Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 310
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
 Hug на всички.

# 661
# 662

На моето момиче последно й взех да пробва шампоан 2 в 1 и спрей за лесно разресване на косата от тази серия на ДМ за деца. Ползвала ги е няколко пъти и мисля, че са добри. Само спрея трябва да не се прекалява, че косата натежава от него. Иначе по малко като се пръска е добре.

Аз и друг път съм давала негативно мнение за тази серия- спреят не върши никаква работа, шампоанът изсушава косата.
От тези и аз не съм доволна. За дълга и гъста детска коса определено има много по- добри неща.

# 663
  • София, България
ако някой продукт е в акция и се изтърсиш на рождения си ден, правят ли ти още 15%отстъпка върху него  newsm78

# 664
Виждали ли сте Кленов Сироп в ДМ  newsm78

# 665
  • Пловдив
Виждали ли сте Кленов Сироп в ДМ  newsm78

да, имат на био щанда

# 666
Благодаря  Hug

# 667
има ли 20% намаление на праховете за пране? видях някаква реклама, но не обърнах внимание за кога е...

# 668
намалението за перилните е от 19-ти до 25-ти ако не се лъжа, но заслужава ли си? нещо да препоръчате?
Колко струва кленовия сироп в ДМ и добър ли е?

# 669
  • Mediterraneo
ако някой продукт е в акция и се изтърсиш на рождения си ден, правят ли ти още 15%отстъпка върху него  newsm78

Правят, коментирахме го преди 1-2 страници.

# 670
Около 16 лева е кленовият сироп

# 671
намалението за перилните е от 19-ти до 25-ти ако не се лъжа, но заслужава ли си? нещо да препоръчате?

според мен не си заслужава. Защо? Собствената ДМ марка перилни за мен са гола вода, а другите като Персил и Ариел са на още по-ниски цени през цялото време в Карфур или Кауфланд, т.е. постоянно. Да не говорим като са в намаление колко са по-евтини Peace

# 672
Да, правят двойно намаление Peace В момента перилните са -20 % и накрая на цялата сума ти правят още -15% за рожден ден
Голям късмет изкарах днес, че няй-накрая намерих един препарат за петна, който тук много хвалеха преди време.

# 673
Днес видях, че спиралите на Римел са намалени на половин цена. Някой ползвал ли ги е, как са като качество  Peace  Дали си заслужават  Grinning

# 674
Използвам тази спирала на Римел в момента и ми харесва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт