Кръшкате ли ? ( Изневерявате ли ?)

• 29 930
  • 175
  •   1
Отговори
# 75
И аз съм на мнение, че не може без изневяра въпреки, че аз никога не съм го правила Grinning  но все някога ще ми се случи, нали?Laughing На бившия пък му казвах: каквото искаш прави, само болести не ми носи и не ме поставяй в неудобно положение пред познати и близки. Щом така си решил, не мога да те спра само де не е за сметка на семейството!
Това съм си аз - либерална до край.Grinning  Sad  Не сме деца да се лъжем и живеем с илюзията, че ще сме си вярни ...."докато смърта ни раздели"

# 76
Цитат на: Future pere
Цитат на: Julie
защото, татенце, след толкова подозирам, че ще
ми е омръзнал сегашния "парфюм"Simple Smile)))))))

ааааа пИчиелиш чИрвИена точка с това изказванИе Simple Smile
Кефиш ма, щи звънна Simple Smile
Яко офтопик - смях да има Simple Smile

уу много ги обичам тия точки!!!
ща чакам да звъннеш - да ни ма забраиш!!!!

# 77
  • out of space
Абе хора, аз мога и без парфюм да карам! Пък и след 50 години с какъвто и да било такъв...няма да мога да скрия миризмата на пръст...

# 78
Цитат на: Erica
Абе хора, аз мога и без парфюм да карам! Пък и след 50 години с какъвто и да било такъв...няма да мога да скрия миризмата на пръст...

хахахаха ма ни мое без парфум, моля ти са! Laughing  Laughing  Laughing  Laughing

# 79
Така си мислиш ТИ  Wink
(Тери Пратчет)

# 80
Ох, знам си аз, че по-често трябва да невестявам татковския форум... мноооооого е весело тук! Grinning

Аре да си кажем истината. Как си представяте, че ще си лягате 50 години само с един човек.

Ми не си го представям - затова се омъжих за по-възрастен мъж, за да не доживее златна сватба с мен Grinning ! А ако все пак се случи /в което се съмнявам, познавайки себе си Wink /, то пак ще съм САМО с него. Разнообразието и търсенето на нови "хоризонти" е характерно както за мъжа, така и за жената. Но това за мен не е оправдание да си развяваш пишката като самарско знаме. Ако някой толкова ми/му хареса - можем да се забавляваме тримата! Grinning

# 81
Знаете го тоя виц нали,дето мъжа питал жена си какво да и донесе от командировката,а тя отговорила "Все едно,само да се лекува".

Да ви кажа и аз не си представям 50 години само с един човек да си лягам ама знам ли......
Абе общо взето ако е само за една вечер-не признавам.
Ако обаче има тръпка и чувства веднага ще си призная и ще последва раздяла.
Абе още ми е рано да мисля за такива работи.Мисля,че 5 години брак е малко време,за да сме си омръзнали.

# 82
Цитат на: bobolenta
Ако някой толкова ми/му хареса - можем да се забавляваме тримата! Grinning

МуАхаХАХахаХАХа

# 83
Golemi ste mi sladuri  Laughing  Laughing  Laughing

Za 50g ne znam, ama za moita mama sam sigurna, 4e 30g e polzvala samo parfum "tati", a za tati parfum " mama" Confused:  Confused:  Confused:  Confused:  Confused: , e pone e bil umnichak ne sme nadushili parfun "chujdichak" Sunglasses  
Na kogo li sam se metnala  Bulb  Sign Exclamation  Sign Exclamation  Sign Exclamation

# 84
Аре да си кажем истината. Как си представяте, че ще си лягате 50 години само с един човек.

абе.. незнам.. ама аз съм се оженил преди няколко години за жена - с която искам да остарея.. и се надявам, че и след 50 години (дори и тя да мирише на пръст... то щото па аз ще мириша на бебе... нали???) пак ще си лягам със същото желание до нея, както си лягам сега..
защото какво значение имат годините или продължителността на еда връзка.. за любовта (ама тази истинската) няма географки препядствие, нама възрастова граница или продължителност.. любовта е нещо, което не го интересува колко години е продължавало или кой на какво мирише.. няма значение дали след 50 години ще мога да го вдигам (надявам се, но се съмнявам... /да съм жив/) или не.. това, че след 50 години няма да можеш да задоволиш физическите си нужди по разбираеми причини не означава, че вече връзката за нищо не става.. или това, че ако някой път случайно се събудя до друга - няма да се чувствам виновен на първо място спрямо себе си (спямо чувствата ми - защото съм егоист) и на второ (но не на последно) спрямо не само съпругата ми, но и цялата ми рода - защото не е честно /не съм казал, че го изключвам/
и какво значение има... 50 години... при положение, че истинската любов е вечна... и даже и смъртта неможе да ви раздели...

# 85
Az ne izneverjavam,za6toto mnogo si obi4kam mojata geni4ka Grinning
A puk nai-mnogo mrazja tezi KURVI,koito obi4at da si ljagat s geneni muge.. Imp Ne 4e az ne sum genen deeee,ama da si kaga Wink

# 86
не бих изневерил на жена ми,у защото сам приварженик на идеята, че човек се жени веднъж в живота и за да направи тази важна крачка в живота си трябва да изпитва нещо много по-силно от онзи порив в гащите и ако наистина е така то това е човека с главно Ч и дори и след 50 години ще си лягаш с удоволствие със същия. С други думи споделяйки живота си някой ти би трябвало да  го чувстваш като част от себе си, а никой здраво мислещ човек не би изневерил на себе си.

# 87
  • Варна
Цитат на: DEianaZ's_huzband
не бих изневерил на жена ми,у защото сам приварженик на идеята, че човек се жени веднъж в живота и за да направи тази важна крачка в живота си трябва да изпитва нещо много по-силно от онзи порив в гащите и ако наистина е така то това е човека с главно Ч и дори и след 50 години ще си лягаш с удоволствие със същия. С други думи споделяйки живота си някой ти би трябвало да  го чувстваш като част от себе си, а никой здраво мислещ човек не би изневерил на себе си.

Особено добре казано. Любимия ми споделя тези мисли. Аз също разбира се.

50 години не е ли малко голям срок? Ще доживеем ли??

# 88
и аз не бих и изневерил - щото чете форума Wink)))))))

# 89
Цитат на: Ahil

А за изневерите кво да ви кажа. Прекаления светец и богу не е драг. Казват че всеки бял косъм е пропусната възможност. Grinning

Казват също, че пърхута е рога на прах......

Общи условия

Активация на акаунт