Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 689
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Примъквам се към пожеланията на Бабето! Mr. Green
Сиссссс, честито!

Много здраве и щастие ти желая! А волята да постигаш мечтите си - ти си я имаш! Hug

За разлика от мене......дето за два дни на морския бряг се освинчи почти с кило и половина ...
При това, хранейки се режимно (като изключим количествата) Blush.
Ама така е - само лежанИ и ЕденИ ...
И тъй и тъй съм подранила (и съм се оляла с мърдащи картинки) - нека ви сипя и по една тонизираща напитка!

Хубав ден желая на всички!

# 376
  • Испания
ДобрЮтро!

Честит Рожден Ден, Сисссс!

# 377
Добор утро момичета! Що пък да не се пробвам и пак да поднеса кафето.

За закуска няма да се пробвам, че най-много да поднеса нещо нережимно.

Моме enigma_f, аз никога не съм гладувала, от както съм на режима. А вече не съм дебела, защото си върнах килограмите от преди 12 години. Така, че говори за себе си. Освен това на твоята възраст на балът си бях 53 кг. Явно ти доста рано си изтървала прасето от кочината и сега обвиняваш за това Режимът на Дюкан. Пък и този режим не е за подрастващи, на които още хормоните на са дошли на място. Виж ако си карала трета олекотена и т. н. може би е за теб, но чак пък първа и втора... Thinking Абе що всички обвиняват режима за неконтролируемото си лапане newsm78

# 378
Колкото и да го хвалите този Дюкан няма.. вълшебство, не винаги ще действа.
Кой го хвали Дюкан?Някой да е написал браво на Дюкан,днес свали -200 гр. Joy
Всеки хвали сам себе си.
Само не ми е ясно защо когато някой не успее му е виновен Дюкан,след като сам си е върнал кг??? newsm78
veroni76 обвиняват Дюкан,защото не искат да си признаят провала.По-лесно е друг да ти е виновен.
Лапате банички,пици,чипсове и т.н. ,а после мрънкате че имате да сваляте.Колко струват пакетираните боклуци които купувате?Едно пиле в големите вериги по 3,50 лв/кг излиза около 5лв.Колко по-скъпо е от чипс,пица и кола???

# 379
  • София
Сиско, ЧРД и тук! Здрава, слаба, красива и щастлива!!!  Hug Много си те обичам, нали знаеш  Heart Eyes

Много ясно, че няма вълшебно лекарство за отслабване... То ако го имаше, ние нямаше да си пишем тук, нямаше да я има темата, че и целия раздел във форума... Нямаше да се познаваме, и въобщеее щеше да е голяма скука, бе   Mr. Green

Чакам с нетърпение снимките от днешната среща в Бургас! Завиждааам  Crazy

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 12:10 от desitka*

# 380
Ех, да можех сега де се телепортирам малко по на юг. Whistling Момичета, приятно изкарване на националната среща в Бургас!

ПП: Смайлсче, благодаря, че ме нахока. След вчерашното нормално хапване, днес пак съм 62,700 кг., а вчера след голямото плюскане кантарът показа 63,300. Ей това имах в предвид сутринта. Никой не ни е виновен за голямото лапане. Днес ще си ям скумрийката, ще си пия водицата и ще се надявам утре сутрин пак да съм 62,250 кг. Така и линийката ми ще показва вярно, защото почнах режима преди 6 мес. на 72,250 кг.

# 381

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СИИИС БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО КЪСМЕТ. love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001 smile3525 smile3525 smile3525

# 382
  • Пловдив
Днес влизам за отчет Peace

Начало на режима-24.01.11г-95 кг,гръдна-110 см,талия-97 см,ханш-124 см,об.б-69 см

6 месеца на режима-80 кг,гръдна-105 см,талия-86 см,ханш-112 см,об.б-61 см

Аз съм от повтарячите,но все пак си мисля,че съм се справила добре.Но това всичко е благодарение също така и на вашата помощ.Благодаря и на Смайлис,че ни превежда тези страхотни рецепти.  bouquet Доста от тях съм направила,но все забравям да снимам Embarassed

Приятно изкарване на срещата в Бургас днес,ние с Пловдивската вече няколко пъти се проваляме Embarassed ,но рано или късно и ние ще се похвалим с такава Peace

Сиссс
Честит рожден ден ! Да си здрава и много щастлива newsm51 newsm51 newsm51

# 383
Привет!
Я и аз да се отчета, че завъртях 2 месеца на режима.
Старт 22.05.11г.-95 кила.На 22.06.11-87кила.Към днешна дата съм 80 кила или
за два месеца и четири дена в историята са останали -15 килограма.Да припомня,
че съм на поправителен след бременност.Целта ми по калкулатор и лично желание
е 71 кг.Висока съм и при по-малко кила започват да стърчат едни ми ти кокали,
грозна работа.
Сиссс, честит рожден ден!Желая ти здраве и много, много щастие!
На всички силни момичета от темата пращам  Hug
Мимс, приятно изкарване на моренцето!

# 384
Сиссс!Честит рожден ден!Много здраве и щастливи мигове!

За всички отслабнали поздравления!

# 385
  • Лутаща се
Здравейте!
Искам да се похваля с детИто.

Вече имам студентка. Току що се записа. След 4 години живот и здраве ще си имам агроном у дома  Mr. Green

# 386
  • София
Only, я  кажи как направи номера с циците бе?!?!?  Shocked
15 свалени кила, а циците са си на мястото... Издай тайната!
То при мен вече е неспасяемо положението де, ама поне на започващите да дадеш акъл...
Поздравления за резултатите, много добре си се справила.

efito, поздравления и за теб. Много добро постижение за 2 месеца!

skarlet71 , честито за студентката. Весели и безгрижни студентски години и успешно следване и дипломиране!!!

# 387
 Здравейте, прекрасни  Hug
 Айде и аз да се похваля - вече съм 48 кг.  Party Party Party
 Аз от скоро съм тука, но ми прави впечатление, че току някой се регистрира да оплюе режима. Тези или този да вземе да се откаже вече, че мнението им не ни интересува. Като реших да се присламча тук, си направих труда да се поинтересувам малко повече от режима. Попрочетох и в други форуми, както и статии и мнения от специалисти. Доста се поинтересувах и от други диети и съвети свързани със загуба на излишното тегло. Все пак става въпрос за моето тяло и не на последно място - за здравето ми. В днешно време никой не започва нещо, на което гледа на сериозно, без да се е поинтересувал малко повече, нали? И всеки си има глава на раменете! В крайна сметка се настаних тук, защото и компанията си я бива Peace. Преди да се представя, прочетох първа страничка няколко пъти и първият ми въпрос беше, ако някой си спомня, свързан с кърменето. Ми то си го пишеше, даже май с червени букви, нещото дето ме вълнуваше. Та значи закърняването на сивото при мен е започнало много преди стартирането на режима hahaha. Следователно не ми е виновен Дюкан. Чак сега, когато съм близо до целта, си направих труда да прочета и книгата. Любопитството ми просто надделя. А то се оказа, че тя не е никак скучна. Тъкмо напротив. И форума и книгата са на принципа - набиване в главите, докато не ти се изясни и не разбереш за какво аджеба иде на реч. И за режима и децата  с наднормено е написано, както и за кърмачки, бременни, менопауза, различни заболявания  тн. Препоръчва и консултация с доктор за някои рискови групи. И за преосмисляне начина на хранене си е казал човека - ако мислим да се тъпчем като гъски и да чакаме да отслабнем, по-добре да не започваме с режима (не ми се разправя да търся цитата сега). И за свободните интерпретации също е отделил време и място в книгата си. Ако наистина искаме красиво тяло, трябва да гледаме на режима сериозно и да се разделим с безразборно тъпчене с всякакви боклуци. "Храним се, за да живеем, а не живеем за да се храним" - много ми харесва тази мисъл и се опитвам да се придържам към нея (от скоро, де). Нооооо... Ми много неща разбрах, но и въпроси от моя страна, съм сигурна, че няма да липсват.
 Пък за себе си какво да кажа? Ми аз не съм сигурна как точно го карам (дали съм на "втора+" или на "трета–"), но при мен резултат има. Не ям паста (просто не ми е харесвала никога), царевица, ориз, хляб, картофи, варива (от тях винаги съм получавала подуване и дисконфорт), но пък си правя от време на време гала (сладко или нещо друго нережимно, пържено и тн). Тогава кърмех и съм си питала педито предварително, за да избегна евентуални вреди за беба. Оказа се, че и тя е била на режима и вече 2 години е запазила теглото си. Това ме насърчи още повече (пък и е наясно жената), но си спазвах препоръките. Сега вече не кърмя и от известно време съм по-стриктна. Резултатът не закъсня. Нещата и при мен се поразмърдаха. Мислех, че след като отбих свалянето ще е по-трудно, но явно съм грешала. Вече не мисля да гоня 42 кг. Мисля да се задоволя с 45-6, както ми е и по калкулатор. Ми то като се позамислих малко, вече не съм на 21... Пък и съм раждала все пак. Преди 6 дни и аз имах РД. Съответно малка гала - кюфте, кебапче,половин пържолка, 100 гр. бира и парче торта. На другия ден - +килограм. Крачка назад ooooh!... Поносих го малко и сега вече си знам Naughty. Няма да се сърдя на никой за съвета или тигана по главата  Mr. Green. Все пак аз сама съм решила да се включа тук. И затова споделям - за да ме коригира някой, който е по-навътре в материята и е доста по-наясно от мен. Пък дано да задържа резултата и успея да коригирам грешките си при хранене. Нещо доста се отплеснах  Crazy.
 Честит Рожден Ден на Сиссс  bouquet. Здраве, щастие и много слънчеви дни!
 Честито и на щерката на Скарлет!
 На Мименситка пожелавам прекрасен загар и весело изкарване на морето!
 Исачето е прекрасна! Наистина е по-хубава от булката!!! Flutter
 Не знам какво ми става, но много се привързах към вас момичета  Heart Eyes. Винаги чета, но рядко пиша.
 Хубав и отслабващ ден на всички!

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 22:07 от euphoria_84

# 388
Скарлет, честито ти студентка! Да сте живи и здрави- вие с мъжът ти да я издържате, а тя да се учи и да завърши успешно.
euphoria_84, изпълни ми душата Hug

# 389
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИС!ДА Е ЗДРАВА,КРАСИВА И ОБИЧАНА!  bouquet  bouquet  bouquet
Скарлет,честита ти студентка!Слд 4 години да се похвалиш с дипломиран агроном!Чудесна специалност Peace
Днес аз не успях за срещата,много до късно поливахме годинката на най-малкото съкровище,аз естествено си бях на пиленце и кола.Не знам,но аз не си позволявам никакви нарушения на режима,то при мен има толкова поводи,че ако ги отбележа с похапване на нережимности отивам''на кино''.
По повод моя рожден ден след няколко дена ще направя всякакви вкусотии,ама за другите слаботелесни люде в нашето семейство,за мен месце Grinning
Да запиша,че до момента съм -18кг,боря 19тия,до месечинката има доста време,така че може да  ги закръгля на 20кг до тогава,дано Praynig
euphoria_84,все пак- Честит ти рожден ден,да си много красива,здрава и успешна!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт