Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 912
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Запис, да следя аз. Иначе още юли снимаха в един блок на бул. България имаше прожектори на балкона на един апартамент и част от актьорите се мотаеха долу.

# 91
Запис, да следя аз. Иначе още юли снимаха в един блок на бул. България имаше прожектори на балкона на един апартамент и част от актьорите се мотаеха долу.

Едва ли са снимали втори сезон

Гледах интервю с продуцента и режисьора и те казаха,че ще започнат снимки през август,но според този линк и тогава не е било

http://life.dir.bg/news.php?id=9352606&nt=5

Май няма да започне скоро сериала,при положение,че още не се снима

# 92
Mnogo mi xaresa. S netarpenie o4akvam 2 sezon. Ivo mnogo mi prili4a na Vin Dizel no 6te trqbva o6te  mn.da igrae za da go stigne.

# 93
  • София
Mnogo mi xaresa. S netarpenie o4akvam 2 sezon. Ivo mnogo mi prili4a na Vin Dizel no 6te trqbva o6te  mn.da igrae za da go stigne.

На мен пък Бахаров повече ми въздейства от Вин Дизел

# 94
И на мен  Peace

# 95
  • Пловдив
И аз съм с две ръце на Бахаров.Аз не го харесвам по принцип,но прави страхотна роля,не мога да му го отрека.А и при вида на Вин Дизел,който ми напомня на мутрите по заведенията Mr. Green Определено не съм му фенка Laughing

# 96
Izvinqvam se za la-ta,no pi6a ot 4ujbina i za sega nqmqm ki-tsa.Az sa6to xaresvam nai mn.Ivo i Djaro ni6to 4e saot drugata strana. Baxarov s golata glava i s bobote6tiq glas e6a6to mutra,a i V. Dizel e simpatqga v barzi i qrostni i vav f-ma s 4-te detsa.Az predpolagam 4e Ivo 6te ima nqkakvo otno6enie s Zari sled zaka4kata v posledniq epzod.-Sofiq e malka.

# 97
  • Пловдив
Иво всъщност показва доста по-задълбочен образ,особено при срещите с майка му.А и не е само мускули като Вин Mr. Green Няма какво повече да задълбочавам-просто Вин Дизел не ми е приятен и това си е Mr. Green

# 98
Един късен запис от мен, до колкото съм чела по интернет очакваме октомври втори сезон  newsm78

# 99
  • София
Иво всъщност показва доста по-задълбочен образ,особено при срещите с майка му.А и не е само мускули като Вин Mr. Green Няма какво повече да задълбочавам-просто Вин Дизел не ми е приятен и това си е Mr. Green
И аз не го харесвам Вин Дизел като мъж, но по-горе имах предвид по-скоро актьорска игра.
Иначе Вин има готини филчета, но за мен поне Захари може да прави и прави по-силни роли пък макар и в продукции доста по назад от тези на Вин.
Та не само че го е стигнал но го е и подминал.

# 100
Само да се запиша!  Party

Здравейтееее!   bouquet И аз съм на клона на Бахаров!  Heart Eyes

# 101
  • с трима мъже :)
Доколкото разбирам от прочетеното, втори сезон още не се знае кога ще започне. Така ли е?

# 102
  • Варна
И аз съм в очакване на филма! Интересна есен се очертава с доста хубави български сериали!

# 103
  • В най - голямото село
Есента е доста разтегливо понятие, поне месец да кажат.

# 104
Ако се настроим за Коледа, а пуснат филма по-рано, можем да го приемем като предколеден подарък с елемент на изненада.  santa2

Общи условия

Активация на акаунт