Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 891
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • КиТ
Запис и от мен в темичката   bouquet  bouquet  bouquet

# 46
  • Велико Търново
DamaPika, хубаво е да се ходи на кино, но когато няма кино там където живееш, или пък си в чужбина, трудно се получава тая работа с ходенето Peace
Абсолютно си права, така е. Дори и не съм помисляла, че нещата са различни от това.
Стана така, че унищожиха киносалоните и ги превърнаха в търговски центрове (най-вече) и какво ли не, а в същото време се борят за висока гледаемост в новите скъпи и прескъпи кинà в МОЛ-овете. За които пък доста българи нямат както физическа, така и финансова възможност.
Но... политика, какво да се прави. Ще чакаме филмите по торентите, когато вече поостареят.
Аз така гледах "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", само че... какво от това? Над двегодишното закъснение съвсем не беше пречка филмът да ми хареса Simple Smile

# 47
  • в сърцето на един мъж...
Аз разчитам на това, като съм си тук да успея да си купя дисковете поне. Иначе и аз не успях да гледам няколко от тях Confused

# 48
# 49
http://www.monitor.bg/article?id=298825
Полицай Попов на мисия в Хонконг

# 50
http://life.dir.bg/news.php?id=9046007&nt=5

Новата двойка Радина Кърджилова и Деян Донков бяха забелязани през уикенда да разхождат черния лабрадор на актрисата.
Влюбените бяха сред десетките музикални маниаци, окупирали столичната улица „Шишман” за инициативата “София диша:музика”. Макар колеги на Донков са убедени, че до края на юли той ще се върне при бившата си приятелка – балерината и прохождаща актриса Снежана Макавеева, а Радина да твърди пред приятелки и в интервюта, че нещата с Деян са временни, двамата явно продължават да се срещат. Тя споделила, че в него харесва това, че е луда глава, заради което между тях имало силно привличане.

Брех, пък аз съм изтървала клюката newsm78, че със Зорито се гаджосвали преди това. Верно, че на снимките от премирата са снимани заедно, но не помня да съм чела че са били двойка.

# 51
  • Варна
Привет и аз да се включа в темичката!!
Да ви питам в крайна сметка какво стана със Съни в последната серия, че точно този момент изтървах...

# 52
Не дадоха какво стана. Иво отиде при нея, седна на леглото с пистолет в ръка. Тя се събуди по едно време и го попита дали е дошъл да я убие.  Wink

# 53
  • София
Брех, пък аз съм изтървала клюката newsm78, че със Зорито се гаджосвали преди това. Верно, че на снимките от премирата са снимани заедно, но не помня да съм чела че са били двойка.
Уж и аз съм клюкарка, пък този момент и на мен ми се губи... newsm78

Привет и аз да се включа в темичката!!
Да ви питам в крайна сметка какво стана със Съни в последната серия, че точно този момент изтървах...
Вече са ти отговорили, но ще оживее, ще оживее...

# 54
http://life.dir.bg/news.php?id=9046007&nt=5

Новата двойка Радина Кърджилова и Деян Донков бяха забелязани през уикенда да разхождат черния лабрадор на актрисата.
Влюбените бяха сред десетките музикални маниаци, окупирали столичната улица „Шишман” за инициативата “София диша:музика”. Макар колеги на Донков са убедени, че до края на юли той ще се върне при бившата си приятелка – балерината и прохождаща актриса Снежана Макавеева, а Радина да твърди пред приятелки и в интервюта, че нещата с Деян са временни, двамата явно продължават да се срещат. Тя споделила, че в него харесва това, че е луда глава, заради което между тях имало силно привличане.

Тя отрича категорично да са имали нещо общо.
Съфорумка написа че е видяла Деян и Радина заедно на ОМВ и веднага е излязло. Mr. Green
За Радина напоследък се пишат отвратителни неща и и сриват доста имиджа с постоянни критики, обиди и голи снимки по вестниците.

# 55
  • София
Трудно е да си добрият - всички си падат по лошите
Не приличам на Клуни, а на Роби Уилямс, казва актьорът Владо Пенев

http://www.dartsnews.bg/News/5301

Дано не се повтарям с това интервю  Hug

# 56
  • Варна
Явно Радина играе много добре, защото изобщо не си я представям да си пада по "лудите глави"
Опс, това не беше по темата, ама карай Simple Smile

# 57
Я, аз май не съм се меднала тук.

# 58
Снощи във Влас имаше турнир по ММА...моя човек ми каза, като се прибра, че Зорито е била в балета ("Сатен") oт програмата...била с пънкарска прическа..ама той е назад с материала, не е видял последните снимки Simple Smile

# 59
  • Пловдив
Мисля,че тя вече от около две седмици е с такава прическа.

А в новия брой на Блясък има статия, в която пише, че Снежана лудо ревнувала Деян,наливала се с алкохол и хич не понасяла Радина Grinning

Общи условия

Активация на акаунт