Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 336
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Използвам тази спирала на Римел в момента и ми харесва  Peace

Благодаря   bouquet , ще отида днес да ги разгледам по-хубаво и да си избера  Grinning

# 676

Благодаря   bouquet , ще отида днес да ги разгледам по-хубаво и да си избера  Grinning
при нас имаше 5 спирали на кръст, без защита от отваряне, не ги ща такива.  Stop

# 677

при нас имаше 5 спирали на кръст, без защита от отваряне, не ги ща такива.  Stop

Тук пък имаше около 10-на вида и по доста от всеки вид. Повечето бяха залепени с лепенка с превод на български, за де не се отварят.  Имаше и тестери, но козметика не пробвам и за това попитах тук  Peace  Ако някой иска, мога да му взема и да му пратя  Peace

# 678
  • където си пожелая...даааа...

На моето момиче последно й взех да пробва шампоан 2 в 1 и спрей за лесно разресване на косата от тази серия на ДМ за деца. Ползвала ги е няколко пъти и мисля, че са добри. Само спрея трябва да не се прекалява, че косата натежава от него. Иначе по малко като се пръска е добре.

Аз и друг път съм давала негативно мнение за тази серия- спреят не върши никаква работа, шампоанът изсушава косата.
От тези и аз не съм доволна. За дълга и гъста детска коса определено има много по- добри неща.
Ще може ли да ми кажеш към кои да се насоча, понеже и двете ми дъщери са с дълги и гъсти коси и нещо напоследък не се решат много лесно /ползваме въпросната серия на принцесите до момента Simple Smile/

# 679
  • Mediterraneo
Добре де, върни се малко по- назад в темата, оспамвахме по този въпрос вече.

# 680
  • на последния етаж
Имате ли впечатления от този сапун? Чудя се какъв течен сапун да купя на детето - досега ползва този от серията с принцеси, но ми се иска да взема нещо различно.

# 681
  • София
В последните 2 седмици ползвам за дечко този душ гел http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/babylove/produk … _und_shampoo.html
и този крем http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/babylove/produk … icht_koerper.html
много съм доволна, при все, че е с мн чувствителна и суха кожа и с дерматит, първо реших, че крема ще емного лек за него и няма да върши никаква работа, но напротив, след няколко мазания(не го мажа ежеднево), но кожата му сега е чувствително по-мекичка и подхранена, от колкото с много далеч по-мазни неща....малко странно се маже, но се свиква...
Душ гелчето също не изсушава.

Исках да взема и душ гел  или нещо изобщо измиващо от ултра сензитив срията , но нямаше Sad

# 682
Аз още страдам за емулсията за вана от тази серия, защо я няма вече не знам, беше супер.

# 683
  • на последния етаж
А дали има течен сапун за ръце (по възможност с помпичка) от тази серия или пък друг такъв, от който сте доволни?

# 684
  • София
за мен всички течни сапуни са изсушаващи, повече от блокчетата...

red shoe - от елфите ли емулсия? изобщо ли са я спрели или само не я внасят вече?

# 685
От Ултра Сенситив серията, но май не беше точно емулсия, а по-скоро олио за вана, не знам дали има разлика.
Ами миналата година, зимата някъде, им смениха опаковките и тогава изчезна продуктът за вана, може би са го спрели от производство. Останаха само млякото, олиото за мазане и кремът, не се сещам дали има още продукти от тази серия.
Преди това ползвах подобен продукт на Мустела, че детето беше и все още е с нещо като АД, но беше много скъп и свършваше бързо и така бях доволна, като открих този на Бейби лав.

# 686
  • София
в сайта немският от ултра сензитив има 2  за къпане препарата bad i wash lotion...но явно не ги внасят, аз тях търсех и в крайна сметка като не намерих взех от синия.

# 687
А дали има течен сапун за ръце (по възможност с помпичка) от тази серия или пък друг такъв, от който сте доволни?
Ние ползваме на Алверде течните сапуни. С помпичка са и детето лесно ги натиска. За измиване ползвам не тази пюна от Алверде бебешката серия, която си пуснала, а гелчето и също съм доволна. Ползвам ги от няколко години.  Peace

# 688
Ужасно ме е яд!

Преди малко ходих до ДМ, за да си купя силиконови възглавнички за обувки. Попринцип взимам на Шол, но в момента нямаше и купих тези на  Balea (тук са в по-различна опаковка, предполагам старата) и сега пробвах да ги залепя на обувките и при обуване се разлепят и навиват на руло Sick
С тези на Шол не съм имала такива проблем, направо са бетон.

# 689
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=319946288076577&set= … ype=1&theater

Офертата за следващата седмица за намаление 20% на лосиони за тяло,антицелулитни и универсални кремове и за ръце,малко ме е яд,че преди дни си купих крема на Балеа за ръце с ванилия,хвален толкова често тук,ама от де да знам че ще пуснат промоция smile3520

Общи условия

Активация на акаунт