Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 108 554
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Ох, момичета, помагайте Praynig
Купих препарат за баня/ с лимон/. Реших и плочките да измия. ooooh!
Целият под е бял. С какво да го оправя?

# 121
С четка не става ли?

# 122
Бърсах доста усърдно със стирка. На петна е. Аз оставих препарата за 2часа,
за по- чисто.

# 123
Със стирка нищо няма да направиш.
Има филм, който трябва да изтъркаш с четка.

# 124
Sourcherry, благодаря! Утре ще пробвам.

# 125
Днес бях до магазина.
Останах приятно изненадана, че са заредили продукти на Лавера.
Не огледах всички, но имаше шампоани, кремове..

Lavera и Dr. Scheller имат само в София в Сердика Център, на Университета, на пл. Славейков, в Пловдив в центъра

# 126
Мами, разбрахте ли, че дм са започнали програмата babybonus в България. Ето линк към сайта:

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/home/sortiment/dm-babybonus.html

Всеки месец сменят продуктите, които могат да се купуват с намаление с картата за babybonus
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/home.html

# 127
Много съм доволна от един крем за крака на Балея.Струва някъде 3.59.лв.Опаковката е една синичка и един крак с маргаритка между пръстите.Краката са ми като на бебе,особено петите.

# 128
  • Варна
За banybonus, пише, че им даваш копие от акта за раждане на детето. Това нещо хич не ми харесва,  Crossing Arms Не мисля, че имат право, едно е да го видят за справка , да си запишат ЕГН, друго е да си задържат копие .

# 129
  • София
Много съм доволна от един крем за крака на Балея.Струва някъде 3.59.лв.Опаковката е една синичка и един крак с маргаритка между пръстите.Краката са ми като на бебе,особено петите.

аз ползвам този и също съм доволна  Peace

# 130
  • Варна
Момичета, може ли отзиви за бебешката козметика на babylove. В момента има един промоцинален пакет - шамоан, олио за след баня, лосион, и малки кремчета за лице и срещу подсичане + подаръци. Много им се чудих днес, и взех накрая комплекта на Ойлатум, че бебето ми е още малко и му се бели кожата в момента, та реших, че Ойлатум-а ще е по-подходящ за нея сега. Но  все пак търся мнения за Babylove.

# 131
Разтворимите каши Бейбилав са много хубави. Взех бананова, става пухкава. В готовите обаче има палмово масло, което е безумно  #Cussing out.
Ако е био, няма проблем.  Peace

При нас вече няма овесено, соево и т.н. мляко. Продавачът ми каза, че няма да зареждат вече. Във вашите магазини има ли?

Какво стана с отговора на централата за цените? Едно момиче щеше да публикува тук писмото, но нямам спомен да го направи Thinking

# 132
При нас вече няма овесено, соево и т.н. мляко. Продавачът ми каза, че няма да зареждат вече. Във вашите магазини има ли?

В събота в Русе имаше Peace

# 133
Да и аз питах за писмото в темата преди няколко страници но никой не отговори,а иначе от babylove видях че са доволни много хора,и аз също.

# 134
За мамите-туристки - има много удобни четки за зъби, които са сгъваеми... Удобни са и за хотелските бани, където се чудиш кое е най-чистото място където да си оставиш четката за зъби! - мисля, че са 2 лв

Общи условия

Активация на акаунт