Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 379
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Mediterraneo

Вчера проверих и ми казаха, че промоцията за рожден ден все още си важи!  Peace

Важи, на мен ми отговориха на запитване.
Бихте ли ми припомнили, колко беше намалението за рожденик? И как важеше една седмица след датата или преди дата?

Самата седмица на РД. Ако ти е в понеделник, до неделя. Ако ти е в неделя, седмицата преди.

# 616
Много съм доволна от хартийките за мъфини, имам почти всички шарки Simple Smile ето това са най-новите ми http://iliannas.blogspot.com/2012/04/blog-post_11.html  Точно си търсех нещо подходящо за Великден!

# 617
  • София
а само хартийки ли има там?  има ли силиконови формички вместо хартии?

# 618
  • Пловдив
а само хартийки ли има там?  има ли силиконови формички вместо хартии?

Само хартиени има в ДМ.

# 619
Днес се възползвах от намалението за рожденик.А дали знаете това намаление дали важи за рождените дати на деца? Касиерката въобще не ми погледна личната карта, само попълних едно картонче с имената

# 620
  • Бургас
Важи! Показва се акта за раждане на детето Peace

# 621
Днес се възползвах от намалението за рожденик.А дали знаете това намаление дали важи за рождените дати на деца? Касиерката въобще не ми погледна личната карта, само попълних едно картонче с имената
Мацките в темата бяха писали че важи, само трябва да се носи акта за раждане  Peace

# 622
# 623
  • Mediterraneo
Мацките в темата бяха писали че важи, само трябва да се носи акта за раждане  Peace

Абе уж важи, но бях споделила как се опитаха да ме смотат мен с РД на малката. Трябвало да се подпише рожденикът, дъра- бъра. Да, направиха ми отстъпката, но с уговорката, че понеже съм редовен клиент,а и предварително бях питала тяхна колежка, която ми дала грешна информация и такива подобни...

# 624
  • София
Много съм доволна от хартийките за мъфини, имам почти всички шарки Simple Smile ето това са най-новите ми http://iliannas.blogspot.com/2012/04/blog-post_11.html  Точно си търсех нещо подходящо за Великден!

Каква им е цената и бройката?

# 625
2.30лв мисля, че са по 40бр. в опаковка

# 626
  • София
мерси...
а самите те твърдички ли са, т.е. стават ли за печене без тавичка за мъфини специална...последно имах някакви дето се разпльокаха като сложих сместта, а преди това с други си ставаха и без тавичка(все се каня за се обзаведа с такава и  все не стигам до това..)

# 627
  • Пловдив
мерси...
а самите те твърдички ли са, т.е. стават ли за печене без тавичка за мъфини специална...последно имах някакви дето се разпльокаха като сложих сместта, а преди това с други си ставаха и без тавичка(все се каня за се обзаведа с такава и  все не стигам до това..)

Според мен специално цветните са по-тънки и не стават за самостоятелно печене в тях без форма. Не мисля, че и в белите би станало.

Аз имам форма за мъфини, но когато ми е по-голяма дозата и ми остане тесто, слагам от хартиените формички в тези алуминиеви формички за крем карамел (продават ги вече във всеки магазин) или в термоустйчиви малки купи или чаши и пека в тях.

# 628
  • София
ясно, няма да мина без тавичка освен евентуално в силиконови формички Simple Smile  bouquet

# 629
  • София
Има едни по-плътни, картонени. Струва ми се, че в тях могат да се пекат мъфини без специална тавичка - нещо такова.
Не знам дали в ДМ има от тях.

Общи условия

Активация на акаунт