Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 941
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • на кого му пука
Още един закъснял фен се присъединява.
Аз също мисля че Захари Бахаров се справя най-добре с изграждането на образа от целия екип на филма.Дай боже скоро да има нов сезон.

# 106
  • Пловдив
Имам едно запитване и ще се радвам,ако някой ми помогне Hug
Наскоро гледах трейлър на нов български филм,в който участва и Захари Бахаров.Беше странен филм,с преплитащи се епохи и май ставаше дума за една книжарница newsm78 Сега отново се разтърсих,но не го намерих.Някой има ли информация за новите проекти на Захари Rolling Eyes

# 107
  • срещу двата комина :)))
Наскоро гледах трейлър на нов български филм,в който участва и Захари Бахаров.Беше странен филм,с преплитащи се епохи и май ставаше дума за една книжарница newsm78 Сега отново се разтърсих,но не го намерих.Някой има ли информация за новите проекти на Захари Rolling Eyes

може би е Шменти-капели, новия филм на Влади Въргала, другия в който участва е Ел Гринго, но той ще излиза чак догодина, така че сигурно си видяла реклама на първия   Peace

# 108

може би е Шменти-капели, новия филм на Влади Въргала, другия в който участва е Ел Гринго, но той ще излиза чак догодина, така че сигурно си видяла реклама на първия   Peace

Да, по всяка вероятност е "операция шменти-капети", който ще излезе по кината съвсем скоро. Другия филм, в който той участва е "Love.net", а Ел Грино няма как да е бил, защото не вярвам да са пуснали трейлър толкова рано  Grinning

# 109
  • Пловдив
Не е Шменти-капели.Доколкото си спомням Захари нямаше много голяма роля,но дали пък не съм се объркала,че е той.Може просто да съм останала с впечатление,че е той newsm78 Тогава променям въпроса си-сещате ли се за нов български филм,който още дори не е започнат да бъде рекламиран(не е и Кецове)

# 110
# 111
  • в сърцето на един мъж...

Преди два или три дни излезе в замунда.

# 112
Гледа ли го? Мненията под филма са много лоши и се чудя дали да го тегля.

# 113
Не съм още, канех се да го гледам тия дни. Но пък аз събирам български филми, така че ще остане за сега в колекцията Grinning

# 114
Дай отзив, моля те като го гледаш. Имам голямо доверие и ако ти хареса го дърпам веднага. Hug  bouquet

# 115
Благодаря ти Embarassed Ще се постарая скоро да го гледам,че не знам да не го смъкнат от торентите.

# 116
  • Пловдив
И Стъклената река не е.Иначе и аз изтеглих вчера и скоро ще го пусна Simple Smile

# 117
Бре, ти ни уби с тоя филм Simple Smile

# 118
Дай малко съспенс, нещо, това онова, разкажи какво си видяла, че да търсим по описание Mr. Green

# 119
  • Пловдив
Гледах му трейлъра в сайта на cinemacity(на предстоящите филми).Обяснението ми,че в момента го няма там,е ,че филмът ще излезе след доста време и са решили да го махнат.Може би няма точна обявена дата все още.Действието се развиваше едновременно в наши дни и преди може би век-два.Стори ми се шантав,а и трейлърът не ми допадна,та го прехвърлих напред Mr. Green И сега просто се сетих да видя точно как се казваше.Името също беше странно и не го запомних.
И аз търсих информация,но не намерих.Така че да не ви занимавам излишно.Ще поживеем,пък догодина ще разберем кой е филмът Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт