Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 892
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Всъщност Мисия Лондон го имаше дори в замундата по едно време,да не говорим за по-безизвестните сайтове за торенти.А и не мисля,че в надписите би стояло по добре:"Копирано от Скорсезе".Това,че основната идея е заимствана, не означава,че всичко е идентично.Какво като идеята не е толкова оригинална,важното е,че сериалът е направен добре,има страхотни актьори и това си е напредък за българския пазар.Ако пък трябва да задълбаваме,бих казала,че Скорсезе явно доста е гледал Point break преди да направи От другата страна Mr. Green

# 31
  • Велико Търново
Копнеж, Лятна буряPeace

Някъде да го има качен "Мисия Лондон"?Защо ли?
Защото има договорености между собствениците на големите торент-тракери и разпространителите на български филми и/или техните създатели. Целта е да се посещават киносалоните, за да има реални приходи.
А иначе - да, "Мисия Лондон" беше качен тук-таме по едно време, но явно (ако към момента е трудно да се намери), са го свалили именно заради подобно споразумение.

viktoriia99, ти имаш друга версия ли?
Със сигурност, обаче, не е защото нещо е откраднато, копирано или пък че е безинтересен и нежелан.
Из тракерите има толкова по-безсмислени неща, че едва ли подобна версия би издържала.

ПП/ И сега може да бъде открит, междувпрочем. Явно не навсякъде са лоялни към българското кино.

# 32
Ако не беше този надпис:"По идея на Димитър Митовски" щеше да ми е все едно,защото сериалът наистина е хубав.И щом филми като "От другата страна" ви се струват омотани,не виждам смисъл да коментираме повече.Някъде да го има качен "Мисия Лондон"?Защо ли?

Виктория, защо да не коментираме повече? Ами, да, объркан ми е "От другата страна". Да, има добра идея (която обаче не е нищо ново), но според мен не са се справили добре с развитието й, губи се нишката на моменти, и т.н. Лично мнение, не задължавам никой с него. Но чак пък да не коментирам повече...
Колкото до "По идея на Димитър Митовски", всеки филм си има надпис "created by...", нали? А няма какво да се лъжем, в световното кино се въртят десетина основни сюжета с безкрайни вариации и интерпретации. Дали ще бъде мотив за невъзможна и обречена любов, дали ще бъде мотив за внедряване, борба между престъпници и полицаи, дали ще бъдат духове, извънземни, или поредната high school драма за грозното патенце... Все някой някога го е измислил. И какво? Да спрат да произвеждат филми ли?! Ами, замисли се например колко сериала има на медицинска тематика? Започна се със "Спешно отделение", после последваха Хаус, Анатомията на Грей, и още няколко, чийто имена не помня, тъй като не съм фен и не съм гледала обстойно.
Ами, така наречените ситкоми? Колко сериала има, в които действието се развива в къщата на поредното, "смахнато" семейство? Като започнеш от "Стъпка по стъпка", та стигнеш до няколкото сериалчета, които сега се въртят по Фокс Лайф примерно (и които пак като имена не мога да запомня, че са ми еднакви). И? Всяко си има аудитория, всяко си има почитатели.

# 33
  • в сърцето на един мъж...
Български филми се намират по торентите, стига да знаеш къде да търсиш. В крайна сметка Митовски си го е казал, а и какво като е по негова идея? Не вярвам да е копирал всичко от филма на Скорсезе? А и в киното всеки се учи от тези преди него, има толкова неща, правени преди това, че след време се повтарят и се показват отново. Нищо фатално и проблемно. Мисля, че е време да спрем да анализираме тези неща и да се наслаждаваме на това, че гледаме все пак бг кино Peace

# 34
Гледала съм "От другата страна", и честно казано не ми е останал в съзнанието като нещо забележително. Беше ми доста омотан филм. А и друг път сме говорили, че има много филми с подобна тематика. Освен за "От другата страна" се сещам и за "Фермата" /"The Recruit"/ с Ал Пачино и Колин Фарел.
Нали не очаквате Митовски тепърва да открие топлата вода и да поднесе нещо невиждано и нечувано досега?
Приемам "Под прикритие" за нещо отделно и не го сравнявам с нищо друго. Харесва ми сюжета, харесва ми играта, харесва ми всичко. Имайки предвид какви са условията за правене на кино/сериали в БГ, сериалът се е получил много добре. Уважавам усилията на целия екип, и се радвам, че се правят /и предстои да се правят/ все повече родни продукции.
Напълно подкрепям! Hug

И аз съм гледала "От другата страна" и честно казано въобще не съм си и помисляла, че има нещо общо. Grinning

# 35
Избистрихме отдавана приликите с всички възможни места, филми, сериали и книги за леко копиране или директно вземане на идеи. Mr. Green Подкрепям, че темата се пълни с вече дъвкани неща.
Приликата между двата филма е наистина поразителна и какво от това? Сериала си е супер. Peace

# 36
Запис от мен, да не ви изтърва Peace

Бихте ли споделили от кои торенти точно теглите БГ филми и кои от напоследък излезлите сте гледали/изтеглили?
Има ли някъде качен Тилт или Love.net?

Hug

# 37
# 38
  • София
Запис и от мен. Благодаря за темата  bouquet

# 39
  • Gone with the wind
Чочо Попйорданов с последната си визия никак не ми наподобява на някой страшен мафиотски бос. Та идеята за неговия герой ми се струва доста абсурдна  Embarassed
Искрено се надявам вече да се е оправил и да е придобил по-здрав вид  fingerscrossed

# 40
  • Велико Търново
Ами то дали за "TILT", дали за "Love.net" или за някой нов български филм все си важат нещата, които писах по-горе. Така че - по торентите няма да ги видим скоро. Трябва да се ходи на кино

Чочо Попйорданов с последната си визия никак не ми наподобява на някой страшен мафиотски бос. Та идеята за неговия герой ми се струва доста абсурдна  Embarassed
Искрено се надявам вече да се е оправил и да е придобил по-здрав вид  fingerscrossed
Е, нека не се забравя, че обикновено гримовете правят чудеса  Grinning
Пък и... не е казано, че трябва да е страшен   Wink Laughing

# 41
Е, нека не се забравя, че обикновено гримовете правят чудеса  Grinning
Пък и... не е казано, че трябва да е страшен   Wink Laughing

Точно така. Той  Билалов на 1 виждане най - малко пък изглежда страшен. Страшен става героя му, когато почва да прави гадории. Така, че и Чочо не го отписвайте.

# 42
запис и от мен и да си кажа,Чочо е ок,но Ирена нещо хич не ми харесва не я намирам за такава красавица каквато я изкарват

# 43
  • в сърцето на един мъж...
DamaPika, хубаво е да се ходи на кино, но когато няма кино там където живееш, или пък си в чужбина, трудно се получава тая работа с ходенето Peace

# 44
  • София
DamaPika,линкът ми може и да не работи,но аз работя и субсидирам БНТ,така,че не ми е безразлично дали някой си Димитър Митовски е присвоил идеята от Скорсезе.Току-що изгледах филма на Скорсезе и вярвайте ми,ако бях го гледала по-рано,едва ли щях да се прехласна толкова по сериала.Май ни вземат съвсем за балъци!Ще продължа да го следя,но ми е гадно!
Ама сериозно ли това са единствените два филма, с мафия и полицай под прикритие, които си гледала?
Има хиляди филми и сценарии, няма как всеки да е уникален и единствен по рода си.

И да Митовски е далеч от Скорсезе, България е далеч от САЩ, и София е далеч от Холивуд. Wink

Общи условия

Активация на акаунт