АВГУСТ - време за море, но ... със сладко бебче в ръце!

• 35 976
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и от мен!

На тези, които са близо до термина, ето един линк от мен за индуциране на раждането. Такава статия имаше и в бг-мамма, но тук има и този метод с катетъра, който там не го прочетох:
http://www.babycenter.com/0_inducing-labor_173.bc?page=2
Вижте и другите страници на статията
Пожелавам ви хубава събота и неделя!

# 646
Привет момичета Hug
Романолче,радвам се че всичко е минало успешно,аз ще съм нормално раждане(поне така се надявам,че до последно никога не е ясно),но ми беше много интересно да прочета,на мен всяка история ми е интересна  Party.Аз нещо тези дни прекарвам кошмарни нощи,все се будя,а и все по-често с някакви странни болки ниско доло,снощи даже левият ми крак горе от към таза така ми се схващаше че чак не можех да го мръдна от болка.Пък и бебо много ме натиска на доло,но има още време,предполагам че това са си нормални неща,но аз да си се оплача де  Blush
Решихме да си купим и една преносима кошарка,че зимата като си ходим в БГ да си има бебо легълце,пък и тук ще го използваме,едното креватче ще е в спалнята до нас,а другото в хола,така мисля че ще ми е най-лесно,та днес ако мъжа ми се върне по-рано от работа ще идем да ги разгледаме,за съжаление тук няма кой знае какъв избор като в БГ,и на цвят са все сиви и черни,а аз изобщо не харесвам такива погребални и скучни цветове,направо ме деприсират,но трябва да вземем преди бебо да се роди,а това може да стане всеки момент Grinning
Ох много писах  Blush
 Hug Hug Hug

# 647
здравейте
едно въпросче ако някой се е интересувал. Гледам в нета че 15те дена бащинство се изплащат от Нои. Правилно ли съм разбрала? И ако да как се изплащат - като болничен на 80% или като майчинството на 90% и какви док. са нужни.

Това е инфо в нета от 2009 година-предполагам че е валидна още ...ако няма промени.

За да ползвате този отпуск трябва да подаде писмено заявление до работодателя ви за ползване на отпуска, да посочите датата, от която искате да го ползвате (отпускът се заявява и ползва в календарни дни), към заявлението се прилагате копие от акт за сключен граждански брак или декларация от вас и майката, че вие сте припознали детето и, че живеете в едно домакинство, както и документ от лечебното заведение, удостоверяващ датата на изписване на детето.

Едва ли става дума за много пари, но аз съм на мнение че това което може да се вземе от държавата ТРЯБВА да се вземе.

# 648
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА RAGAZZA!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ   bouquet

РОМАНОЛ,  и тук благодаря за прекрасния разказ!!

Силвена, до колкото знам се изплаща като болничен. 15 календарни дни са, като започват от датата на изписване на бебето, не от когато решиш. Някъде назад по темите беше подробно дискутирано.... Simple Smile

# 649
  • Plovdiv
Момичета от днес съм в 39 седмица остава съвсем малко до финала и напрежението нараства

# 650
  • София, България
Честито на Рагаца84, да са живи и здрави и да се гледкат и слушкат в къщи Simple Smile

Романол, хубав разказ, и аз мисля да раждам нормално, но ми беше интересно да прочета за условията в Тина Киркова, защото и аз чух че имало ремонт и било мизерно. Ти на твоя доктор плаща ли му нещо, след като се е случил на смяна  newsm78 А те в край на сметка защо ти направиха секцио, след като вече си имала разкритие и всичко  newsm78

# 651
ЧЕСТИТА ДА Е ДОБРИНА НА МАМА РАГАЗЗА!МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

# 652
Честито на всички мами и бебчета! Да са живи и здрави, много съвместни радости и усмивки, много хармония и щастие им желая! За съжаление липсвах около седмица от форума и със сигурност ще пропусна да честитя поименно всички, но от сърце ви се радвам и ви желая спокойни дни и нощи! Heart Eyes

# 653
Ехооо, ето ни и нас, от вчера сме вече вкъщи  Hug
Имам много за наваксване с четенето, не знам кога ще смогна  Tired
Ние още влизаме в режим и е някакъв кошмар, бебчо не иска да суче добре, малко е поспалив, но се надявам скоро да се оправим и да имам време да пиша повече.  Hug
Честити бебенца на всички мами, които са родили, поименно не мога да ги изброя. Да се живи и здрави и много щастливи!  bouquet

# 654
 Имам удоволствието да ви съобщя, че mirence днес в 15:57 е родила син Никола - 3570гр. и 51см. Мама и бебе са добре, поздравява ви всички!
Нека да е жив и здрав малкия Никола и много да радва мама и тати!!!
[/b]

# 655
Mirence ЧЕСТИТО,
Бъди много щастлива с бебче, бързо възстановяване и много положителни емоции newsm51

# 656
RAGAZZA, mirence честита радост! Бързо възстановяване. Да са много щастливи и здрави бебчетата!
romanol благодаря за разказа.
За бащинството се взема бележка при изписване на бебето от болницата, ако бащата се осигурява на две места се вземат две бележки.
 Hug за всички

# 657
 Mirence честита рожба,да ти е жив и здрав и много да ви радва. newsm51

Охх момичета,аз сега се връщам от болницата,ходих на запис на тоновете и преглед за разкритие.Термина ми е утре а бебка си се чувства идеално и няма и см разкритие и ще чакаме  Crossing Arms А това чакане ме убива ( а и цялата фамилия-майка ми е пред инфаркт).

Хайде аз да ставам,лек ден на всички!На раждащите- леко и бързо!!

# 658
Честито на мама Миренце,да е жив и здрав малкият Никола,много да ви радва и слушка smile3525
Добро утро майчета Hug,
Мама Ивка,не се притеснявай тя като си реши ще си излезе Wink,явно и харесва там вътре на топличко Grinning.
Лек ден на висчки,и разписвайте се момичета,че то форумчето ни стана толкова тихо и пусто Thinking

# 659
ЧЕСТИТО НА МИРЕНЦЕ,ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е НИКОЛА!
МАМА ИВКА,БЕБА ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ,ЗНАМ ЧЕ НАКРАЯ  Е НАЙ-ТРУДНО Hug

МАРИ,ДОБРЕ СТЕ СИ ДОШЛИ,ЩЕ ЧАКАМЕ И ТВОЯ РАЗКАЗ С НЕТЪРПЕНИЕ Hug
Аз утре съм за последно при док и ще решим кога ще влизам в болница-вече нямам търпение да гушна малкото съкровище,но в същото време ме е хванала паниката,хормонките вече ми идват в повечко,но не остана,гушки за всикчи Hug

Общи условия

Активация на акаунт