Пазаруване от френски сайтове

• 63 951
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Ровях днеска да намеря код -15 за бенделей, кой ще работи, намерира английски им сайт, и сега там има доста обувки по 5 паунда и други работи, кой не успя да купя от френски.

сорри за оф-топик Embarassed

код PRESENT дава - 10 евро от 30 евро (френски сайт)
също и LEPARISIEN

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 12:29 от vishenka

# 511
  • София
vishenka, при мен проработи PPSchool за -15, а сега гледам има и за -20 SHOP20

# 512
да, и при мен работи, но -15 или -20 от 50-60 евро хич не ми устройва)))) Нали всички тука търсеме хубово и евтино))))

# 513
Дами , моля помагайте, не мога да платя в Атласа....и с карта и с пей пал, не ми дава бутон да валидирам. Мъча се от един час.......... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 514
Дами , моля помагайте, не мога да платя в Атласа....и с карта и с пей пал, не ми дава бутон да валидирам. Мъча се от един час.......... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Може да няма бутон, но виж дали няма текст за минаване нататък (при мен беше така)

# 515

има текст ама ме връща...ебаси и сайта.......скапах се да рефрешвам....

# 516
Да сте срещали хубав сайт за играчки? Rolling Eyes

# 517
  • София
Моля за помощ, направих поръчка в atlasformen.fr, но не мога да си намеря клиентския номер, а СД го имат като задължително поле в заявката  Praynig Praynig Praynig

ПП А пък как ме е яд - пратили за ми код нощес за БД, а пък аз вече бях направила поръчката ooooh!

# 518
Моля за помощ, направих поръчка в atlasformen.fr, но не мога да си намеря клиентския номер, а СД го имат като задължително поле в заявката  Praynig Praynig Praynig

ПП А пък как ме е яд - пратили за ми код нощес за БД, а пък аз вече бях направила поръчката ooooh!

Напиши нещо в полето за да може да минеш нататък, аз имам вече 2 и не съм видяла номер.
Кода за БД е над 40Е

намаление в kiabi http://www.kiabi.com/kiabi-data/060_BOUTIQUES/landingsoldes/soldes.asp

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 13:50 от smile_new

# 519
  • София
благодаря ти много   bouquet

благодаря и за уточнението за кода, че се изядох от яд  Hug

# 520
опитвам се да направя поръчка ,но срещнах трудност при попълване на адреса за доставка до франсето-кой адрес да посоча
№ ET RUE:             PLACE  LEROUX DE FAUQUEMONT          

№  APT, ETAGE:    SOGETRA SERV BG PORT FLUVIAL MAGASIN H

като в сайта на киаби е на два реда
Adresse
Complément

в адресът за доставка ,който излиза отстрани ,кой от двата реда е по важно да се попълни?

и отбелязвам À DOMICILE en Colissimo   
и ми слага таксата от 3,95 е

# 521
# 522
  • В полето, под тепето.
Имате ли промянa в статуса на поръчките от Atlasformen newsm78 Пуснах в неделя едни ризи за този сезон, маркирах и колисимо и сега май няма да си ги получа скоро. Мислех, че ще ги доставят до утре и ще си ги получа бързо! smile3511
Сега дори не знам приета ли е поръчката- не са дръпнали парите newsm78

# 523
Имате ли промянa в статуса на поръчките от Atlasformen newsm78 Пуснах в неделя едни ризи за този сезон, маркирах и колисимо и сега май няма да си ги получа скоро. Мислех, че ще ги доставят до утре и ще си ги получа бързо! smile3511
Сега дори не знам приета ли е поръчката- не са дръпнали парите newsm78
Поръчката ми от 21.09 на 27.09 са изтеглили парите. На 27.09 са ми изпратили и мейл, с номер за проследяване. Използвах код за безплатна доставка - пишеше 8-10 дни.
Ето тук може да се следи https://www.moncolis.adrexo.fr/moncolis/Default.aspx?numColis=&cp= , когато ти изпратят номер.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 12:58 от smile_new

# 524
  • В полето, под тепето.
С БД - ОК,  bouquet
Ама за това Colissimo са написали 4 дни newsm78
Друг път само с БД Joy.

Общи условия

Активация на акаунт