Пазаруване от френски сайтове

• 63 927
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Не ползвам код, директно от сайта си избирам. После само чеквам кой подарък искам  Rolling Eyes

# 271
  • Варна
Първият път като поръчвах от хартиените оферти, нямах акаунт още. Зависи от офертата, за някои  искат идентификационен номер,  за други- не. Поръчвам пак по интернет- на заглавната страница в сайта горе вдясно пише Offre courrier/magazine, като се цъкне там, има опция Commander enligne, оттам поръчвам  Peace Едната от офертите беше пускана и тука, а другата ми беше пратена лично, за нея ми иска идентификационен номер, но тя не беше обявена като подарък парфюм, а като подарък за 50 ли, 30 ли  newsm78 евро.
Fancy, моля те сподели  Wink  как пусна първата си поръчка на Ив Роше?
И аз получих с поръчката си от ЛаРедът от хартиените оферти на Ив Роше. Много ми се иска да се възползвам от тях.  Laughing
Не разбирам и не говоря френски и ми е трудно да се ориентирам.
Как да получа клиетски номер? Той необходим ли ми е за да мога да се регистрирам ? Thinking

# 272
  • София
Относно регистрацията в Ив Роше:
В горния ляв ъгъл избирате един от двата линка за регистрация:

След това попълвате данните си както и посочено на снимките:

Когато сте си избрали артикул и сте го добавили в кошницата, остава да си изберете подарък. Отдолу под кошницата избирате и трите проби парфюмчета и тях добавяте в кошницата.
Първо избирате някой от "задължителните" подаръци:

След това избирате 3 от мострите:

като не забравяте да ги добавите в кошницата, след като сте ги чекнали...
И накрая кошница с един единствен артикул да 1.60 изглежда така:

Само дето за толкова малко пари системата не позволява да пуснете поръчка... Mr. Green

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 22:49 от Evа

# 273
Eva,     bouquet  за търпението, ентусиазма и последователността!

Lubov29, Ева го е обяснила прекрасно вече, аз едва ли щях да го направя толкова добре  Simple Smile Peace

# 274

Ева и аз много ти благодаря за прекрасното обяснение.   bouquet  bouquet  bouquet

Lubov29 сега се надявам да нямаш пречки за да поръчаш.

# 275
  • Бургас
Частна разпродажба до 90%  в http://www.monshowroom.com/fr/vente-flash Има страхотни марки и възможност за плащане с ПейПал!  Party
Само до 22 август, 20 ч френско време!

На страницата от линка има поле за мейл. Въвеждате си мейла и потвърждавате.
И влизате във вентето, ...красота и евтинийка, едноевровите тук  са доста по-готини от ларедутските, само дето вече са разграбени повечето хубавини... Mr. Green

Някакво кодче, напр. за БД?
Сайтчето е чудно!   bouquet

Аз потърсих кодове, но не успях да открия такъв, който ме устройва като намаление. Повечето са 10/60, 20/120 и т.н.

# 276
Някой ще поръчва ли от La redoute?

# 277
  • Варна
Сърдечни благодарности на Ева  smile3525  и  на всички които ми помогнаха  newsm20
Днес ще се регистрирам и ще се опитам на пусна първа поръчка.
.... По- късно ще се похваля  newsm03

# 278
  • София
Имам мейл от СД ,че поръчката ми от Даксон с шала и подарък радиоCD пътува към БГ. newsm44

Много ме зарадваха !  bouquet

# 279
Аз пак не рабрах някой купувал ли си е някога нещо от тук http://www.baby-walz.fr/  newsm78
И един въпрос, из тези сайтове от които пазарите (освен Ларедута) срещали ли сте някъде чувалчета за колички да разгледам  Mr. Green

# 280
Аз пак не рабрах някой купувал ли си е някога нещо от тук http://www.baby-walz.fr/  newsm78
И един въпрос, из тези сайтове от които пазарите (освен Ларедута) срещали ли сте някъде чувалчета за колички да разгледам  Mr. Green
АЗ бях видяла в Qelle

# 281
  • София
Аз пак не рабрах някой купувал ли си е някога нещо от тук http://www.baby-walz.fr/  newsm78
И един въпрос, из тези сайтове от които пазарите (освен Ларедута) срещали ли сте някъде чувалчета за колички да разгледам  Mr. Green
АЗ бях видяла в Qelle

Там става поръчката само с посредник.
БГ карти не харесва.
Имах поръчка от там,но ми я анулираха и уж изпратиха само подаръка,но така или иначе нищо нямам получено.Картата не беше БГ.Явно само с френска карта може да се извършва разплащането . Peace

# 282
Аз имам и Пей Пал, след онзи проблем преди време. Иначе картата не знам какво разбираш под Българска. Тя си е Американ експрес международна. Върви си много добре и в Европа и в Турция, а се убедих я приемат и в Тайланд и Малайзия и Малдиви. Нищо де Пей Пал няма ли да свърши работа  newsm78 Аз имах въпроси по регистрацията и адреса на фактуриране и  доставка на превозвача. Даже съм се регистрирала, бях си намерила и код и накрая не знам каква опция да избера. Затова питам ако някой има регистрация в Бейби Уолз а ми разясни как става поръчката.
А сега отивам да разглеждам туй Куеле  Mr. Green

# 283
  • София
Аз имам и Пей Пал, след онзи проблем преди време. Иначе картата не знам какво разбираш под Българска. Тя си е Американ експрес международна. Върви си много добре и в Европа и в Турция, а се убедих я приемат и в Тайланд и Малайзия и Малдиви. Нищо де Пей Пал няма ли да свърши работа  newsm78 Аз имах въпроси по регистрацията и адреса на фактуриране и  доставка на превозвача. Даже съм се регистрирала, бях си намерила и код и накрая не знам каква опция да избера. Затова питам ако някой има регистрация в Бейби Уолз а ми разясни как става поръчката.
А сега отивам да разглеждам туй Куеле  Mr. Green

БГ разбирам под това ,че е издадена от БГ банка/въпреки ,че повечето банки у нас са с чуждо участие / , а не от френска,немска и т.н.
Аз имам виртуална МК на Пощенска - специално само за интернет пазаруване,но Куеле не я прие.

# 284
  • Варна
Искам да се похваля с две успешно пуснати поръчки в Ив Роше. newsm03
Благодаря на всички които ми помогнаха   bouquet
Как бих могла да се възползвам от тези LE CHÉQUIER SPÉCIAL ÉTÉ :
http://www.yves-rocher.fr/control/dynpage/~struct=special/~page=FR1106_chequier

Общи условия

Активация на акаунт