Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 693
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Сиссс,

Само щастливи мигове оттук нататък! И ЗДРАВЕ, и ЛЮБОВ! другото го има в магазина

euphoria_84, Only, efito    Hug чудесни резултати. Браво момичета!   bouquet

skarlet71 , честита ти студентка. Браво на момичето, пожелавам и прекрасни студентски години и много здраве и късмет.   bouquet

# 391
Здравейте.
Еуфория 84 - страхотен пост !!!

Тази вечер се нахраних , както никога от 4-ри месеца насам ! Спретнах пилето със сирене по флорентински от испанските рецепти. Смайлис -   bouquet Hug - за теб мила - нямаш цена !!!
Сутринта си направих и двуцветния желиран крем , но не успях да го извадя от формата без да се разпадне - и аз не знам защо така стана - но пък беше много вкусен !
Хайде да се похваля с творението си...... ако въобще ми се получи добавянето на картинка.... Thinking

Получи сееее  - Смайлис отново за теб    bouquet  bouquet  bouquet

# 392
 Далечен привет на всички  Hug

Аз отново съм в тръстиката  Laughing. Хубавата ваканция в Родината приключи  Sad Изкарах си прекрасно както винаги, въпреки многото ангажименти.Донесох си 3-4 килца, но вече ги боря успешно.Много вкусно у дома всичко и по-истинско вярвайте ми.
Първо да не пропусна Исаче.Гледах ти снимките и останах очарована от гледката.Много си красива и браво за волята.Невероятна промяна и страхотна визия   bouquet Пази ги  Peace

И послееее да се накарам на бургазлийки  Mr. Green Не се ли налудувахте вече, а ? Хайде чакам снимки и обещавам и аз да кача от ваканцията в любимия Бургас и околностите  Laughing
Кафепих с любими Дюканки, но фото от там няма.Запознах се с една невероятна Пепеляшка  Hug Обичам младите хора!По-умни са от нас и знаят какво искат.Това дете (за мен си е дете на 20 и няколко) с много разум е постигнало пълна промяна и бих я помолила когато има време да пише.Би била от полза  Peace

Много празници съм пропуснала, затова за всички   bouquet

# 393
 veroni_76, isache, MariDi, Mira 1919, много благодаря за хубавите думи  Heart Eyes, Ще се радвам наистина да е така! Казах го напълно искрено. Доста се пошлях, докато Ви намеря. Минах плодоЕдянето, после комбинирането им със зеленчуци. Или пък захранване само със зеленчуцииии... Изобщо не помня. Сигурно е така, защото бях все гладна и нервна, а спадането на килограми, не беше значително. Не че бързах... Не чаках бързи резултати, макар да копнеех за тях. Обаче глада ме надви, липсваше тази воля дето я имах в началото. Все си мислех – това е краят. Завинаги ще си остана така. Кърмех и апетит не ми липсваше, така че реших да се откажа, пък и каква кърма ще давам на детето си. Стигнах до извода, че след като съм кърмила до сега за доброто и здравето на детето, точно сега не е момента да се отказвам. Нали то ми е по-важно от всичко и детето е на първо място за всяка майка (пък суетенето по фигурата веднага на трето, след любовта и мира в един дом, особено когато живеете със свекървата и ред и дисциплина не бива да липсват Mr. Green). И така... После видях зелевата супа. Веднага пак консулт с педито – за кратко може, но да спра веднага щом се почувствам зле. Миииии, не се чувствах добре и се отказах. Драмата ми бе напът да се задълбочи, когато докторката не ми предложи да се откажа от някои храни, които не са от особено значение за състава на кърмата. Тогава ми ги изброи, пък аз като се поразрових още малко ви открих. Чак сега разбрах, че е била на режима. И то случайно, защото ме попита какво правя, че така съм се променила за толкова кратко време. Направо ми погали ушенцето Crazy Mr. Green. На който пък друг съм казала тайната си за сегашната си фигура, започва да се тюхка и вайка за последствията от режима, за делото и тн.. Затова съм решила да не се обяснявам толкова, че ми омръзна да слушам все едно и също! Казвам, че вече ми е дошло времето да се постегна и бързо сменям темата. Ако видя някой, който наистина има нужда от леки подсказки и ме попита, давам съвет към какво да се насочи при избора си на меню и от какво да се откаже за известно време (понеже повечето ми познати не понасят мисълта за диета). Ако нещата са по–сериозни им разказвам някои неща за режима, но винаги насочвам към итернет или друг източник, за повече информация, защото не помня всичко. Така може да съм сигурна, че преди да престъпят към плана, ще са по осведомени, а не синтезирано и на готово, че се получават грешки понякога. И аз имам нищожен принос за разпространението на режима  Blush. Все се каня, но сега сериозно ще кача снимки да се "запознаете" с мен и визуално. Но ще е другата седмица  Whistling (че не мога, не за друго).
 Хайде лека, че кое време станалоооо... 

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 03:40 от euphoria_84

# 394
Еуфорийке  Hug ти що не спиш  Laughing
Одеве мислех да пиша по същия повод, но добре, че изчаках.Ти и в двата си поста написа това, което исках да кажа и аз  Peace
По време на краткия ми престой в Родината и аз се наслушах на мнения за "лошия" Дюкан.Да лош е за този, който не следва съветите и режима както е описан.И като ми говорят вече не споря, а казвам, че тази диета не е за всеки и аз не я препоръчвам.Много ми е странно като кажат "Аз направих Дюкан и нищо не свалих".Тогава отговарям, че може би само са пробвали диетата, защото, ако са я правили то няма как да са я приключили.Да режима е за мнооого дълго време, защото с години си трябва ядене на трици и протеинов ден.Ако се следва на 100% даже си е доживот.Когато се започва нещо трябва да се проучи докрай мисля аз, а не после да се сърдим на режима.Ако има здравословни проблеми също трябва да се внимава и при всяко съмнение да се посети лекар.Живи хора сме с различни организми и всеки реагира различно на експериментите, които си правим с тялото си без значение с кой режим го правим.
Такива ми ти работи.Говорени, писани.... само да има кой да се вслушва.
На теб браво и успех в задържането   bouquet
Чакам бургзлийки на кафе сутринта да знаете  Laughing

# 395

Добро утро!
Не мога да не се похваля! КантарО тая сутрин рече 65!
Остава още едно килце до калкулатора и после ще го мислим сериозно к`ви ще ги дялкаме!
И е крайно време да прочета отново книгата, особено за Трета фаза, та да стартирам по-уверено като му дойде времето.
Че да няма после три реда сълзи и сополи заради нещо неразбрано и не свършено както трябва!
Моите почитания на всички и хубав ден, че е време да се стягам за работа!

# 396
Добро утро и от мен! Да почерпя едно кафе...

euphoria_84, tqna, и аз съм на мнение, че режимът не е за всеки. Мен ако питате и диетите като цяло не са за всеки. Ако човек не промени отношението си към храната, с каквато и диета да се захване, резултатът все ще бъде Йо-Йо. Чувала съм някои да казват:" Аз не винаги съм била толкова дебела. Бях и по-слаба, ама от диети съм на този хал..." Ето такива хора не са си променили отношението към храната. Моя позната като разбра, че съм отслабнала от режима на Дюкан ми каза: "Знам я тази диета. И аз я правих пет дни и свалих от нея 3 кг." Какви пет ди бе хора newsm78 Какъв е този режим от пет дни? Изхвърлила излишната вода от организма и си мисли, че е отслабнала. Замълчах, не ми се обесняваше точно на нея за какво иде реч. Все пак е интелигентна жена, да си направи труда да прочете книгата и така да се запознае с режима.

# 397
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Добро утро,
хайде да сложа и аз по едно кафенце. Моята малка лъвица порасна с още една година и днес навършва 20! Далеч ми е детето, работи в един хотел в Алпите и много ми липсва. Затова искам да споделя празника си с вас, които сте част от моето семейство.  Hug Пожелавам й да е здрава и щастлива.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бургазлийки, дайте малко отзиви, снимков матриал, репортаж от събитието, каквото там имате. Чакаме.  Heart Eyes Hug

# 398
 Didranad, да ти е жива и здрава щерката! Дано постигне всичко, за което мечтае!
 Tqna, слънчице русокосо, радвам се да те видя отново във форума  Hug. Успех с преборването на отпускарското покачване!
 Mira 1919, сигурна съм, че много преди месечинката ще се похвалиш с кръгло -20 Peace
 Момичета, благодаря за кафето, закуската и тортата, не на последно място Grinning
 И аз днес имам повод да почерпя, но не ми се отдава нещо това с картинките. Днес е денят, на който станахме двойка с моето момче. Не сме женени все още, но за мен не това е най-важното. Разбираме се, пък ако е писано и това ще стане. И другото е (по-важното за мен), че днес бе денят, в който заченах с малката принцеска. Та имам двоен повод за радост  Crazy!
 Хубав ден на всички!

# 399
  • Лутаща се

Didranad, честит рожден ден на дъщеря ти! Да те радва и да се събирате по-често, че да не ти липсва толкова! И на мен ми предстои раздяла с дъщеря ми, не знам как ще  се чувствам. Сигурно празнотата е невероятна.
И аз съм лъвица, ама съм хванала лъва за опашката, та още ми е рано да празнувам  Laughing

# 400
Didranad,честит рожден ден на рожбата ти!Пожелавам и много щастливи мигове и сбъднати желания и проекти! smile3525 smile3525 smile3525

# 401
 Ред ми е да почерпя, че много поводи ми се насъбраха, пък извинението ми е все едно и също Blush. Ivlin-Ивелина, благодаря за хубавите пожелания и за подсказката  Hug Wink

Да ви е сладко lalalala! Хапвайте в реда, в който ви е най-вкусно Flutter
 (Споко, всичко е режимно  chef, така че няма да има изненади)

# 402
Динарад, Честит рожден ден на дъщеря ти. Да ти е здрава, добра и усмихната.

Привет на всички стари и нови муцунки. Минавам на редовен отчет (ако на 6 месеца се брои за редовен, де).
Утре започва 39 ти ми дюкански месец. Тегло в норма  - почти като края на втора фаза.
Килцата понякога леко варират до +/- 3 кг, но като се взема в ръце и без особени усилия махам плюсовете. Използвам най-ценното, което научих в първите 3 фази - да се храня правилно и да чувам сигналите на тялото си.

Усшех на всички.

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 17:33 от biborana

# 403
Добър вечер прекрасни! Голямо затишие, но предполагам, че плажувате Wink
Didranad, честито ти рожденичка! Да ти е жива и здрава.
euphoria_84, честито ти и на теб празници.

Понеже Мимс я няма, аз реших днес да ви покажа една малка сладка козинка, която открих тази сутрин. Гушкайте я и си лягайте да спите.

# 404
  Hug Ееееее, Веронииииии, знаех си, че няма да ме пропуснеш. Винаги се сещаш за мен! Heart Eyes
 Май напоследък всички са отпускари и се наслаждават на почивка, плаж, море или планина... Пък може да се почива и в къщи, стига да не ви идват постоянно гости, за които не сте се и надявали и не се сещат, че си имат дом, в който да се прибират Naughty. Малко е дразнещо и реших да се оплача, пък дано някой ме разбира за какво говоря... И че такива хора съществуват в действителност..., не са приказни герои...
 Имам странно чувство, че урочасвам темата  Thinking. Като пиша и после голямо затишие, и дъха си чувам. Ще взема да помълча малко пък дано се пооправят нещата newsm78...
 Верони, пак към тебе, благодаря за козинката! Много миличка и сладинка  Crazy "It's  so fluffy j'm gonna die" Crazy
 Лека вечер, прекрасни!

Общи условия

Активация на акаунт