Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 619
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
А в нашите ДМ има ли  Бейбилов ултра сензитив серията мазила?
Някой ползвал ли ги е?
http://www.babylove.de/cgi-bin/babys_pflegekoefferchen.pl?id=bab … amp;hp=1328872592
 и за тези също ако може мнение

http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/a … e_baby_reinigung/

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 13:30 от Angel_Dust

# 481
  • София, България
Какво се има предвид под "седмицата на рождения ден" - три дни преди и след него или календарната седмица. Ако РД е бил сега в четвъртък, докога мога да се възползвам. И важи ли за РД на детето - ако ида с акта за раждане  newsm78

# 482
Календарната седмица от понеделник до неделя. Ако рождения ти ден е бил вчера (четвъртък) можеш да се възползваш от отстъпката до неделя включително.

# 483
На мен ми дадоха картонче за отстъпка. За 13-14.02. при покупка над 20 лв. има 20% отстъпка.
Видях спирала похвалена на една от предишните страници. Но имаше различни видове и не можах да си избера.

# 484
  • На погрешната планета

Аз се включих със снимка Blush

# 485
На мен ми дадоха картонче за отстъпка. За 13-14.02. при покупка над 20 лв. има 20% отстъпка.
Видях спирала похвалена на една от предишните страници. Но имаше различни видове и не можах да си избера.

Може ли да споделиш кой ти даде картончето за отстъпката - в магазина ли  Peace

# 486
  • Mediterraneo
И важи ли за РД на детето - ако ида с акта за раждане  newsm78

Тук колежките казаха, че става. Аз проверих и на място в нашия магазин. Но когато отидох вече с акта, друга продавачка прави разни гимнастики, че не можело с акта. В крайна сметка ми направи отстъпката, но дори без да попълвам талон, понеже ме били заблудили и да не се оплаквам  Laughing

# 487
Дадоха ми картончето на касата.
Сега обмислям какво ще си купя, за да се възползвам от отстъпката.

# 488
Дадоха ми картончето на касата.
Сега обмислям какво ще си купя, за да се възползвам от отстъпката.

Благодаря  Hug

# 489
  • Бургас
Някой ползвал ли ги е?
http://www.babylove.de/cgi-bin/babys_pflegekoefferchen.pl?id=bab … amp;hp=1328872592
 ...
Да, има я тази серия. Ползвам олиото и лосиона за тяло и съм много доволна - бебко няма никакви оплаквания откъм алергии и пъпки Peace

# 490
  • Sofia
Някой ползвал ли ги е?
 ...
Да, има я тази серия. Ползвам олиото и лосиона за тяло и съм много доволна - бебко няма никакви оплаквания откъм алергии и пъпки Peace

Потвърждавам казаното.  Peace Много ми харесват тези продукти.

# 491
  • София
супер мерси много Simple Smile

# 492
Честит празник на всички!
Да споделя с вас моето днешно пазаруване.
Не че имах точно нужда от нещо, но реших да се възползвам от предложения ми талон за отстъпка.
Влизам в магазина и попадам да разправия. На касата една жена иска да върне някакъв крем за лице (мисля, че беше на Билка). В промоция бил обявен да речем за суха кожа, а тя взела за мазна. След дълги пререкания с касиерката всички разбрахме, че нямало да стане. Жената влезе да пазарува, като изрично каза на касата, че влиза с този крем.
Аз си продължих из магазина. По едно време тази жена поиска да пита някой за един продукт. Оказа се, че няма кой да й отговори. Една служителка имаше в магазина на касата.
Не ми направи добро впечатление натрапчивото присъствие на охраната. Обикалят, оглеждат, ама чак прекалено.
Аз вече бях на касата, когато тази жена дойде и каза, че явно има недоразумение. Има разлика между обявен продукт в каталога и цената му в магазина.
Ле-леее, как й се сопна касиерката! Нямала време за нея. Утре да дойдела, щяла да повика управителя да се разберат?!
Какво й пречеше да обърне внимание на клиентката?
Може ли в ден с промоции, в 7 вечерта, да оставиш една служителка само?!
Дойде ми реда за плащане. Показвам й, че имам талон за отстъпка. А касиерката ми се сопна - "така като гледам, нямате 20 лв". Ама като маркира стоките се оказа, че съм над 20 лв.
Еее, чудесно беше обслужването. Празнично.

# 493
  • Sofia
Някой има ли отзиви за тези дозиращи чашки за бебета, които са в програмата Бейби бонус сега?

# 494
  • вече Пловдив
Честит празник на всички!
Да споделя с вас моето днешно пазаруване.
Не че имах точно нужда от нещо, но реших да се възползвам от предложения ми талон за отстъпка.
Влизам в магазина и попадам да разправия. На касата една жена иска да върне някакъв крем за лице (мисля, че беше на Билка). В промоция бил обявен да речем за суха кожа, а тя взела за мазна. След дълги пререкания с касиерката всички разбрахме, че нямало да стане. Жената влезе да пазарува, като изрично каза на касата, че влиза с този крем.
Аз си продължих из магазина. По едно време тази жена поиска да пита някой за един продукт. Оказа се, че няма кой да й отговори. Една служителка имаше в магазина на касата.
Не ми направи добро впечатление натрапчивото присъствие на охраната. Обикалят, оглеждат, ама чак прекалено.
Аз вече бях на касата, когато тази жена дойде и каза, че явно има недоразумение. Има разлика между обявен продукт в каталога и цената му в магазина.
Ле-леее, как й се сопна касиерката! Нямала време за нея. Утре да дойдела, щяла да повика управителя да се разберат?!
Какво й пречеше да обърне внимание на клиентката?
Може ли в ден с промоции, в 7 вечерта, да оставиш една служителка само?!
Дойде ми реда за плащане. Показвам й, че имам талон за отстъпка. А касиерката ми се сопна - "така като гледам, нямате 20 лв". Ама като маркира стоките се оказа, че съм над 20 лв.
Еее, чудесно беше обслужването. Празнично.
Неприятно изживяване, наистина.
Леко пререкание и аз имах миналата седмица с персонала заради отстъпката за РД (писах по-горе). Не се разправях, но ми направи лошо впечатление, че не са наясно, а започват веднага на висок тон да спорят.
За охраната - напълно съм съгласна. Миналата седмица, когато последно пазарувах, дори ми ходеше по петите и надничаше над рамото ми какво държа и какво слагам в кошницата. Да не говорим, че ми правеше забележки да не пипам тестерите  ooooh!
Дано е само инцидент и не ми развали хубавото впечатление от магазина!

Общи условия

Активация на акаунт