Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 818
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
ANNAFACE, браво!  HugЖелая ти успех в четвърта, много трябва да внимаваш, защото изкушенията са много, а подводните камъни - още повече.

И аз като Envia ще комбинирам протеинов четвъртък с лунен петък. Още не е дошла отпуската и трябва да съм във форма. Миналата година тъкмо бях удържала фронта първите два месеца от четвърта фаза, и отидохме на ол инклузив почивка и колкото и да се старах ...  Embarassed Още ме е яд.

# 166
  • Испания
ANNAFACE,  smile3501 Чудесен резултат! Честита Четвърта!

p_i_i,  smile3501 и на теб. Виж как добре вървят нещата!

Aludra, ArhMih, все си мисля, че правя добро, превеждайки рецептите, а сега трябва да се чувствам виновна. Всеки е отговорен за това, което яде и едва ли преведените рецепти имат някаква вина за показанията на кантара. Както и да е. Докривя ми доста.

Превеждам и все изпробвам нещо ново от темата. Някои повтарям, потретвам. И за един месец, откакто влязох в испанските дебри дюкански, свалих още 2 килограма. В хладилника имам кафеен чийзкейк от миналата седмица, във фризера - дюкански сладоледи. Нещо не изяждам наведнъж. Всеки си преценява какво и колко да яде.

Усмихнат ден!

# 167
Aludra, ArhMih, все си мисля, че правя добро, превеждайки рецептите, а сега трябва да се чувствам виновна. Всеки е отговорен за това, което яде и едва ли преведените рецепти имат някаква вина за показанията на кантара. Както и да е. Докривя ми доста.

smileys Ужасно се извинявам, че съм те накарала да се чувстваш криво, наистина. Не е била това идеята ми! Сама казваш, че всеки си преценява сам, и аз съм 100% съгласна с теб - вината си е изцяло моя и ако съм целяла нещо с поста си е било зов за подръпване на ушите може би и категорично не упрек към теб.
Отново се извинявам за начина, по който е прозвучало и моля те (пази Боже) не спирай с вкусотийките!!! Правиш на всички ни режима в пъти по-лесен за спазване. А на който му е слаб ангела - проблема си е негов.
Надявам се да ти се поизправи малко.... Embarassed   bouquet

# 168

ANNAFACE Честито,изглеждаш чудесно! Hug
p_i_iПоздравления за добрите резултати! Hug

smileys
Не се притеснявай.Твоите рецепти ни разнообразяват менюто. Hug
На всички желая спокоен и прохладен ден!  bouquet Hug

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 13:51 от Ivlin-Ивелина

# 169
mimensita мерси.
ANNAFACE  smile3501 за силната воля
ilkmon и аз съм като теб. Аз извадих стори любими дрешки и стоят на видно място.Та всеки път когато имам желанието да нападна някоя мазна баница ,почвам да меря дрехи и ме хваща яд на себе си ,че искам да се тъпча.Изобщо нямам намерение да се върна на убийствените 94кг.
p_i_i  smile3501 за добрите резултати.
Аз сега малко съм в зъдържане, но най-хубавото е че махнах всички килка които качих по време на цялата бременност и в периода на кърменето. newsm44 newsm44 newsm44.
И сега остава да се преборя с мойте си кила знам че може и да стане по бавно ,но искам всичко излишно да изчезне.

# 170
След като реших да направя конкуренция на моя кантар-асансьор, който постоянно варира нагоре-надолу, изкачих 20 пъти стъпалата до нашия етаж. Ще ме плаши той мене hahaha
Анафейс, успешна четвърта фаза. Peace
Пи, браво и на теб. Ето, че усилията ти се увенчават с успех.  Peace
Смайлсче, ти не можеш да носиш отговорност за нашата лакомия. Всички знаем, че не трябва да завишаваме трите лъжици трици. Ако някой го направи, то си е за негова сметка. С теб открих силиконовите форми. Установих, че от силикон се правят не само големи цици, ами и други неща. Харесва ми да експериментирам от рецептите ти. По принцип у дома по експериментите в готвенето е моят мъж, на мен все ми свидят продуктите. Ето вчера например забърках нарязани тиквички, сурими, извара и яйца. Стана чудесна запеканка. Втори ден си хапвам от нея. Преди режима ядях тиквичките само на пържени, сега установявам, че са вкусни и под друга форма.
Aludra, аз започнах да консумирам 11%-тово какао месец след като влязох в трета. Ползвам го по веднъж седмично. Гледам да не прекалявам с него. Ползвам кафе и канела, ако искам да ароматизирам кексчетата си. Ако имаш съммнения относно как ти действа какаото, остави го за трета фаза.
ArhMih, за жалост човешките усти нямат затваряне. Първо ще ти мърморят, че трябва да отслабнеш. После ще ти мърморят за изборът ти на диета и т.н. На мен пък ми мърмореха до кога щяла съм да отслабвам. Нямало ли да спирам вече. И това бяха жени, които и сега са с 5-8 кг. по слаби от мен. Сякаш не искаха да отслабна много и да стана слаба като тях. Явно хората винаги търсят причина да мърморят.
Rossiana, след раждането ми бяха останали да свалям 2-3 кг. Но често казвах, че имам да свалям 2 от раждането и още 10 от преди това. Ето, че почти успях. Всичко е възможно. Успех и на теб в свалянето на килограмите от преди раждането Peace

# 171
Здравейте мили дами. По случай месечинка вчера си купих нов кантарев. Иииии...той не ме хареса още от първия ден ама ще види той като стана слаба и красива yes Та за кг не говоря,че ме е срам Blush но намаляването в мерките е повече от добре т-8см и от ханшището толкова. Повече от доволна newsm68 Благодарение на вас  се справям много по лесно с режима с вашите прекрасни рецепти и съвети.Радвам се че ви има и ви открих. Благодаря ви много момичета newsm51

# 172
  • Плевен
Смайлсчееее, ооо миличка, изобщо нямах предвид, че ти имаш пръст в моето ГГЗ!!! Напротив - точно в това е комплимента към твоя труд и теб самата - толкова са вкусни, привлекателни всички рецепти, чеее - като почне човек - няма спиране! Аз и повечето тук нали от това сме на това дередже! Без едно мога, но с едно не мога! Много се извинявам, че си се почувствала така! Сори! Не се предавай - без тези неща, които си превела, снимките, които слагаш, изпробването на рецептите - щеше да е твъъърде сухо нашето меню, и форум и всичко! Моля, те, продължавай в същия дух и знаеш, колко сме благодарни всички за този труд, който полагаш неуморно!!! Поклон! Внесе малко цвят и вкус в живота ни!
Едит: А със съдържание на първа страничка от твоите рецепти ще стане страхотно! Плюс това има и толкова рецепти с месце и зеленчуци, сладкишчета (млечен хляб и др.) без триците, които аз лично превишавам, когато правя и ям шоколадовите страхотийки, че няма защо да си мислиш за някаква и най-малка вина, че ни превеждаш тези рецепти!

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 15:17 от ArhMih

# 173
Здравейте и от мен.Предимно ви чета ,не съм по писането.Исках само да кажа на  marushok ,че това прасенце на аватара и много ме развесели.Предполагам ни напомня в какво ще се превърнем ,ако се отдадем на старите си навици.Голям сладур е. Grinning  bouquet

# 174
  • Лутаща се
Здравейте!
Не си падам да се оплаквам, но от няколко дни имам два проблема. Каквото и да хапна и се чувствам адски надута и имам огромен косопад. Такова чудо не ми се беше случвало. Вървя и ръся коса наред  #Crazy И то не само мъртви коси, а и нова, млада коса.
Всеки ден от началото на режима пия витамини Мултитабс + Калмацин. Вече съм в трета и съответно всеки ден ям плод. Не може да е авитаминоза.  newsm78
А подуване имам дори и от триците сутрин. Тия дни ги хапвам на принцеса. Вчера беше с извара и яйце, днес с телешка кайма. Т.е. не е дължи на газове от ферментацията на плодовете.
Виждам се в чудо  #Cussing out

# 175
ANNAFACE,
добре дошла в 4-та и успех! Hug
За мен няма такова нещо "връщане към нормално хранене", но ти си разумна!
Като за начало, това е предостатъчно - плодове без ограничение. Понякога сладолед, биричка, каквото ти е на сърце отдавна, но по мъничко - парченце дом.баница, не половината тава..., и всичко това - без да се замисляш дали ти е време за гала, но не и всичко наведнъж на едно ядене. Наблюдаваш тялото си и преценяш докъде да отпуснеш.
Горното написано от мен се отнася за ЧЕТВЪРТА фаза!!!
А я да те питам - това сваляне на кг в трета целенасочено ли беше, т.е. с ограничения и с връщане към 2-ра ли или от само себе си!? Резултатите ти ме изумяват - БРАВО!

Peace

skarlet71,
и аз имам жесток косопад, отдавна!  Close Пих риб.масло и калмацин - никакъв ефект, мазах с тривитаминол - имаше някакъв ефект, но сега в жегите просто не си го  представям... Фризьорката ми е на мнение, че съм за лекар, но и аз не й разказвам за режима, на който съм. За себе си все още нямам решение. Но все си мисля, че пълно щастие няма - та сега откъм фигури го докарахме, но косите ни страдат... Rolling Eyes

DidranadHug!

# 176
  • Плевен
skarlet71, да нямаш някакъв стрес в службата? Подуването може и на наближаването на пълнолунието да се дължи. За косопада - не е изключено да е от режима. Ще трябва да си забъркаш маска с прословутия тривитаминол, който се състои от три витамина - А, Е и де да знам кой е третия - не съм го ползвала, но съм чела, че е помогнал на много съфорумки. Аз съм против синтетичните витамини! Затова си ползвам - знаете кои! Всъщност пишеше някъде, че си давате парите на халост за тези витамини, защото почти не се усвояват от организма...нещо подобно. но иди си пусни изследвания на кръв и каквото е необходимо да се постави диагноза или да се види точна причина на това чудо!
Виж това: http://www.lekar.bg/news-140/info-1941/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D1%82% … 0%BE%D1%82%D0%BE/

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 15:58 от ArhMih

# 177
  • Лутаща се
skarlet71, да нямаш някакъв стрес в службата?
ArhMih, виж за това не се бях замислила. Стрес напоследък имам в изобилие, не само в службата, а на всички фронтове.  ooooh!
Видях ти какви витамини пиеш. Но ме притеснява рибеното масло. По някакви спомени от детството - не се ли даваше на деца и животни с цел захранване? Та от  него да започна да качвам. За сега си задържам кг точно както искам - м/у 63 и 63,500. Така ме устройва напълно. Не искам да слабея повече, че то дупе вече не остана, но и не искам пак да качвам  Rolling Eyes

# 178
  • Бургас
Здравейте и от мен Hug
ANNAFACE,честито минаване в 4та,винаги бъди слаба и красива!Резултата ти е възхитителен,изглеждаш идеално,несъвършенствата си ги виждаш само ти!
Мимс нямам търпение да си взема пухчето,много обичам кучета,малко ми развалиха настроението с приказки за кокерите,но радостта ми не намалява!
Пии,чудесен резултат,браво момиче,видя ли че се получават нещата Peace
Скарлет идея нямам,какво провокира косопада,аз имам проблем с многото си коса,която на периоди избуява,до там,че ме побърква.Дано скоро отмине.
Смайлсче,моля те без тъжни нотки,рецептите са перфектни!Моля те ,аз какво ще ям в 3та,пазя си новите ястия за тогава,все пак ще съм над година в нея  bouquet
Засега при мен няма нищо ново,от вчера съм в МЦ и нямам намаляне на кг,но добре,че и не наддавам!
Rossiana,честито и на теб за преборените килограми,успех и с останалите.Аз засега махнах само натрупаните от кърменето килца,тепърва започвам тези от бременността

# 179
  • Плевен
На мен може да влияе леко спиращо, но аз си свалям все пак! Обаче, наистина ми "заглади" косъма - направо си става като коприна гладка и блестяща! така, че - вземи го включи - при това мисля, че няма предозиране при него - в смисъл може нон стоп да се приема, но все пак - виж статията горе! Всичко прекалено - не е добро! Най-добре да си ги набавяме с храната!
 А стреса е в основата на всички злини!

Общи условия

Активация на акаунт