Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 343
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • русе
Някой ползвал ли е ролоните и стиковете против изпотяване на Балеа и Алверде?

# 61
Благодаря за бързите отговори, mama L и Michael@. Дано имам късмет и ги открия!   bouquet

# 62
Има на ДМ с маслина - олио и крем. Бели шишета с розови капачки. Аз съм много доволна!
само за бременни ли саподходящи  newsm78 или става за масова употреба?

# 63
Тези таблетки за миялна машина са страхотни.
http://www.dm-drogeriemarkt.com/cms/servlet/segment/de_homepage/ … r_revolution.html

Миналото лято ги имаше, но от тогава не ги зареждат. Питам всеки път във всеки магазин на DM, в който пазарувам. Явно не ги внасят, защото са конкуренция на скъпите марки. В момента ползвам Финиш и не съм доволна. За съжаление предлаганите сега от DM таблетки на DenkMit, не са така добри като тези Revolution. Има и едни Био/Еко в зелена опаковка, но и те не са стока. Оставят много следи по съдовете като дъга.

Та ако ги намерите тези от снимката, свиркайте.

# 64
Разбира се, че стават за масова употреба. Кожата се разтяга и свива не само при бременност и след раждане. Аз даже съжалявам, че не със се мазала преди бременността с такива лосиони. Давала съм сумати пари за какви ли не.

# 65
Има на ДМ с маслина - олио и крем. Бели шишета с розови капачки. Аз съм много доволна!
Много благодаря!  bouquet
Някой ползвал ли е ролоните и стиковете против изпотяване на Балеа и Алверде?
Аз съм много доволна от део кристала на "Балеа".Цената е доста добра,мисля че беше 4.69лв. Peace

# 66
  • гр.Пловдив
 Теракота в банята ни е черен, до преди месец буквално нямахме проблем и се справях, но сега нещо водата като че ли е по-варовита и ставя вече следи newsm78 или бременният ми мозък се побърква. Та да попитам спасение ли ще ми е препарата за бани с оцет или нещо друго да препоръчате.

# 67
Има да, 2-5кг, струват 8лв, но не помня колко бройки са. Много ми харесват  Peace
Кажете за бански гащите деее. Да купувам ли други?
Аз имам опит само с тези памперси за плаж и не знам всъщност какво трябва да очаквам. Обух ги на детето, влизахме във водата. Не се напоиха и не станаха по големи,но детето беше мокро и от вътре ( не знам дали трябва да е така) и се наложи да ги махнем веднага след излизането от водата , за да не съхнат на дупето и Simple Smile

# 68
Има да, 2-5кг, струват 8лв, но не помня колко бройки са. Много ми харесват  Peace
Кажете за бански гащите деее. Да купувам ли други?
Най-добре си вземи няколко бройки от друга марка и сама ще прецениш.  За мен тези ДМ-ските са пълен боклук,не бих повторила.Върнах си почти пълен пакет,ползвахме хъджис (от тях съм доволна) ,но на морето цената им е  #Crazy  Разликата м/у двете марки е,че ДМ-ските са целите мокри,отвън и отвътре,като ги стиснеш пускат вода,а хъджиса пропуска вода,но не се напоява в памперса и дупето е сухо. Други марки не съм ползвала и не знам как са  Peace

# 69
  • Видин
Благодаря ви  Hug

# 70
Момичета да знаете в Пловдив в мола в ДМ дали вече заредиха памперси?

# 71
Гледам тука обсъждате памперсите за плаж и да ви споделя,че децата над 6 месечна възраст( а повечето са такива когато ги водим на море) и дори по-големи няма да се изакат във водата току така,първо че те почват ако не да разбират,то да усещат че не е много приятно за дупето да акат във вода,говоря за масовката ,а не за редки случаи когато детето се било изтървало във ваната.Веднага се разбира по напънити или по физиономийка че детето си мисли да свърши голямата работа и ти успяваш да предприемеш нещо.С малкия отидохме на море когато е бил на 1 г. и малко и никога не съм слагала памперси,това е безумие да го спарвам на плажа с такива гащи,но и никога не съм имала някакви неочАКВАНИ преживявания.Не мислете че дечицата ви са толкова глупави макар и малки.Нямам нито една позната която да е слагала памперс и да е имала шоу.И нека това е вместо запис в новата тема

# 72
  • Пловдив
Момичета да знаете в Пловдив в мола в ДМ дали вече заредиха памперси?

Вчера бях и за възраст от 4-9 кг имаше памперси, както и от останалите размери. За съжаление в България не виждам междинния размер от 3-6 кг на Бейбилов, както и размер за същата възраст от другите памперси в зелената опаковка / забравих им името/. Купих мокри кърпички за деца, но са с много силен мирис на горски плодове, ръцете ми с часове миришеха след като съм ги ползвала. Друг забелязал ли е това или повредата е в моето обоняние.  Thinking

# 73
Момичета,в старата тема бях прочела,че до април 2012г може да ползваш намаление в седмицата,в която имаш рожден ден,та има ли го още това?
Гледам тука обсъждате памперсите за плаж и да ви споделя,че децата над 6 месечна възраст( а повечето са такива когато ги водим на море) и дори по-големи няма да се изакат във водата току така,първо че те почват ако не да разбират,то да усещат че не е много приятно за дупето да акат във вода,говоря за масовката ,а не за редки случаи когато детето се било изтървало във ваната.Веднага се разбира по напънити или по физиономийка че детето си мисли да свърши голямата работа и ти успяваш да предприемеш нещо.С малкия отидохме на море когато е бил на 1 г. и малко и никога не съм слагала памперси,това е безумие да го спарвам на плажа с такива гащи,но и никога не съм имала някакви неочАКВАНИ преживявания.Не мислете че дечицата ви са толкова глупави макар и малки.Нямам нито една позната която да е слагала памперс и да е имала шоу.И нека това е вместо запис в новата тема
Хм,бих казала,че си е до дете.Преди дни сестра ми се оплака какъв срам е брала на един немски басейн след като едногодишният ми племенник едно хубаво се оакал секунди след свалянето на памперса. Laughing

# 74

ekaterina II  bouquet, абсолютно си права.
razel_dazel а тези в зелената опаковка какви са те и дали са по добри от бейбилов.

Общи условия

Активация на акаунт