акта за раждане?
Оставя се копие.

# 500
  • София
Да похваля и тук, това балсамче. Омекотява много добре.

# 501
Оставя се копие.
Вече само се показва акта за раждане за справка.Не се остава копието.

# 502
  • Варна
Оставя се копие.
Вече само се показва акта за раждане за справка.Не се остава копието.
Сигурно ли е това ? Аз не съм се записала за тази програма точно защото не искам да оставям насам -натам копия от лични документи. Не мисля , че е редно в магазин да задържат копие от акт за раждане.

# 503
  • Пловдив
Сухия шампоан на Балеа някой да харесва? Rolling Eyes Колко често може да се ползва?

Не бях видяла, че и те имат такъв шампоан.
Аз ползвам често на друга марка. Не знам да има ограничение колко често може да се ползва. Аз го ползвам когато видя, че косата ми се е замърсила, а нямам време да я измия. Косата издържа без проблем целия ден с хубав вид. Ще го пробвам и този на Балеа.

# 504
И аз се надявам да е така, защото и аз имах един неприятен изнервящ инцидент в магазина на Стамболийски. Но по-скоро беше заради касиерка, която не си знаеше задълженията.
Иначе, пазаруването в магазините им много ми харесва, а също и промоциите им Laughing
И аз се интересувам от програмата бейби-бонус - потвърдено ли е, че не трябва да се оставя акта за раждане? (защото и аз по тази причина не съм се включила)

# 505
Какво представлява сухия шампоан,пръска ли се?

# 506
  • Пловдив
Какво представлява сухия шампоан,пръска ли се?

Да, като пудра е. Пръска се, косата се се разтърква с кърпа и след това се разрясва.

# 507
Благодаря ти,portokalche!

# 508
И аз се надявам да е така, защото и аз имах един неприятен изнервящ инцидент в магазина на Стамболийски. Но по-скоро беше заради касиерка, която не си знаеше задълженията.
Иначе, пазаруването в магазините им много ми харесва, а също и промоциите им Laughing
И аз се интересувам от програмата бейби-бонус - потвърдено ли е, че не трябва да се оставя акта за раждане? (защото и аз по тази причина не съм се включила)

О и аз имам забележки относто обслужването. Струва ми се, че икономистват от персонал и това се отрасява на ачеството на обслужване. Винаги ми се налага да стоя на касата и да чакам касиерката....

# 509
А в нашите ДМ има ли  Бейбилов ултра сензитив серията мазила?
Някой ползвал ли ги е?
http://www.babylove.de/cgi-bin/babys_pflegekoefferchen.pl?id=bab … amp;hp=1328872592

Използвала съм емулсията за вана, но от много месеци вече не я внасят, а беше чудна за цената си. Сега купувам на Оилатум, но мирише ужасно, на бръснарница  Sick
Използвала съм и млякото - пак е ОК, но не се отличава с кой знае какви свойства.

Общи условия

Активация на акаунт