Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 894
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
И аз го ревнувам. Mr. Green

# 61
Боже, на тая снимка Снежана въобще не ми харесва

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 17:34 от skofiild

# 62
Запис (да не изпусна нещо) Simple Smile.

# 63
то сега спокойно от към новини....освен разни клюки да нищим  - кой с кого и защо... Grinning

# 64
Добре Слави,кога ще ги пакани на гости искам информация!

# 65
 Simple Smile И без сериал сте на 5 стр. , не знам ако имаше  Mr. Green

# 66
  • Пловдив
Записвам се и се връщам, да видя, какво съм изпуснала.

# 67

Едва ли ще ги покани - по БНТ се излъчва все пак сериала...Иначе и на мен ми се иска, де.

# 68
  • Разпиляна във въображението

Едва ли ще ги покани - по БНТ се излъчва все пак сериала...Иначе и на мен ми се иска, де.

Но FoxCrime ги преповтаря

# 69
Здравейте!Да се разпиша в новата тема Heart Eyes
Оставих ви в предната ,много сте изписали ooooh! нямате изчитане Joy

# 70
Мисля,че тя вече от около две седмици е с такава прическа.

А в новия брой на Блясък има статия, в която пише, че Снежана лудо ревнувала Деян,наливала се с алкохол и хич не понасяла Радина Grinning

Сигурно Зори използва ,че тати е в болница ,за да промени имиджа си

Joy Joy Joy Joy Joy

# 71
  • au bout du monde
Надявам се във втори сезон Зори да не е с тази прическа Rolling Eyes

# 72
Запис   bouquet

# 73
Гледала съм "От другата страна", и честно казано не ми е останал в съзнанието като нещо забележително. Беше ми доста омотан филм. А и друг път сме говорили, че има много филми с подобна тематика. Освен за "От другата страна" се сещам и за "Фермата" /"The Recruit"/ с Ал Пачино и Колин Фарел.
Нали не очаквате Митовски тепърва да открие топлата вода и да поднесе нещо невиждано и нечувано досега?
Приемам "Под прикритие" за нещо отделно и не го сравнявам с нищо друго. Харесва ми сюжета, харесва ми играта, харесва ми всичко. Имайки предвид какви са условията за правене на кино/сериали в БГ, сериалът се е получил много добре. Уважавам усилията на целия екип, и се радвам, че се правят /и предстои да се правят/ все повече родни продукции.
Сцената в която Джаро се гласи да убие чората в първия епизод е подобна на тази от the passage (1979) http://www.youtube.com/watch?v=6JZUmG0Ul2Y
"Под прикритие" e добре изигран Български серял. Всичко е изпипано. Естествено е, че ще се намерят подобни филми от западното кино. Например the tourist е копие на Anthony zimmer ( френски филм от 2005). Така че е почти сигурно да намериш брат близнак на филм, музика и тн в днешно време, особено ако става въпрос за продукция в България Simple Smile

# 74
  • София
Страхотен сериал  Peace Сега изгледах целия сезон на един дъх, само суперлативи мога да изкажа. Дано да продължат така добре и на есен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт