Пазаруване от френски сайтове

• 63 911
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Пращат го във втория имейл, заедно с инфото, че поръчката е подготвена за изпращане.

# 406
Пращат го във втория имейл, заедно с инфото, че поръчката е подготвена за изпращане.
Ха така....
обаче моя втори мейл отиде при друг потребител и като вляза с тоя клиентски номер от мейла влизам в нейния акаунт Mr. Green

# 407
Разбира се, че съм пробвала и с 59000 и с 59004. Явно поръчката ми не е регистрирана, независимо от получените мейли. Писах им да ги питам. Sad

# 408
Получила съм хартиена оферта от Ив Роше включваща артикули, които ще нарека "хранителни добавки" и не само - Code offre N395 - дава подарък 2 лилави чашки за кафе или чай и това http://www.yves-rocher.fr/control/product/~category_id=8330/~product_id=67026 мисля при поръчка над 10€, БД над 20€ + други подаръци с нарастване на сумата май  Blush и този часовник ми се появи с предложение за закупуване срещу 2,90€
Артикулите влизат с номера от 01 до 18 вкл.
05 - автоматично дава втори подарък http://www.yves-rocher.fr/control/product/~category_id=8000/~product_id=19377
16 - сет за маникюр и педикюр не ми влиза в кошницата

П.П. Много моля за помощ с регистрация в https://sec.blancheporte.fr/ не мога да събера адреса, явно не правя нещо както трябва  ooooh!
Някой получи ли "кучешките" завивки от там и как се справи с регистрация и плащане, че ми се губи този момент още  Thinking

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 23:33 от rallii

# 409
  • София
В Ив Роше отново има промоция на цените на парфюмите.

# 410
# 411
  • София
Дами, в Ив Роше има много интересна далаверка, поръчките се правят по телефона(нямам никаква идея как става това)  Rolling Eyes и явно, като си поръчаш нещо и кажеш код, получаваш и подаръка.
Трябва и номер на клиент и адрес и всичко явно да се диктува... Хубавото е, че подаръците са на стойност 50 евро!  #Crazy
Ето 2 такива кода, пък ако прецените, че можете да се справите с говорим френски, дерзайте:  Mr. Green
CODE 0221 qui te donne droit au parfum plus soin pour le visage plus beaume apres rasage et une miniature et fdp gratuit (tres interressant puisque en plus tu a moins 50%)
et
CODE 1677 qui te donne droit a un soin pour le visage un soin pour les pied et un lait coco et fdp port gratuit et -50%

# 412
Получих си поръчката от тати. На пръв поглед са о.к. нещата, но аз взех от най-евтините дрешки за малката. Някой са доста тънко трико, но наистина са много евтини, като за яслата стават. Приличат по качеството на редут-ските дрехи за деца.
Много ми хареса това яке: http://www.tati.fr/fille/vetement-fille-2-a-5-ans/manteau-doudou … /p5~40/c/b/e.html
а за тези пари е просто прекрасно.
Улучила съм и размерите, ще се поръчва пак.

# 413
Да се похваля, че най-накрая вчера от Ив Роше са си изтеглили паричките от картата за поръчката, която направих на 30.08. и получих на 10.09. от превозвача. Бях се притеснила вече много защо не ги теглят, да няма някакъв проблем, стояха само блокирани  Confused Всичко е наред вече, пак може да се огледам за нещичко  Mr. Green

# 414
А аз нито имам отговор за поръчката от Ив Роше, нито са теглили или блокирали пари. Явно не са ми регистрирали поръчката, но пък имам два мейла?!?!  #Cussing out

# 415
  • Варна
Здравейте, може ли да се плаща с бг карта в сайта : www.ccbparis.fr   или използвате посредник?

# 416
  • София
Може ли някоя добра душа да ми каже клиентския си номер в ив роше?
Има много интересни подаръци с буквени кодове, но не мога да схвана как става номера с  поръчването с тези кодове...

# 417
Може ли някоя добра душа да ми каже клиентския си номер в ив роше?
Има много интересни подаръци с буквени кодове, но не мога да схвана как става номера с  поръчването с тези кодове...

То може и без клиентски номер Peace На мен първата ми и единствена за сега поръчка беше с тези кодове, които Вишенка даде без да имам номер. Просто не пишеш нищо в това поле и продължаваш нататък

# 418
  • София
Ох, аз тогава не следих внимателно нито обясненията, нито кодовете.
Сега размятат едни кодове с едни страхотни подаръци... ooooh!
Ето някои от тях, пък аз като не се оправям с тоя сайт,все някой друг може и да успее... Embarassed

B370 - този е май за нови клиенти(като мен  Mr. Green, без кл.№)  и :
super cadeaux (sac + parapluie + mascara ou cadeau au choix + mascara) +
-fdp offerts а partir de 5 euros sur le web (gratuits si commande par tel)
-prix vignettes (jusqu'а -70% de rйduc) de 01 а 99
-possibilitй de commander un plaid plissй violet а 4 euros
-agenda + stylo offerts а partir de 20 euros
http://vpci.yves-rocher.com/mail_pictures/YR/FR/fr/SEP1169/B370/ … 169_L7194FR74.jpg

B354, B355
- mascara + 3 bagages orange ou bain douche bio

B369 - mascara + ensemble reveil et lampe

B371 - mascara + sac rose et marron

B372
- mascara + boite lunch box + thermos

B443 mascara + sac а main rodier camel

B444 mascara + cadeau d'une valeur de 50€ (le cadeau а 50 euros est l'eau de parfum Voile d'Ambre)

B445 mascara + cadeau d'une valeur de 40€

B002 mascara + set 3 bagages orange  + B001, B003 , B446, B447 B449, B456, B470 а B477,B480 а B483, B486 а B488, B493

Така и не вдянах защо в "нормалната" си кошница ми ги дава като невалидни... или тези кодове се ползват с винетките, или както там се казват, от сектора

# 419
Евааааааааааа, ти жалост нямаш, така през ноща започваш разбиваш семейният бюджет ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт