Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 897
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
О, нова темичка. : ) Да се запиша.

И аз гледам всичко - и Под прикритие, и Стъклен дом,  и Столичаните. Първите два харесвам много, докато Столичаните не са точно моят тип сериал, но са българска продукция  все пак и им удрям по едно рамо и на тях.  Laughing Малко съм извън темата, но да не е съвсем гол запис. : )

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 01:26 от Артемида_

# 16
  • Пловдив
DamaPika,благодаря Hug Аз самата не съм го търсила в по-големи размери преди,но единственото,което сега открих, е това http://4.bp.blogspot.com/_WBlHUb8zMPE/TGL_dAuHasI/AAAAAAAAAwg/CM … a_sunset_2069.jpg .Има малка цветова разлика,но останалите са все средни и малки снимки.Иначе е на Мъртво море,ако искаш да се разровиш още да потърсиш Simple Smile
Ето все пак и в един среден размер http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/12122/dead_sea_sunset.jpg

# 17
Четох интервю нае Чочо Попйорданов и той казва, че неговия герой е спасил този на Христо Мутафчиев. Щял да бъде привидно петия лош, но зрителите щели сами да видят какъв точно ще е.

# 18
  • София
Ще ги настигнем, че ще ги и минем. Grinning Аз гледам всички български сериали /звучи все едно са хиляди Laughing/ и ги подреждам: Под прикритие, Стъклен дом, Столичани в повече, Забранена любов. Надявам се филмът да се оцени, а било то и след време. Heart Eyes
Подкрепям.  Hug

# 19

На ретроспективните кадри ролята на "четвъртото другарче" се изпълнява от Иван Матев ("Супер Любо"), тъй че някак си не върви изведнъж да се преобрази в Чочо. То вярно, че е минало време и още повече - че след като е изгорял, след редица пластики, може и да я има метаморфозата, ама... едва ли  Wink Много фениксово ще дойде чак и двамата да възкръснат от пепелта

bouquet  
Аааа Shocked, този момент ми се губи newsm78 ... Отиде ми целият сценарий Crazy Joy, пък тъй 'убаво си ги бях натъкмила hahaha Flutter

# 20
Гледам сериала с много много голям интерес.Нямам търпение да почне втория сезон.
Записвам се да Ви следя. Sunglasses

# 21
Момичета,вижте какво намерих:http://www.webcafe.bg/id_1181225049_Pod_prikritie_ot_drugata_strana!Съгласна съм с автора на статията ,но аз си харесвам нашия филм!

# 22
  • Велико Търново
viktoriia99, за да е работещ един линк, за него не трябва да са "залепени" каквито и да било символи.
Трябва да е "ограден" единствено и само с интервали: http://www.webcafe.bg/id_1181225049_Pod_prikritie_ot_drugata_strana

Лятна буря, благодаря!  Hug Това по-малкото изображение го бях открила. По-голямото - не, но наистина цветовете са променени (незнайно защо така е решил този, който го е правил), а определено на оригинала са много по-добре

# 23
  • в сърцето на един мъж...
Интересна статия, само че в киното няма нищо вече, което да не е измислено преди това, ето и Скорсезе се е учил от някъде, и той е копирал. Всичко е вече въпрос на лично виждане на автора Simple Smile и използване на определени изразни средства.

# 24
DamaPika,линкът ми може и да не работи,но аз работя и субсидирам БНТ,така,че не ми е безразлично дали някой си Димитър Митовски е присвоил идеята от Скорсезе.Току-що изгледах филма на Скорсезе и вярвайте ми,ако бях го гледала по-рано,едва ли щях да се прехласна толкова по сериала.Май ни вземат съвсем за балъци!Ще продължа да го следя,но ми е гадно!

# 25

да, статията е интересна, аргументирана и много добре написана между другото..
ще гледам и аз "от другата страна", защото май нещо съм го пропуснала..

# 26
И аз смятам да гледам "От другата страна" да видим толкова ли е голяма приликата.
Статията е интересна, но не съм съгласна, че "Тук всички се познават" и че парите от мафията не са достатъчна мотивация за героя на Деян Донков да бъде къртица.
Нека да е копи / пейст сериала, но пък може и да се развие другояче...

# 27
  • Велико Търново
DamaPika,линкът ми може и да не работи,но аз работя и субсидирам БНТ,така,че не ми е безразлично дали някой си Димитър Митовски е присвоил идеята от Скорсезе.Току-що изгледах филма на Скорсезе и вярвайте ми,ако бях го гледала по-рано,едва ли щях да се прехласна толкова по сериала.Май ни вземат съвсем за балъци!Ще продължа да го следя,но ми е гадно!
Shocked Shocked Shocked само не разбирам какво общо има недоволството ти с начина на изписване на работещ линк  Rolling Eyes

Освен това, в едно интервю, посочено мисля че в предната тема, Митовски си беше признал, че се е учил от най-големия в жанра (визираше именно Мартин Скорсезе и "От другата страна"). Така че - това също мина като обсъждане.

Едит:
Току-що прочетох гореспоменатата статия. Но и там е маркирано признанието на Митовски.
Ето го и него: http://m.trud.bg/Article.aspx?Id=937570 (публикувано е почти 20 дни по-рано).
Та човекът съвсем открито си го е казал: Скорсезе е супердобър, бих заимствал от него без изобщо да ми мигне окото. Аз се уча от най-големия майстор на гангстерското кино, това не е някаква тайна.
Тъй че - не мога да разбера какво чак толкова има. А и както във всяка една сфера на изкуството (но като че ли в киното най-вече) е трудно да се измислят само и единствено нови неща. Пък и неслучайно е казано, че "всяко ново е добре забравеното старо"
Вярно, че създаденото през 2006-та не може да се нарече чак "старо", но всеки творец има право да интерпретира по свой начин подадените му от живота (или от някой преди него) теми. Не виждам нищо нередно в това.

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 18:07 от DamaPika

# 28
Гледала съм "От другата страна", и честно казано не ми е останал в съзнанието като нещо забележително. Беше ми доста омотан филм. А и друг път сме говорили, че има много филми с подобна тематика. Освен за "От другата страна" се сещам и за "Фермата" /"The Recruit"/ с Ал Пачино и Колин Фарел.
Нали не очаквате Митовски тепърва да открие топлата вода и да поднесе нещо невиждано и нечувано досега?
Приемам "Под прикритие" за нещо отделно и не го сравнявам с нищо друго. Харесва ми сюжета, харесва ми играта, харесва ми всичко. Имайки предвид какви са условията за правене на кино/сериали в БГ, сериалът се е получил много добре. Уважавам усилията на целия екип, и се радвам, че се правят /и предстои да се правят/ все повече родни продукции.

# 29
Ако не беше този надпис:"По идея на Димитър Митовски" щеше да ми е все едно,защото сериалът наистина е хубав.И щом филми като "От другата страна" ви се струват омотани,не виждам смисъл да коментираме повече.Някъде да го има качен "Мисия Лондон"?Защо ли?

Общи условия

Активация на акаунт