Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 910
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Разпиляна във въображението
Американците заемат и от европейското кино. Напоследък правят чести "ремейки" на дори току-що излезли филми от Континента.

# 76

"Джаро" и семейство. Heart Eyes Не знаех, че съпругата му е азиатка.

# 77
  • Пловдив
Цитат
"Джаро" и семейство.
По малкото момиченце прилича на него - същата чупка на веждите Laughing

# 78
Има нова информация:
http://www.novini.bg/news/15953-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%8F%D … %D0%B8%D0%B5.html

"...Иначе снимките за втория сезон на „Под прикритие” започват в средата на август. Първият епизод от новите патила на героите ще видим в края на месеца. Освен основния състав към персонажите ще се присъедини и Чочо Попйорданов. Той ще играе мафиот, който обаче ще мрази Джаро (Михаил Билалов) повече и от ченгето Емил Попов ( в ролята Владо Пенев)."

# 79
  • в сърцето на един мъж...
Оф, писна ми от смешки Confused Как ще сменят Ивайло с Асен? На какво основание? То просто е смешно това Sad

# 80
  • Варна
Да очакваме новите епизоди края на август??? Не вярвам да е толкова скоро, но дано..... Praynig

# 81
# 82
Айде, да започват да снимат, че за края на септември чакаме началото на новия сезон, хич да не мислят да се бавят! Sunglasses

# 83
Навсякъде пише края на този месец ще е първи епизод от втори сезон. Вече снимат имат заснети няколко епизода.

# 84
  • София
Навсякъде пише края на този месец ще е първи епизод от втори сезон. Вече снимат имат заснети няколко епизода.
Ами то не остана много, значи ако е истина следващата неделя сме пред екраните Simple Smile

# 85
  • Пловдив
А някой да е хващал реклама за втори сезон Rolling Eyes Или някой билборд из София.Не ми се вярва да тръгне без реклама.А за нея отделят все минимум 1-2 седмици.

# 86
Не не съм виждала реклама.

# 87
В края на сезона си казаха хората, че август започват снимките и края на септември започва новия сезон. Абсурд е посред лято да започнат излъчването!

# 88
Да ви се похваля Simple Smile Тъй като работя на Солунска в един магазин за компютри, преди малко Михаил Билалов ни посети. Той си ми е любимецът от сериала.Беше с шапка, но разгледа лаптопите доста продължително и си поприказва с единият колегата, а аз се въртях покрай тях. Изглеждаше толкова сериозен, сякаш гледах Джаро  Wink Пита за единият лаптоп, ако се върне да си го вземе, ще го помоля да се снимаме, просто няма да го изпусна  Laughing

# 89
Да ви се похваля Simple Smile Тъй като работя на Солунска в един магазин за компютри, преди малко Михаил Билалов ни посети. Той си ми е любимецът от сериала.Беше с шапка, но разгледа лаптопите доста продължително и си поприказва с единият колегата, а аз се въртях покрай тях. Изглеждаше толкова сериозен, сякаш гледах Джаро  Wink Пита за единият лаптоп, ако се върне да си го вземе, ще го помоля да се снимаме, просто няма да го изпусна  Laughing
Ехаа супер:) И аз не бих го изпуснала-той и захари Бахаров са ми най-симпатични като актьори Heart Eyes
Известно време не съм чела темичката, тъй като нали свърши първия сезон на филма, но сега се включвам и аз в очакване на следващия Peace

Общи условия

Активация на акаунт