Кръшкате ли ? ( Изневерявате ли ?)

• 29 929
  • 175
  •   1
Отговори
# 90
Цитат на: Лили

Казват също, че пърхута е рога на прах......

Малиии, сега и Низорал трябва да търся... Спек!

# 91
Цитат на: DEianaZ's_huzband
не бих изневерил на жена ми,у защото сам приварженик на идеята, че човек се жени веднъж в живота и за да направи тази важна крачка в живота си трябва да изпитва нещо много по-силно от онзи порив в гащите и ако наистина е така то това е човека с главно Ч и дори и след 50 години ще си лягаш с удоволствие със същия. С други думи споделяйки живота си някой ти би трябвало да  го чувстваш като част от себе си, а никой здраво мислещ човек не би изневерил на себе си.

Не очаквам да напишеш друго, нали жена ти е тук Wink Wink
Пийс !

# 92
Цитат на: Future pere
Цитат на: DEianaZ's_huzband
не бих изневерил на жена ми,у защото сам приварженик на идеята, че човек се жени веднъж в живота и за да направи тази важна крачка в живота си трябва да изпитва нещо много по-силно от онзи порив в гащите и ако наистина е така то това е човека с главно Ч и дори и след 50 години ще си лягаш с удоволствие със същия. С други думи споделяйки живота си някой ти би трябвало да  го чувстваш като част от себе си, а никой здраво мислещ човек не би изневерил на себе си.

Не очаквам да напишеш друго, нали жена ти е тук Wink Wink
Пийс !

хъхъ, тате, твойта не е тук и си пишеш квот щеш.... мда:)

# 93
  • Sofia
аз му вярвам бе, а и го дебнааа Wink

# 94
Цитат на: DEianaZ
аз му вярвам бе, а и го дебнааа Wink

Едното изключва другото Simple Smile

# 95
  • sofia
Цитат на: aylin
И аз съм на мнение, че не може без изневяра въпреки, че аз никога не съм го правила Grinning  но все някога ще ми се случи, нали?Laughing На бившия пък му казвах: каквото искаш прави, само болести не ми носи и не ме поставяй в неудобно положение пред познати и близки. Щом така си решил, не мога да те спра само де не е за сметка на семейството!
Това съм си аз - либерална до край.Grinning  Sad  Не сме деца да се лъжем и живеем с илюзията, че ще сме си вярни ...."докато смърта ни раздели"

Подкрепям. Не съм изневерявала, но определено няма да седна да пиша, че никога няма да го направя.  Няма да си призная, ако не става въпрос за емоционална обвързаност - тип влюбване . И абсолютно не искам да си признава мъжа ми, ако го  е направил. Кому е нужно - да си блъскам главата и да си викам "що така, бе, Миме". Аз затова и не питам - като излиза сам ( ама той обикновено си казва с подробности) - нито къде отива, нито с кого излиза нито защо.

# 96
  • Sofia
зависи какво разбираме под изневяра.В Библията пише, че да желаеш друг наум е прелюбодейство

# 97
зависи какво разбираме под изневяра.В Библията пише, че да желаеш друг наум е прелюбодейство

каквото и да е душа. всеки си има критерии и мярки. щом те гложди значи е изневяра Laughing

# 98
  • Sofia

каквото и да е душа. всеки си има критерии и мярки. щом те гложди значи е изневяра Laughing

хихи не ме гложди все още сме младоженци, ама  питам за в бъдеще

# 99
Цитат на: bomboto
ама той обикновено си казва с подробности

Ох, успокоих се! Wink  Grinning

# 100

хихи не ме гложди все още сме младоженци, ама  питам за в бъдеще

не ти трябва да знаеш Grinning  пожелавам ти "умен" мъж Wink  Laughing , че иначе е голям гърч Sad

# 101
Досега не съм изневерявала - дотук 7г. И най-наивно си вярвам, че е възможно и хич да не изневеря, докато сме заедно. Даже вярвам, че и миличкия не ми е изневерявал. Rolling Eyes
Знам обаче, че животът е по-богат от всичко, което можеш да представиш или планираш. Не че ми липсва въображение...

Не чувствам този факт като особено значим, защото никога не е имало предизвикателство...Може и да съм кон с кепенци.
Ама ми харесва така. Sunglasses

# 102
  • sofia
Цитат на: bobolenta
Цитат на: bomboto
ама той обикновено си казва с подробности

Ох, успокоих се! Wink  Grinning

tooth  tooth  tooth
 Така ме разсмя, че чак се задавих с кафенцето. Бобо, ще те черпя като се видим да знаеш  beer  beer2  beer3

# 103
В Библията пише, че да желаеш друг наум е прелюбодейство

ОЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕ, сестра ми откак се омъжи (12.06.2004) сънува всяка вечер различни мъже...... Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked Добре, че съпругът й не чете Библията.... Laughing  Laughing  Laughing

# 104
  • sofia
Цитат на: Туфи
В Библията пише, че да желаеш друг наум е прелюбодейство

ОЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕ, сестра ми откак се омъжи (12.06.2004) сънува всяка вечер различни мъже...... Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked Добре, че съпругът й не чете Библията.... Laughing  Laughing  Laughing
Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт