АВГУСТ - време за море, но ... със сладко бебче в ръце!

• 35 988
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Ивка,честита годишнина   bouquet
Пожелавам ти, подаръка който искаш и чакаш с нетърпение baby_neutral smile3525

# 631
ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА БИБЪЛ!ЖИВ И ЗДРАВ ДА ВИ Е МАЛКИЯ ПРИНЦ!

МАМА ИВКА,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА  bouquet
РОМАНОЛ,ВИКИ Е ПРЕЛЕСТНА,ПУ-ПУ Hug

# 632
Lunna pateka моите контракции отначало ги обърках с прерязване на стомаха,сякаш имаш разтройство.След известно време станаха като предменструални болки  с болка постепенно отиваща към кръста.Тъпа болка по скоро.Но не се притеснявай болката е временна и през големи интервали в началото и почти непрекъснати с края непосредствено преди напъните( те са манна небесна-почнат ли напъните колкото повече напъваш толкова по- малко боли).
 Е при мен така беше- надявам се да съм ти била полезна,но знай от мен,че колкото и да ти разказват,колкото и да четеш или да гледаш клипчета- реалността е винаги коренно различна.

# 633
Честити сладки нови бебчета! Бързо възстановяване на всички майки, да са много щастливи и обичани.
 Hug за всички

# 634
щъркелова вест-днес ragazza84 е станала мама на девойка.казва се Добрина,тежи 3 кг. и е 49 см.висока.всичко е минало добре!!!!
да е жива и здрава малката кукла и много да радва всички вкъщи,а на мама желая бързо възствановяване!!!!!!!!

# 635
Честито на мама Рагаца, Да и е жива и здрава Добрина и да слушка мама и тате Hug

# 636
Честито на ragazza84 да и е жива и здрава малката бонбонка   bouquet

# 637
еее колко много нови бебенца си имаме тук и колко много щастливи майки. Радвам се за всички. Интересно е че въпреки че не познавам нито една от вас момичета, вие  ми носите много положителни емоции от самото начало. Желая на всички само хубави моменти с бебчовците.

И аз нямам търпение вече. Само се услушвам ако нещо ме заболи корема ама за сега нищоооо ...

# 638
Честито на всички нови мами,нека вашите бебчета растат живи и здрави и ви носят само щастие newsm51 newsm51 smile3504
Съжалявам че не ви поздравявам по именно,но вече се обърках,толкова много нови бебчета че взех да му испускам края Blush.
И аз като теб Силвена,все се ослушвам,но за сега нищо,май ще си дочакаме термина Grinning,нека да растат бебчовците и когато са готови, тогава да излизат Hug
Аз напоследък все се събуждам в 3ч през ноща и будувам до към 5-5.30ч,направо кошмар,и толкова съм гладна тогава,че нямам наяждане Shocked,никога не ми се е случвало в малките часове да ровя в хладилника.Много малко спя,а се чувствам много бодра и заредена с енергия,ако не беше тежкият корем сигурно нямаше да се спра,но той много пречи пък и наболява,още малко..... Heart Eyes

# 639
Честити бебенца на Мария, Дезире, Алисия, Дани, Танитта, Бубъл, Рагаца, Маминка13 и на всички мами ако съм пропуснала  някой. Hug Много да ви радват малките душици  Kissing Heart

Толкова много се радвам за всички нови бебенца и така чакам и моето слънчице с нетърпение вече. От време на време си мисля, че ще ми липсва корема но от друга искам вече да гушна мишленцето и най-вече да видя че всичко ни е наред.
Оле момичета не знам вие как се чувствате обаче аз преливам от емоции последните няколко дни. През 15 минути си променям настроението - ту се притеснявам от всичко, ту си поплача или съм щастлива направо се притеснявам за състоянието си и май е по-добре бебка да идва вече.

Романолче прекрасна е Вики Heart Eyes
Маминка13 разказа ти ме развълнува безкрайно много, попклаках си малко Hug

Успех мамчета Hug

# 640
Здравейте момичета,честито на всички майчета;)Аз все още съм на морето,хич не ми се прибира,знам че рискувам,но все пак и тук има доктори;)Хайде поздрави

# 641
Честито на всички мамчета който гушкат своите бебчета !

Оох толкова много време ми се струва до 8.08.2011 мислех си че до сега ще родя  да ама не Confused Малко остана ама имам чувството че бебо не иска да излиза и това е Cry Нямам търпение вече Crossing Arms

# 642
lunna pateka
Да, аз съм с първо секцио, по спешност заради фетално страдание (на контракциите се губеха тоновете). На теб първото ти секцио вероятно е в БГ?
Колкото до това как се усещат контракциите, предполагам при всеки е индивидуално, но аз ги усещах като менструална болка, само че много много по силна естествено...чувала съм че някои ги усещат като болка в кръста, не знам.....но при всички случаи съм убедена, че когато започнат истинските контракции, няма как да не разбереш и да се чудиш какво е ....Иначе каквото ти е казал за индуцирането на раждането, същото ми казаха и на мен - почти няма начин да се предизвика и ако не тръгне до термин, вероятно ще може да се изчака само няколко дни и ако тогава пак не започне естествено - секцио.
Между другото, аз от два три дни имам една болка, която е като бодване, много краткотрайна, на нивото на белега ми, в десния му край, но ме боли не самият белег, а някъде навътре....ще трябва да го обсъдя с доктора....притеснява ме честно казано newsm78
Аз днес минах на очен, защото по принцип имам късогледство, докторката каза, че е ок, но с уговорка, да имало съвместимост между размерите на бебето и таза, а на мен още не са ми казали нищо за размера на таза...
Абе цялата тая работа с размерите на тазовете и бебетата е много разтеглива...има жени много фини и дребни и си раждат бебетата без проблем, и други дето уж изглеждат така здрави , а пък нещо накрая тазът се оказва тесен....цялата работа малко ми прилича на мен на астрология...нещо съм им загубила доверие на докторите...

# 643
Привет сладуранки   bouquet чета ви всеки ден, но не ме хваща музата да пиша Mr. Green
И тук да честитя на всички  нови мами, които гушкат своите съкрочища, нека са ви живи и здрави.
Аз снощи имах леки контракции,  и честно казано се шашнах повече, че съм сама а не, че може да се започне шоуто.  Днес уж нищо няма(засега), дано бебо си поседи до Понеделник   Praynig Смятам последно да направя почистване на апартамента както и да пусна и изгладя последните бебешки неща и утре живот и здраве само да релаксирам   и да прелистя две книги за отглеждане на бебето, които ми дадоха вчера  Party
Да се похваля- една позната ми донесе една торба с дрешки от 0-3, шезлонг(пеещ и вибриращ), активнаа гимнастика и двете книги. Много съм доволна, дрехите са супер даже и с етикета има.По принцип съм гнусла, но си викам, че те в болницата нали ги обличат всички с едни, така, че смятам да ги ползвам.Очаквам и друга партида с дрешки, но по-нататък, че къде ще ги слагам...
Много досадих вече, извинете ме Simple Smile Лек ден на всички и ако смятате да раждате- УСПЕХ!!!!

# 644
  • София, Люлин-8
Здравейте мацки  Hug

Честито на всички с нови бебчета   bouquet , аз все още нямам време да ви изчета като хората, че сега с бебе Вики се опитваме да си изградим режим, но се надявам до 1 седмица нещата да влязат в релси.

Ще разкажа на как мина раждането за тези на които им е интересно или се притесняват от секциото, защо аз бях със спешно такова. По принцип трябваше да съм с планово секцио по медицински причини на 10 август, но на 17 юли ми падна тапата и така аз започнах само да лежа, за да се опитам да задържа беба малко по-дълго, но уви на 23 юли в 2:59 ч. през нощта ми изтекоха водите. Мехурът ми се беше спукал отстрани и затова изтичаха на порциики, първоначално си помислих, че се напишках, но след като се случи още 3 пъти в рамките на половин час разбрах че са водите и събудих мъжът ми. Изкъпах се и се обръснах и отидохме в Тина Киркова към 6:00 ч., там ме прие дежурният екип прегледа ме и ме приеха, а аз изстрелях мъжа ми да ми купи няколко шишета вода. Последва клизмата, която не е нещо особено, аз мислех че ще е по-неприятна и ме преведоха в предродилна зала и ме включиха на запис на тоновете. Тъй като аз бях с избор на екип в болницата, а моят лекар беше в отпуска до понеделник, с дежурните обсъждахме как ще се процедира за раждането, но като дойде новата смяна лекари за мой невероятен късмет се оказа, че моят доктор се е върнал по-рано и се е сменил и ще бъде на смяна  Simple Smile . И така с него се видяхме и той започна да събира екипа. В 10:00 ч. ме преведоха в операционната, за съжаление докато минат всички процедури от приемането ми да превеждането ми в операционната аз вече си имах и контракции и разкритие, та практически си родих и по двата начина  Wink . В 10:40 ч. след като вече ме бяха качили на масата и ми бяха включили системи и апарата за кръвното ми поставиха местната упойка. Това беше момента от които ме беше най-много страх, но и той мина доста бързо и безболезнено, като навлезе упойката усещаш как ти изтръпват краката и се затопляш, и от под гърдите надолу нищо не усещах и после ми поставиха катетъра. И така в 10:50 ч. Операцията започна, усещането е много странно все едно някой те дърпа и бута и същевременно ти къркорят червата, странно е, но не е неприятно. В 10:58 ч. извадиха бебка и тя изплака, видях я за съвсем малко, дадоха ми да я целуна и я отнесоха, а през останалото време от операцията гледах как ме шият в отражението на операционните лампи. В 11:30 ч. ме бяха вече зашили и ме преведоха в реанимацията, между другото там сестрите са много готини, но и те жените как се бяха изнервили от ремонта, които тече в болницата. В 12:00 ч. вече можех да си мърдам краката а след 13:30 ч. можех и да ги свивам. В реанимацията може да пиеш само вода за 24 часа. На другия ден сутринта ми свалиха катетъра и ме раздвижиха. В 13:40 ч. ме качиха във випа и ми доведоха бебка. И така започнахме да се гушкаме и храним и да й се радвам. На 28 юли ни изписаха и така. Това, което мога да кажа е, че съм супер доволна от екипа, който ме оперира и най. Вече от доктора и анестезиолога, които всеки ден идваха да ме видят как съм, но от акушерките на вип етажа не съм много доволна, бяха любезни, но нищо не обясняваха и се гледаха да се покрият някъде. А за обстановката в общи линии си е мизерия, дори и хлебарки си имаше, а и с този ремонт ама здраве да е всичко отмина и сега се радвам на моето най-голямо съкровище.

Съжалявам за дългият пост, но исках да съм детайлна  Wink
От мен толкоз за сега ние ще си перем дрешките.  Simple Smile
Приятен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт