Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 694
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Миналата седмица една приятелка си купи ето тази спирала: http://lh6.ggpht.com/-7fAPrm1i1zc/TeKXpauaYVI/AAAAAAAADZ8/xRbNrH … 5255B6%25255D.jpg
... и миглите и бяха просто разкошни. Тя ми каза, че е доста доволна.

# 466
Много съм доволна от памперсите Бейбилав  Peace!

# 467
Взех това  . Някакви отзиви? Някой давал ли е, приемал ли е техни добавки? Смятам да давам на децата до пролетта, сиропът е с желязо, малката така и така има нужда да приема нещо такова  Thinking

и аз се интересувам от тези продукти ?

# 468
  • вече Пловдив
Момичета, в сила ли е все още намалението на стоки от ДМ в седмицата, когато някой има рожден ден?

# 469
  • Пловдив
Момичета, в сила ли е все още намалението на стоки от ДМ в седмицата, когато някой има рожден ден?

Да.

# 470
Намалението е 15% и мисля, че до април ще е в сила / но си носете лична карта/

# 471
Има ли крем за около очите тяхна марка, от който да сте доволни?

# 472
  • Mediterraneo
Намалението е 15% и мисля, че до април ще е в сила / но си носете лична карта/

Е, що до април  Confused

# 473
  • вече Пловдив
Вчера се възползвах от 15-процентното намаление в магазина, купих си спирала на S-he и пудра на Есенс. Питах продавачката, но тя знаеше, че е в сила само за деня на РД (вчера аз имах РД), а не за цялата седмица. Аз ли бъркам или тя?

# 474
  • София
Ваня1975, тя бърка. Peace Промоцията важи за цялата седмица на рождения ти ден, включително в дните преди и след него. Аз се възползвах доста пъти преди 3 седмици  Blush

# 475
  • вече Пловдив
Ним, благодаря! Значи утре пак в магазина  Flutter

# 476
  • Mediterraneo
Със сигурност продавачката е в грешка  Laughing

# 477
Отстъпки и за влюбените предлагат :http://www.facebook.com/?ref=home#!/dmBulgaria

# 478
  • Mediterraneo

Еха, дано останат талончета до неделя, смятам да си поискам  Laughing

# 479

Добре, че тук не се налага да доказваме, че сме влюбени, както е с рожденните дни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт