Пазаруване от френски сайтове

• 63 933
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Обичам го този Yves Rocher!  Heart Eyes Ей така се зарибяват шаранчета като мен  Laughing Имам вече два парфюма- подарък от хартиените оферти- Comme une evidence и Voile d'ambre.  Party И са много бързи в изпълнението на поръчките!
Моля те сподели как получи парфюм- подарък ?   newsm78  В поръчката си от ЛР получих плик с хартиените оферти за козметиката на Yves Rocher. Една от тях е ароматизирана картичка на парфюма Evidence
Да попитам пак как си използвате хартиените оферти от Yves Rocher, по пощата ли се изпращат? Нещо не мога да разбера!  Embarassed

И аз искам да попитам същото  Laughing  Thinking
Нямам акаунт и моля за помощ, стъпка по стъпка как да се регистрирам, поръчам и платя в сайта на Yves Rocher ?

На панел има в края, горе в дясно кнопчето, нещо там оферта магазин.
Цъкаш там, пишеш номер клиента и номер оферти (от хартии) и влизаш, поръчаш, вивеждаш наново имената си и адрес, плащаш с карта. и чакаш Peace

Съжалявам vishenka, но не успях да разбера какво да направя  Embarassed

# 256
От хартиен каталог можеш порчаш само ако имаш вече поръчка от Ив роше и съответно имаш идент. номер Sad
P795 - code offe

цъкаш на offre courier после на suive de commande и вывеждаш този код на оферта и своят личен номер

По-добре, ако не правях покупки още от там - помоли някой на теб поръча от хартиет каталог с този подаръ newsm78

# 257
  • Варна
Благодаря ти vishenka, но искам да си направя мой акаунт в Yves Rocher.  Laughing
Моля, ако някой може да ми помогне да се регистрирам .  Praynig
Само да добавя, аз не съм получила каталога на Yves Rocher, а голям лист с много Vignette (винетки  Wink ) и ароматизирана картичка на парфюма Evidence + оферта за розово-сив сак и черна спирала . Бих искала да се възползвам от тях  Hug ...... но незная как  Rolling Eyes 

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 21:43 от Lubov29

# 258
Първият път като поръчвах от хартиените оферти, нямах акаунт още. Зависи от офертата, за някои  искат идентификационен номер,  за други- не. Поръчвам пак по интернет- на заглавната страница в сайта горе вдясно пише Offre courrier/magazine, като се цъкне там, има опция Commander enligne, оттам поръчвам  Peace Едната от офертите беше пускана и тука, а другата ми беше пратена лично, за нея ми иска идентификационен номер, но тя не беше обявена като подарък парфюм, а като подарък за 50 ли, 30 ли  newsm78 евро.

# 259
тази оферта за коя аз говоря - дава по избор часовник (много як, поне така изглежда), или 30 евро, или парфюм с душ гел
и няма начин да не иска номер на клиент, поне така си мисля newsm78

# 260
Хайде и аз да се намеся за Ив Роше.
Може да се поръчва от хартиения каталог без да имаш номер на клиента. Регистрираш се в сайта и после както са обяснили от Offre courrier/magazine, като се цъкне там, има опция Commander enligne

Поръчваш смело и плащаш с картата. Доставката отива за 2 дни на адреса и после колкото отнеме на превозвача до БГ. Веднъж направили регистрация и поръчали ви засипват с оферти .

Последно ми пратиха една оферта много яка, ако поканя приятел и той се регистрира получавам чек 50 Е или чанта или два парфюма, ама още не съм се възползвала, нямам парички.

Кода на офертата е Н9998, само че тук   го няма чека, но чантата и парфюмите  и се виждат. Има и продукти за избор.

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 22:11 от Anais

# 261
  • София
Частна разпродажба до 90%  в http://www.monshowroom.com/fr/vente-flash Има страхотни марки и възможност за плащане с ПейПал!  Party
Само до 22 август, 20 ч френско време!

На страницата от линка има поле за мейл. Въвеждате си мейла и потвърждавате.
И влизате във вентето, ...красота и евтинийка, едноевровите тук  са доста по-готини от ларедутските, само дето вече са разграбени повечето хубавини... Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 02:28 от Evа

# 262
Частна разпродажба до 90%  в http://www.monshowroom.com/fr/vente-flash Има страхотни марки и възможност за плащане с ПейПал!  Party
Само до 22 август, 20 ч френско време!

На страницата от линка има поле за мейл. Въвеждате си мейла и потвърждавате.
И влизате във вентето, ...красота и евтинийка, едноевровите тук  са доста по-готини от ларедутските, само дето вече са разграбени повечето хубавини... Mr. Green

Поиграх си малко - доставката е 5 или 7 евро до френски адрес, доставят и до БГ - 22 евро  Mr. Green

Сега да дам малко отзиви за любимия ни сайт Даксон - днес взех поръчка, която по начало тръгна на чуждо име, но с любезното съдействие на превозвача получих.
Амииии основно исках да пиша за едно яке-подарък от код 7510, имаше май снимка по-назад синьо с розово елече отдолу, т.е 2 или 3 в едно...- горното синьо яке реално си е чисто дъждобранче, шушляков плат без друга подплата, има качулка. Някак си кофти изработка обаче, стърчаха конци, непоръбени краища - иначе би могло да върши работа да идете до кварталния магазин или ако ви хване дъжд навън, че може да се навие и да тане удобно за в чантата...личното ми мнение обаче е, че не си струва пускането на поръчка само заради този подарък...
Другото яке, което беше в пакета http://www.daxon.fr/parka-unie-a-doublure-rayee-avec-capuche-fem … 004208784&t=6 - става, но не и при сегашната му цена, де  Mr. Green - беше към 11 евро - симпатично, много свеж цвят.
Тези дънки http://www.daxon.fr/jean-femme-woman-within.htm?ProductId=018040222&t=6 - хубав цвят, не са моя стил, но пък са много подходящи за жена с по-широки бедра, на талията има и малко ластик...

Не мога да дам реални снимки и  размери, че нещата не бяха за мен и вече ги предадох, но поне като номера май си отговарят...

# 263
да взема и тук да се запиша, още съм нова в поръчките от френски сайтове, но планирам да натрупам опит  Grinning

# 264
# 265
Получих поръчка от С&А - пижамка с Мини Маус, която сега не намирам, и тези блузки за момиче, р-р 122:
http://www.c-and-a.com/fr/fr/shop/product.html#/Fille/2-7ans/Col … irts,tops/58271/1 ;
http://www.c-and-a.com/fr/fr/shop/product.html#/Fille/2-7ans/Col … irts,tops/58269/1 ;
http://www.c-and-a.com/fr/fr/shop/product.html#/Fille/2-7ans/Col … irts,tops/63534/3 .
Според мен са умалени, на ширина са добре на дъщеря ми (109 см), но са й дълги (ще ги носи сега като туники, надявам се следващото лято да са ОК). Качеството е чудесно, особено ме впечатлиха блузките от биопамук, много меко и качествено трико. Ако някой се интересува от размери, да пита.

Другата ми поръчка е от brandalley.fr - тези обувки р-р 30: http://www.brandalley.fr/Enfant-Produit/Categorie-67616-Taille-6 … ctionsPrecedentes. Естествена кожа, красиви, но имат малък дефект - кривина в предната част на обувката, която не пречи на носенето й, но все пак може да се забележи.  Неприятно впечатление прави още, че обувките бяха пробвани, с леко изцапана подметка (светла е и личи). От вътрешната страна имаше залепен етикет с референтен номер, написан на ръка. Предполагам, че обувките са продадени веднъж и върнати. Това - с кода, който зануляваше цената  Mr. Green

Ева, за не знам кой път - благодаря!

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 16:35 от Чикита

# 266
Моля за помощ при поръчка в Yves Rocher  Praynig Поръчвах веднъж с първия адрес на Франсето, сега при следваща поръчка се опитвам да коригирам адреса, но първо няма място за целия адрес и 2-ро иска ми да въведа номер на улицата, а то в адреса няма такъв. Какво да правя?  newsm78

# 267
Всъщност ми иска някакво има за адресна книга ...  newsm78
Afin de retrouver cette adresse dans votre carnet,
Какво се попълва тук?

# 268
  • София
Нещо му се случва на Ив Роше в момента. Пробвам да си валидирам кошницата и ми изписва "грешка". Пробвах с друг браузър, рестартирах, опитах всички номера познати от ларедута и не ще  Sad
Yoghurt, ако си пращала до различни адреси те подканва да избереш адрес от вече използваните. Пиши моля те, ако успееш да довършиш поръчката да знам дали проблемът е в моя телевизор.

# 269
Ivetо, мисля че успях да пусна поръчката, накрая пишеше MERCI POUR VOTRE COMMANDE  Grinning Докато коригирам адреса се поизмъчих, но като не разбирам френски ... Не успях обаче да изпиша пълния адрес на Франсето, за "MAGASIN H" не остана място. Да не би ти да ползваш невалиден код или някой продукт да се е изчерпал.

Общи условия

Активация на акаунт