Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 705
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
euphoria_84 - пиши бе човек, готино е да те чете човек. Напоследък може и да е по замряла темата ама все смислени постове се пишат. От една страна добре, ама от друга няма пуканкииииииииии:) Сега  един поздрав ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СМАЙЛСЧЕ! Да си ни жива и здрава. Не знам дали някой ще те запомни  с някой от прекрасните ти постове, смислени съвети и прекрасна визия, ама всички ще готвят това или онова на "Смайлсчето". Да ти пожелая всичката любов и щастие на земята  bouquet

# 406
Всички смъкнаха килата и сега показват бедрата Joy

и да не забравите!!!!

Трици,яйца,филенце
за плосък корем и дупенце.
Краставици и зеле от време на време,
та перисталтиката да не задреме.
 Crazy
bigbaba3 искам да ти споделя нещо,защото нали искаше да вкарваш мъжо в диета.Моят свали 10 кг с мен само защото не готвя пържено и не правя десерти.През деня яде боклуци ,но вечер с мен месце ,салатка и свали повече от мен с по-малко усилия,въпреки че нямаше нужда.

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 07:07 от lout

# 407
Честито Смайл!

Честито и на всички, които имаха поводи тия дни! Малко набързо прелитам сутрин и вечер през темата, та ще ме простите, че не е поименно и е малко на патерици! Blush

Днес отново задържам килцата от вчера. Дано само не тръгнат пак нагоре, че ми писна от това лашкане насам - натам. А и както ми предстои една седмица отпуска от 01.08... ooooh! Хем си викам - на море, слънце, пясък, движение, развлечение... свалянето ще е по-лесно, ама нещо... след последните два подобни уикенда, нещо като кривите раци се движа в обратната посока. Twisted Evil

lout, Joy, бедрата показвам, вярно си е, ама пусто - шкембята не смея! Mr. Green Че малко го докарвам като Мама Кенга! Crazy

# 408
             ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , СМАЙЛИС !!!

newsm59 bdbaloni  ura  Желая ти много здраве , още повече късмет и много много любов , която да те озарява от сутрин до мрак ! Бъди все така мила , красива и отзивчива ! Аз със сигурност няма да запомня само рецептите , а и всичко , което споделяш с нас ! Още веднъж ЧЕСТИТО ! и весело изкарване на празника ти !!!

# 409
Честит рожден ден Смайлсче! Пожелавам ти много здраве, всичкото щестие на света, да ти се случват само хубави неща. Бъди винаги така отзивчива. Ти си ми едно далечно приятелче, което познавам само през форума, но те чувствам много по близка от приятели, които са на една ръка разстояние от мен. За мен ти си нещо много повече от вкусни рецепти и хубави постове. И както преди време пишеха момичетата във форума: "лИбя те, нали знаеш..."    bouquet

ПП: Имам си една мечта. Като идваш в Бг да дойда да се срещнем с теб независимо къде ще отседнеш.

# 410
Смайлче  newsm51  Честит и весел рожден ден!  bigdance2 dazzler1  Много здраве и любов и нека усмивката не слиза от лицето ти!  newsm24

# 411
  • София
Добро утро и от мен   food010

ЧРД, Смайлис! Бъди здрава и красива, винаги усмихната и доволна от живота! Весел празник и мнооооого подаръци!!!

isache, снимките от кумуването ви са страхотни. Изглеждаш прекрасно!!! Промяната ти е забележителна. Поздравления!

euphoria_84, много ми е приятно да те чета. Поздравления за постигнатите резултати и най-добри пожелания за изминалите празници. А снимките ще ги чакаме, какво да правим  Wink

Didranad, честит празник на дъщеря ти. Жива, здрава, безгрижна и щастлива!!!

lout , поезията ти просто ме зареди за целия ден  Grinning

При мен нещата са доста зле, влязла съм в кофти схема, не ми се коментира въобще. Просто ми трябва малко време и мноооого воля и сила да вляза в релси, че дерайлирах доста сериозно  Sad

PS. (не)обикновена, къде ще почиваш? Аз от 6 до 12 август ще бъда в Обзор. Аз там май само ключици ще трябва да показвам  Rolling Eyes

# 412
СмайлЧестит рожден ден!Да си жива,здрава,слаба и много радост и усмивки.

# 413
  • Бургас
Честит рожден ден,Смайлсче!Желая ти най вече здраве и щастлив живот!Да обичаш и да те обичат!Бъди такава,каквато си,не се променяй!Прекрасна си!

Много лъвици сме се събрали! Laughing
При мен нищо ново за отбелязване,в момента съм в овулация,толкова е отчетлива,задържам и се подувам подобаващо,добре че не качвам,но пък мерките ми са намалели,затова чакам килограмите да ги последват!
Не(обикновена),желая ти една прекрасна почивка,а килограмите ще ги бориш после,имаме тоооолкова много време за това,но почивката е малко,нека да е пълноценна!Повече рибка и вкусни салатки и ще си в супер форма.
euphoria_84,пиши миличка,много положителен човек си,удоволствие е да те чета!Честито за всичко което празнуваш,нека да има поводи,това е най-хубавото!
biborana smile3501,всички трябва да се учим от вас,вие сте нашият стимул,че можем да сме слаби и красиви,само от нас зависи!
Didranad,Да ти е живо и здраво детето!Много да се обичате и разбирате!Много да се гордееш с нея!  bouquet  bouquet  bouquet

# 414
  • Пловдив
Смайлис - Честит рожден ден  newsm51 newsm51 newsm51

Желая ти от сърце да си здрава и много щастлива newsm59

# 415
  • Лутаща се
Скъпа smileys, честит рожден ден!
Така се радвам, че започна пак да пишеш, точно когато и аз се присъединих към темата. Твоята помощ и навременно включване са много ценени от мен. Чувствам те приятел, независимо от разстоянието.

Пожелавам ти вече да си изживяла всички лоши моменти за целия ти живот. Нека за в бъдеще ти се случват само хубави неща, много слънчеви моменти, неочаквани изненади, любовта на хубавия ти мъж да се разпалва все повече и блясъкът в очите ти да не угасва!
Весело изкарване!   bouquet

# 416
Пиша нов пост,че другия исках да е лично за Смайлчето Hugbigbaba3 много се кефя на твоите коментари,и да знаеш че ти много ме мотивира да продължавам.Момичета днес си преместих линийката с още едно кило надолу,знам че имам още много да свалям Embarassed,но много съм радостна,че кантарчето върви надолу и надолу,отначало тръгнах без никаква вяра и надежда,че ще отслабна(като се има в предвид другите ми мноооого несполучливи опити),но сега вярвам,че ще отслабна и ще вляза в 3-та фаза.БЛАГОДАРЯ ВИ  bouquet

# 417
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Смайлче,
Бъди много щастлива, много обичана и винаги така позитивна и прекрасна. Благодаря ти за прекрасните идеи, които ни даваш и подкрепата към всички нови и стари дюканки.
Весел празник!

# 418
Скъпа Смайлис, Честит рожден ден!Нека радост топли твоите очи,нека щастие огрява пътя ти с лъчи,здравето да ти е спътник всеки Божи ден,бъди обичана и лъчезарна.Благодаря за позитивизма и прекрасните рецепти! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

http://youtu.be/bPQmA7tD5zs

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 15:12 от Ivlin-Ивелина

# 419
  • USA
      Честит Рожден Ден
          Скъпа СМАЙЛИС   newsm51
http://www.youtube.com/watch?v=jrDrYgPjTOA&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт