Какъв автомобил шофирате?

• 26 230
  • 191
  •   1
Отговори
Много забавна беше темата за това кой шофира и кой не та реших да пусна и тема кой какъв автомобил кара...
Отговарям веднага първа.
Пежо 206 с багажник.
Тоест седан един колега ме подсеща.
Бензиново.   Hug

# 1
  • Канада
И смисълът на темата е.....

да си измерваме колите?

ама казвайте и годините де.

# 2
До днес опел астра 1.7 дизел...след месец имам избор от вектра (дърта) и мерцедес...не много дърт  Joy
мииииии кВото дойде ще е  Joy

# 3
Лек автомобил шофирам.

# 4
Аз пък от известно време насам шофирам колело - няма такъв кеф. Все по-голяма мания ми става.
И коли шофирам, но не с кеф.

# 5
Чавдар  newsm53 И имаше такава тема, на доста страници даже.

# 6
# 7
Хахаха, сега ще настане шоу, и мерене на.....коли. )))))

И аз карам колица, дъртичка....ама върви. )

# 8
Не шофирам, возя се.

# 9
Черно БМВ, '87, отличителни белези: халка на лявата ръка (другата е на моята лява)... върви та не се спира като почне. А напоследък и много не ръмжи, щото го водих на ремонт и сега ми е кротичък  Mr. Green

# 10
Като на Ах'не ...к'во да прайш съдба  Joy

# 11
Такава тема имаше преди време. Не мисля, че развитието й беше добро, но пък е разбираемо.
А целта на темата каква е, по принцип? Поредното "замерване", "сверяване на часовници" или да си кажем кой е по-по-най, което всъщност е винаги в основата на такива теми? Поради зададения от мен въпрос и предполагаемия отговор, на този етап тактично ще замълча, но пък ще следя развитието на темата с интерес  Popcorn

А, и още нещо - какво общо има темата със семейните отношения?

# 12
  • Варна
Зелен, да ми отива на очите  Flutter

# 13
Кога ще изпълните темата със съдържание. Само спамите, значи. Всеки път отварям и все няма отговори по темата -
модели, година, километри. И откъде ви е. Разбира се.

# 14
И аз така.И да кажа в какъв автомобил се возя все някой ще каже , че си измислям  затова ще замълча.Пък и не мисля , че има голямо значение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт