Какъв автомобил шофирате?

• 26 231
  • 191
  •   1
Отговори
# 105
Това, повтарям, важи за мен и в такъв случай бих предпочела градския транспорт и самолетите, дори най-скъпият билет ще ми излезе по-евтино.
 Peace

argun,
Аз съм достигнала до същия извод,направен на база счетоводно-сервизни документи.
Транспорта с лично/служебно/ МПС се изплаща,когато
транспортирам стока,машини и съоръжения.
Не съм забелязала да ми се "изплащат" дивиденти при
подписване на договор,поради факта,че съм се "установила"
на мястото на събитието с МПС.
/ за транспортни разходи в баланса на фирмата се признава % от печалбата,
за амортизации на сл.МПС-та си има амортизационни планове/
http://www.odit.info/?s=6&i=70853&f=4

# 106
 Peace Стиснахме си ръцете.

# 107
Зависи си от колата, но наистина, почне ли да се разваля чак толкова е време за нова. И стари коли сме имали, и нови, ама 3 пъти на горивото за ремонти Thinking
Счетоводните стандарти мисля не са релевантни. Ако не се лъжа у нас колите са с 5 годишен срок на амортизация, а пък не съм чула някой да си хвърля колата на петата година, най много да я продаде на следващия.

# 108
Peace Стиснахме си ръцете.
  Peace
argun,
Да,може и да "превземем" някое разстоянийце въздушно с делтапланер,който е тандем.

# 109
И стари коли сме имали, и нови, ама 3 пъти на горивото за ремонти Thinking

Рокси,
Не за ремонти,а за сервизно обслужване! Peace
Всяко МПС си има сервизна книжка,на която е отбелязано на колко км. какво да се сменя.
Има си и "Ръководство за обслужвана на автомобила".
Списъкът,който съм дала е ориентировъчен,но доближаващ се до реалностите.
Всеки може да си сметне по позиции този разход,
но понеже е разтеглен във времето не се забелязва...
/ако не си смениш накладките,то ти се надира диска,
който ще "забележиш" като цена.
Смяната на диск е ремонт,а не смяната на накладки./
http://nakladki-bg.com/products.php

# 110
  • с/у ОколоМръсТното
малка, червена, сравнително пъргава и най-хубавото - моя, че и чисто нова колица.
Голям кеф е да седнеш в чисто нови седалки и да ти замирише на ново...

# 111
Шани,
честито  Hug

# 112
  • с/у ОколоМръсТното
мерси   bouquet Но е към 21 месечна вече...

# 113
Е, и аз съм горд собственик от един месец на нова колица, средна по размер и по клас, още я разучавам, но и на мен ми харесва да ми мирише на нова кола, че и аз съм си я купила - голям кеф! Дръжте се молове и хипермаркети! Вече няма съпружеството да нервничи на паркинга - времето изцяло е мое. Извън работата де....

# 114
Рено Лагуна караван.

# 115
едно от най-умните неща, които направихме беше да се отървем от втората кола.
( естествено 'моята'). много ми липсва, но знам, че беше разумно решение.
Сега съм предимно на колело и съм много доволна, догодина ще си купим скутер и така ще съкратим доста престоя в колата, а и скутера прави нещо като 20 км. с литър бензин.
Иначе за анкетата спортна кола караме  с 2 врати, на няколко години. В общи линии на мъжа ми някакви желания бяха, които аз като добра жена подкрепих въпреки че практичността й е към нулата. Не ламтя за друго, много практично съм ориентирана, дори съм измислила как ще набутам и детска седалчица вътре... само ми трябва огъващо се бебе  Laughing

# 116
Сега съм предимно на колело и съм много доволна, догодина ще си купим скутер и така ще съкратим доста престоя в колата, а и скутера прави нещо като 20 км. с литър бензин.

Много е удобен този вид транспорт, само с паркирането е малко трудно. Лесно се краде.  По чужбина се нагледах и на мотори, някои с багажник сигурно по-голям от на вашата спортна кола.

# 117
Радвам се на всички, които карате нови коли, аз си карам стара, вече голяма и бърза, може да е стара но си я харесвам Mr. Green Алфа Ромео 156 Laughing

# 118
  • София
И аз съм със стара кола, ама много си я обичам. Фолксваген Пасат 1.8Т карам, 98ма година е произведена, но не я давам за нищо (освен за по-нов Пасат Simple Smile)

# 119
Стара, но уникална кола.
Доскоро имахме Ровър 75-много красива и елегантна кола, но го сменихме за Мерцедес Е300 TD камби. Е няма такава мечка. Щом събрахме нов опакован голям хладилник в багажника, а вчера и цялата нова детска стая на щерката, значи това е колата за нас. Не я харесвам като дизайн на външния вид, но е адски практична за 4 членно семейство. Сега вече не се страхувам от неспособността си да пътувам с малко багаж! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт