Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 26 117
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Да се включа и аз.Добро утро.Днес девойката се събуди чак в 6:15,а аз съм спала като пън,друг път се будя още в 4 ч.
За излизането- понякога ходим заедно с ММ,понякога излизам сама,и го оставям у нас да си почине и разпусне от мрънкането на бебка,че тя почва да мрънка и реве,той като си дойде от работа,егати стачката му устройва.
Деси,дано с Павел всичо да е наред.Коя ви е личната в Ловеч,аз до преди да забременея си ходех при Русанова,от бебе ме гледа.
И нашия аспиратор за нос е като тоя на Деси,ама съм го ползвала 2-3 пъти и то ММ,аз не се справям.Аз си чистя с фитилче памук и съм супер.
Понякога сутрин детето кашля насън и се дави все едно със суполчета,милото,жал ми става.
А Хера сигурно е отишла до плажа,щом я няма още тука.
Някой беше писал,че бебето ака твърдо...това не е добре за него мисля.Ние като се бяхме запекли за 6 дена и я оправих с термомеетър,започна с твърдо и после стана кашесто.

# 241
Деси,дано с Павел всичо да е наред.Коя ви е личната в Ловеч,аз до преди да забременея си ходех при Русанова,от бебе ме гледа.
И нашия аспиратор за нос е като тоя на Деси,ама съм го ползвала 2-3 пъти и то ММ,аз не се справям.Аз си чистя с фитилче памук и съм супер.
Д-р Теодора Доневска - Общо практуваща е, но и педиатър. За сега ми обръща внимание, но ако се повтори още един път ще потърся и второ мнение.
За аспиратора мъжът ти справя ли се успешно?

# 242
Д-р Теодора Доневска - Общо практуваща е, но и педиатър. За сега ми обръща внимание, но ако се повтори още един път ще потърся и второ мнение.
За аспиратора мъжът ти справя ли се успешно?
За аспиратора,понякога успява,ама когато пилетата са по навън,иначе с клечката на мен ми  е по лесно..бъркам и вадя:)
Престрашила съм се да режа ноктите на ръцете,ама  с ножичка а за крачката вече ме боцкат,ама са ми много дребнички и ме е страх.
Вашите бебета виждат ли си юмручетата.Сега докато си говорехме и играехме,малката спря и се загледа в едната си ръчичка,и си я местеше координирано и си я гледаше  newsm78

# 243
  • София
Този пост го посвещавам на КОНСУЛТАНТИТЕ ПО КЪРМЕНЕ!  bouquet
Искам специално да им благодаря от името на момичетата от цялата тема, за отзивчивостта, за отделеното време и за желанието да ни помагат с каквото могат абсолютно безкористно, въпреки собствените си ангажименти и задължения!
Страхотни сте момичета!!! Peace Hug

# 244
Този пост го посвещавам на КОНСУЛТАНТИТЕ ПО КЪРМЕНЕ!  bouquet
Искам специално да им благодаря от името на момичетата от цялата тема, за отзивчивостта, за отделеното време и за желанието да ни помагат с каквото могат абсолютно безкористно, въпреки собствените си ангажименти и задължения!

Присъединявам се към поста на jenajena.   Hug  bouquet

Привет от нас.
Вчера бяхме на консултация.Лазар е на 2 м и 5 дни  и е 6 100 кг и 61 см.За един месец е порасъл с 4 см.
Сега се връщам да чета,че от два дни се съм влизала в темата......

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 16:52 от лава

# 245
Този пост го посвещавам на КОНСУЛТАНТИТЕ ПО КЪРМЕНЕ!  bouquet

Peace Peace Hug

# 246
  • Стара Загора
Хераааааааа,къде зачезна?Айде прибирай се вече,че Венци плаче за съратника си,а аз за тебе Mr. Green
Тук съм бре....ама нета е като застреляна костенурка Mr. Green
Не тъжете за моите морски поздрави....пращам ви ги  Heart Eyes но днес в 5ч. тъкмо да включа компа, че Боримечков се беше разприказвал на играчките си и аз реших, че няма да спим повече и той взе че откърти....и аз с плонж в леглото защото вечер децата заспиват рано..до 21-21,30ч. са откъртили и ние жулим джин с тоник и лимон до 12-1ч. Та Боримечков снощи от 21ч. се събуди в 5ч....яде и заспа в 5,30ч. и аз с него и станахме после в 9ч. Shocked чак съм в шок от спането му днес....ама снощи кой да цока джин до посред нощите Mr. Green
Гери С. строй си малко ММ-то бе жена Twisted Evil и ти си хора Mr. Green Аз без да казвам на сержа той си ме отменя винаги когато е в нас....тази дето излиза по-често това съм аз.....а той е с двете деца Crazy Излизаме по заведения, на пазар, на кафе все четиримата. Лусито знае...като керван сме Mr. Green
Трудно ви чета защото нета много прекъсва. Надявам се всички да сте добре Hug
БУБЕ никой не ме е търсил на телефона...да не си объркала нещо номера. Rolling Eyes Как е Рафи?
Хоупче недей така с успокоителните....джина върши същата работа Mr. Green Hug
Тук открихме чудесен морски ресторант и направо сме му постоянни клиенти вече Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 12:34 от Хера

# 247
  • София

И аз се присъединявам към този пост . Без вас най-вероятно щях да се откажа отдавна.
Специални благодарности към Aidin   bouquet  bouquet  bouquet Hug

П.П.: За акакнето пак да кажа  Mr. Green . Ние сме от дрислите  Laughing . Акаме си по 7-8пъти минимум на ден . Едвам смогвам с памперсите ooooh!
Хера  точно си викам сутринта : сега ще стана, ще си отворя любимия форум и ще прочета как си пиеш кафенцето в ранни зори и морския бриз те подухва лекичко, а нейде  в далечината се чуват чайки и гларуси ...... ех моренце  Wink  колко много те обичам.
Варненки и Бургазлийки как  ви завиждам   Tired

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 12:46 от nellyli

# 248
Павел е сякаш по-добрe, вече яка 2 пъти ot sutrinta и няма кървави нишки, но все още е по-рядко и зеленикаво. Докторката каза да му купя Сметка, ако продължава да aка рядко, ще изчакам до следобед и ще прибягам до аптеката.

Да питам мамите с преносими кошари, купувахте ли отделно матрак?
Аз поръчах ето този  комплект и за кошарата пише, че има матрак 1 см, но дали е достатъчно?   newsm78
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9315&cat=69

Peace Peace Peace Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 13:08 от dessince

# 249

И аз се присъединявам към този пост . Без вас най-вероятно щях да се откажа отдавна.
Специални благодарности към Aidin   bouquet  bouquet  bouquet Hug

П.П.: За акакнето пак да кажа  Mr. Green . Ние сме от дрислите  Laughing . Акаме си по 7-8пъти минимум на ден . Едвам смогвам с памперсите ooooh!
Хера  точно си викам сутринта : сега ще стана, ще си отворя любимия форум и ще прочета как си пиеш кафенцето в ранни зори и морския бриз те подухва лекичко, а нейде  в далечината се чуват чайки и гларуси ...... ех моренце  Wink  колко много те обичам.
Варненки и Бургазлийки как  ви завиждам   Tired
Еххх ,море,чайки,пясък в д-то.....А Хера,не така с тоя джин,че как ми се пийва джин с тоник,ама нали кърмя по малко....и неможе:(

# 250
Ех, Луси като те чета направо се измумявам как може Виката и бат' Венци да си приличат толкова по инатлъка  Mr. Green Нашата и тя не иска биба, Авент, Мавент - няма значка, ако ще и златна да е пак плюе. Ей я сега спи като къртица, будя, ръчкам да яде ама нъцки. Хич не ме и отразява, ни телефон я буди сега, ни звънец. А при други обстоятелства като вляза в стаята и скача. С напикания гъз си седи от 9 часа ама не мога я събудя и това е.  ooooh! Ами ще чакам, когато стане тогава ...

# 251
Здравейте момичета! Аз от много отдавна не съм се мервала при вас!
МАлката ме направи луда и щастлива ама вече почна всичко да се успокоява!
Вече сме само на АМ и пием по малко сокче вече!
Станахме много големи вече е 5 кг. и 48 см!
Направо не може да се познае !
Обича много разходки и да папка! НЕчака даже секунда като часовник е!  Joy
Вече се усмихваме и опитваме да гугукаме , супер смях става!
И като се засмее е страшна просто!

Надявам се всички да сте добре и се пазете от жегата!
Аз моята сладурана съм я оставила по памперс и си ридка наволя че у нас ще се опечем! Joy

# 252
Аз пускам климатика и я оставям леко настрани, да не е под него точно. Хубаво, лошо това е положението, направо се изпържихме  ooooh!

# 253
Здравейте момичета! Аз от много отдавна не съм се мервала при вас!
МАлката ме направи луда и щастлива ама вече почна всичко да се успокоява!
Вече сме само на АМ и пием по малко сокче вече!
Станахме много големи вече е 5 кг. и 48 см!
Направо не може да се познае !
Обича много разходки и да папка! НЕчака даже секунда като часовник е!  Joy
Вече се усмихваме и опитваме да гугукаме , супер смях става!
И като се засмее е страшна просто!

Надявам се всички да сте добре и се пазете от жегата!
Аз моята сладурана съм я оставила по памперс и си ридка наволя че у нас ще се опечем! Joy
Е ха добре дошла отново,от снощи мисля къде си се загубила:)

# 254
  • София
Да питам мамите с преносими кошари, купувахте ли отделно матрак?
Аз поръчах ето този  комплект и за кошарата пише, че има матрак 1 см, но дали е достатъчно?   newsm78
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9315&cat=69

Моят матрак от леглото става на  преносимата кошара и го нося навсякъде и него, защото нейният е малък и неудобен! Peace

Общи условия

Активация на акаунт