Пазаруване от френски сайтове

• 63 962
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
А може ли линк към Суиви или каквото там да се казва В АТЛАС ФОР МЕН, за да видя пратено ли е нещо или не.
парите са изтеглени.
Платих през ПП, та не ми е прекалено притеснено, ама ми се ще да знам кога да чакам.
Може и мел да са ми пратили хората, ама като нищо може и да съм го затрила, уж гледам  Crazy

# 526
  • В полето, под тепето.
Аз влизам от тук-  най отгоре пише Mon Compte и кликвам на първия ред под него.
Снимах но забравих да  го подчертая. ooooh! Дано ме разбереш.

http://prikachi.com/images/706/3873706O.jpg

# 527
 Hug
Теси, мерси, намерих "нещо". Има номера на поръчката и цялат сума, но аз уж платих 30Е, че ползвах и кодове, що ми пише 40 не знам:
http://prikachi.com/images/955/3873955A.jpg
но за проследяване номер не виждам.

# 528
Ани щот си ползвала код за -10 Е, а там со го начислява и на мен така ми пишеше, та се пулих два часа Joy Joy Joy

# 529
Да, да, Анаис, ползвах, че и такъв за часовник, въртях там 2 кода едновременно, за мах намаление.
Ама пратили ли са я сега или не са питам аз  Mr. Green
Правя тънки сметки поръчките от Ив Рушето и тази да са на 1 място в петък на камионО за Б-я...въпросът е дали и от сайтовете са наясно с моето разпределение.  Joy

# 530
да не те разочаровам, ама май не са я пратили Crossing Arms

а за якето, да не объркаме мъжете с тези сините, че и аз пуснах две поръчки, нали да не е капо моЙчкият, намаза не едно, не две, ами три якета........... hahaha hahaha bowuu

# 531
  • София
Ани, а при потвърждаването 30 евро ли плати ?
Защото аз така уж ползвах код за намаление в Дамарт, но уж признаха кода, пратиха и двата подаръка, но намалението не го отразиха...  #2gunfire Ама аз плащах с карта, нямаше там ПП...
Дано нямате проблеми!  Praynig

# 532
Аз пък не си намирам поръчката в сайта. Отваря ми се някакъв прозорец, в който да си пиша имейл, номер на поръчка и т.н - за проследяване предполагам. Иначе иммапотвърждение в имейла, че са изпратени нещата, изтеглили са и парите, би трябвало всичко да е наред,. За Атлас говоря.

# 533
 Crazy
За Атлас-овата поръчка да си кажа, че вчера ми дойде на ума...ами аз бях дала някаква опция за 6-8 дни доставка, ако не беше и повече, какво да чакам на втория  ooooh!

Евка, да, 30 съм платила, 30 са изтеглени и толкова (под 60лв) пише в банкирането...не ми се вярва да вземат да дръпнат допълнително повече.
 Blush Платила съм с ПП.

Камъче, рови някъде за акаунт или нещо такова, аз вчера някак изрових къде да гледам, ама като и дума не отбирам не помня  Crazy

# 534
  • София
Една оферта за Daniel Jouvance(дано още е валиден кода): Code d'accès personnel : 5120 / Frais d'envoi 3.95€. Gratuits si ma commande > à 10€
Подаръкът е Le Parfum Eveil Fraîcheur.

И код за -10 от 30 евро за My Toys.fr :

И още един подарък, от Пепе джийнс при покупка за 100 евро  Mr. Green:

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 11:23 от Evа

# 535
За Атлас фор мен имам някакъв мейл с код, ако ще върши работа на някого:

http://www.atlasformen.fr/parka-tv-rouge  - отгоре е и това яке...прилича на онова, което взехме за 15Е, което трябва и да дойде  Praynig Praynig Praynig

# 536
  • В полето, под тепето.
Днес си получих поръчката от сайта ccbparis.Подаръкът не си заслужава, костваще ми много нерви да намеря начин да  поръчам/ сайта не приема бг карти, включително и виртуални  Grinning/ и сега си имам чанта-несесер за гримове за близо 40 лв.

Някакво развитие за поръчките от Атлас!? Какъв е този сайт да не се разбира приета ли или не поръчката #Crazy newsm78 От банкирането не мога да разбера блокирана ли е сумата, изтеглене ли е newsm78

# 537
  • София
и аз да прирева от Атлас - поръчката ми е от 28-ми септември, потвърдена на мейл, плащането в Пейпал е потвърдено на 28-ми, но в историята ми стои като платено на 27-ми, нищо не разбирам... на всичко отгоре и аз не мога да се ориентирам, пратено ли е нещо, не е ли....

# 538
  • София
и аз да прирева от Атлас - поръчката ми е от 28-ми септември, потвърдена на мейл, плащането в Пейпал е потвърдено на 28-ми, но в историята ми стои като платено на 27-ми, нищо не разбирам... на всичко отгоре и аз не мога да се ориентирам, пратено ли е нещо, не е ли....
да се похваля - имам мейл от Атлас, че поръчката ми е изпратена и номер за проследяване  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 539
  • Бургас
Открихте ли начин да пазарувате от Quelle? Доста неща съм си харесала там Wink

Общи условия

Активация на акаунт