Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 769
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София :(
Сега остана да я сменя без време заради семейното си положение фамилията и съвсем няма да повярвам сама на себе си  ooooh![/b][/i]
Да честитим ли?  newsm78
      Сакън!

# 271
  • Лутаща се
Сега остана да я сменя без време заради семейното си положение фамилията и съвсем няма да повярвам сама на себе си  ooooh![/b][/i]
Да честитим ли?  newsm78
      Сакън!
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 Умница си ми ти!   bouquet

# 272
  • Испания
Едно птиченце ми изчурулика, че нашата Филюдка има рожден ден. Нищо, че отдавна не се е появявала.

Честит Рожден Ден, Филюдче! Да си жива и здрава, много да те радва цялото домочадие, пък ние те обичаме и ще те обичаме, защото си душа-човек!   love001  love001  love001

# 273
  • USA
Привет  момиченца   bouquet
Днес ми е ден за отчет 2 месец(поправителен) smile3515
Радва ме резултата,но не ме  задоволява :е:
 18. 05 -  77.000
 18. 06 -  74.500
 18. 07 -  72.500    
Успокоява, ме че бавно свалям и дано да е трайното  от мен си зависи,да не допусна да се изложа в трета!
Не знам как да си засиля метаболизма, при мен това е проблема,ако някой е имал проблем с менопаузата да сподели  МОЛЯ Praynig
Smileys ти просто си невероятна- искренно ти се възхищавам на труда,който си положила и полагаш ни разнообразиш менюто!
Пиер Дюкaн трябва да те направи консултант в компанията си NeWS51]                              

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 06:45 от tumbi999

# 274
И на мен ми е ден за отчет! Tired

Това е резултатът за 5 дни Ударна и 8 месеца във Втора фаза!

Date             Weight
07/19/2011   65.3
06/19/2011   67.1   
05/19/2011   69.9   
04/19/2011   71.3   
03/19/2011   73.0   
02/19/2011   74.6   
01/19/2011   77.5   
12/19/2010   80.7   
11/19/2010   85.9   
11/14/2010   89.0

Тоталът на смъкнатите килца е 23, 700. Мерките, така и не се наканих да ги меря и тъй си и остана...

Обаче вече почва да ме гони шубето, а то било голям страх, дето викат хората! Crazy
Станаха осем месеца във втора. И ми се струват множко. Макар, че общо взето продължавам да си свалям с темповете от последните 4-5 месеца - по кило и половина-две. Чудя се какво да правя. Thinking Дюкан ми даде, че трябва да стигна 64 килограма до края на май. Е, минаха месец и половина повече от тогава, а аз още ги мъча тия последните 1-2 килца. И не знам как да постъпя. Дали да си наложа някаква още по-строга стриктност за още месец - без кола лайт, без Зеро, с по-умерено хапване. Макар, че въпреки жегите, с млечните не прекалявам, само месо си хапвам на тумбак. Mr. Green Или да скоча надолу с главата в трета? Thinking Много от момичетата продължават да свалят и в нея, други обаче веднага дърпат наобратно... И направо съм на кръстопът! Вие как преодоляхте тия терзания? Защото хем ми се ще да хапвам плод, хем не ми се ще, ако килцата тръгнат нагоре, да се връщам отново във Втора. И не, че ми е трудно в нея. както съм я подкарала, мога още суматия си време да откарам ooooh!, ама нали не е добре...
Много моля препатилите да драснат по някой ред! Praynig
И аз не знам к`во точно очаквам от вас де! Mr. Green Ама да предупредя - не искам да се карате и още по-малко да се нападате една друга заради взетите решения! Naughty Просто ми се ще да прочета няколко различни мнения, как е било при различни хора, имало ли е друг с толкова дълго мотане като мене във Втора и защо мисли, че му се е получил този ефекто-дефект Rolling Eyes... А и не на последно място, ако реша да се джасна в Трета още от утре, че аз малко така ги правя нещата Mr. Green, дали да си я стартирам по книга или примерно за една седмица да включа само плода сутрин, за да се успокоя психически, че видиш ли и така не е страшно Whistling?
Как мислите?
 Hug

# 275
              Добро утро  Hug
           Ама то не било зле да станеш половин час по-късно в делничен ден... А вие защо я карате без кафе? Хайде, тук е  Grinning

tumbi999 , честита месечинка   bouquet Може и да ти изглежда бавно, но пък така имаш време да се превъзпиташ  Peace
          (не)Обикновена, според мен няма нужда да се въртиш повече във втора, влизай в трета, ако си внимателна и стриктна не би трябвало да имаш проблеми  newsm78
                Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 276
Добро утро момичета!
Пожелавам ви хубав, прохладен, слънчев ден, изпълнен с приятни емоции и усмивки! Hug

ПП: Злате оторизирай ме в скайпа. Ще ти пратя нещо за трета фаза.

# 277
  • Испания
ДобрЮтро!  Hug

Успокоява, ме че бавно свалям и дано да е трайното  от мен си зависи,да не допусна да се изложа в трета!

Пиер Дюкaн трябва да те направи консултант в компанията си                              

Честита месечинка!   bouquet Бавно, бавно, ама сваляш. Това е важното. Права е Мимсчето  Hug, че така имаш време да се превъзпитаваш.  Simple Smile

Не ме познава докторът, иначе веднагически щеше да ме сложи до лявото си коляно.  Joy

И на мен ми е ден за отчет! Tired

Тоталът на смъкнатите килца е 23, 700. Мерките, така и не се наканих да ги меря и тъй си и остана...

Станаха осем месеца във втора. И ми се струват множко. Макар, че общо взето продължавам да си свалям с темповете от последните 4-5 месеца - по кило и половина-две. Чудя се какво да правя. Thinking Дюкан ми даде, че трябва да стигна 64 килограма до края на май.

Честита месечинка и на теб!   bouquet Само ти можеш да решиш дали трябва да продължаваш във Втора. Дали се чувстваш и виждаш добре със сегашното тегло, дали си се изморила от Втора - въпроси, на които ти можеш да си отговориш.

Аз бях 10 месеца във Втора, последния месец-два ми натежа, защото исках да смъквам още, а вече бях под калкулатора и в крайна сметка минах в Трета директно, не плавно, както по-късно съветваше Дюкан.

Колкото за втория калкулатор, не мисля, че могат да се определят срокове за всеки, защото не се знае как ще реагира организмът и няма как да се вмъкне точно в тези срокове, които дава. И затова пак ще кажа, че за мен меродавни и читави са първата му книга и първият калкулатор.

Едва ли ти бях много полезна с поста  newsm78, но ти трябва да решиш. Ако влезеш в Трета, да не се отпускаш. Ако не си си записвала досега менюто /аз и до ден днешен продължавам да го правя/, записвай си го. Направи си една Екселска таблица или по друг начин, следи коя храна как ти действа и няма да имаш проблеми. Каквото и да решиш, успех!  Hug

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 09:50 от smileys

# 278
  • Лутаща се
(не)Обикновена, не знам до колко мога да ти бъда полезна. Но ще напиша и аз.

Моята втора не беше дълга - три месеца. В мига, когато достигнах калкулатора реших да смъкна още един кг. Тогава да вляза в трета. Смъкнах половин кг. и дойде бала на дъщеря ми. Използвах момента и скочих и с двата крака в първата си гала.
Вече втори месец съм в трета. Всеки ден ям плодове и то по много, също и сиренето не пропускам. Не спазвам стриктен график на ВХ дните, но вече ям картофи и бобови. Ориз само веднъж, без мазнина е отвратителен и не повторих. Хляб не ми се яде, тричавият ми е по-вкусен. Ям и много зеленчуци. Спазвам П ден, като го съобразявам с луната.
Не знам до колко това е трета. Но се чувствам добре. За днес съм нагласила десетина кайсийки, варени картофи залени със сос бешамел + телешко месо. Десертът - кокосови мъфини по рецепта на Смайлсчето.

# 279
Минавам на бързо - честито намесечинките и на всички с поводи   bouquet

Свиквам
НАЦИОНАЛНА СРЕЩА В БУРГАС!
Място: Mall Burgas Plaza
Дата: 26 юли (вторник!!!!!!!!) 2011, 12:00ч
Сборен пункт: пред м-н Nine West, етаж: втори

За хората, които не са от Бургас и не знаят къде се намира, тук има упътване  Peace

За повече въпроси се обръщайте към Бургазлийки  Laughing  Laughing  Laughing

ЕДИТ:Ще ме прощавате, ама бързам да пия вече кафенце и за сладка раздумка в Бургас, че ми се иска да е понеделник, пък ако може и петък  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 14:36 от ANNAFACE

# 280
  • Испания

Дата: 26 юли (понеделник) 2011, 12:00ч

Ана, ако е понеделник, е 25-ти, ако е 26-ти, е вторник.

# 281
  • Бургас
А дано да е 26,че моята сладурана на 25 става на 1годинка и няма начин да се замъкна до мола след купона който е в 11ч!
Чакам да се разбере точно деня и се надявам да присъствам на срещата.

# 282
26ти  - вторник  Peace
Потвърждавам
Грешката е моя, от недоглеждане Peace Коригирано е в анонса Embarassed  Rolling Eyes

# 283
             Добра ви вечер  Hug   

Свиквам
НАЦИОНАЛНА СРЕЩА В БУРГАС!
Място: Mall Burgas Plaza
Дата: 26 юли (вторник!!!!!!!!) 2011, 12:00ч

Йохохоооо и бутилка водаааа. Дръжте се, ида  newsm44
          Ама преди да хукна ще взема да раздам козинките  hahaha

Лека, мека, палава, розова, прохладна и режимна нощ  Hug Hug Hug

А някой да беше ми казал о време, че съм голяма бяла птица, но не лебед и не режимна  hahaha ooooh! Тя съботата дойде амен, аз какво чакам, та не свиря сбор  newsm78

Софийска среща на 23.07 от 13 часа на обичайното място - Дивака на Гладстон

Сега вече мога да гушвам клюн под крилото  Wink

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 21:24 от mimensita

# 284
ДобрУтро прекрасни! Hug
Реших (поне за момента Rolling Eyes), че ще продължа още малко във Втора фаза (поне до края на месеца), за да видя как ще продължат да се развиват нещата.
`Щото, разбирате ли, днес имам минус и пак ми се мярна 64 на кантара. Mr. Green Е, с бая голяма добавка след него Mr. Green, но все пак си е нещо!
Ще трябва да взема да наблегна повече на рибата. Thinking Белким пораздвижа повече нещата.
За спорта... пусто... след като съм прекарала почти целия ден на крак и във вдигане, сваляне и мъкнене на кашони, някак не ми стигат силите за повече от едно качване на стълбите до вкъщи, малко упражнения с гирички и максимум 10-15 мин.на велото. При това не всеки ден, щото има и такива, в които ми се ще да допълзя до леглото и да си вирна краката на високо... Ама не се оплаквам, де. `Щото и работата си оказва влияние. Ако ги нямаше "упражненията" там, сигурно щях да съм доста далече от този успех... То като се замисля - май не само здравото похапване, ами и якото заседяване преди време ми бяха придали невероятната кълбовидна форма, с която се търкалях насам-натам! Mr. Green
Пък и в тая жега ooooh!. Климатик имаме само в кухнята, а тя е толкова мъничка, че ако затътрузя и велото там, ще трябва като котката да се придвижвам по шкафчетата, че то... под за стъпване няма да остане! Laughing А пък съм голям нарцис Crazy и гиричките ги вдигам пред огледалото в коридора, та да се любувам и аз като синковеца - как ми растат мускулите! Laughing Laughing Laughing Въобще - фитнес и сауна в едно! ooooh!
Та така... още ще ви дудна и ще ви разпитвам за Втора, пък като вляза в Трета - бедна ви е фантазията! Mr. Green И хич да не си помисляте, да ме кастрите и да ми теглите ушите за въпросите! Naughty Може да съм голем`ка, ама съм чувствителна! Mr. Green Тъй, че - молим за внимание, разбиране и обгрижване! Crazy
Ае, ще ходя да се топя от бач! И жега!
Вие стойте на сянка и пийте повечко вода! Hug

Общи условия

Активация на акаунт