Та утре се надявам да каже, че всичко е наред вече. Носихме ги един месец и то в тия жеги, детенце се измъчи направо...

Предполагам, че нито на нея , нито на мен ще ми домъчнее, така, че най-вероятно ще остана за 2 седмици. И това ще му е ползването. За сега май няма да купувам, ще видя как ще е. Ако му е удобно, няма смисъл
! Нямам течение, секса в момента не ми е приоритет, а Топчо няма обрив на дупето. Ще се плацикам и с оцет циците
.
.
.
, но аз + две деца, нямам време да се среша
.
, ту е най- милото и добро същество
.
, че с гордост разправям, как цели 5 минути се занимавал сам със себе си. Но изпадне ли в кризааа, ни носени, ни висене, нищо не помага, а така ми е изкарвал по 3 часа рев
. Топчо не харесва никой, иска си мен, ако го вземе друг реве в пъти повече отколкото в мен- той започва деня под наслов "Аз рева". А да и има още колики, мамка му, май само ние останахме.
. ММ не е при нас, та си се гледаме сами, е каката е на градина, а родителите ми работят, но поне ми се спестява екстрата с готвенето
.
не признава вече нито шезлонги, нито люлки, нито количка.... на ръце и само на ръце
Ръцете ми се откъсват по цял ден, а най-лошото е че като сме навън и като й се доспи почва да реве и чака да я взема на ръце и да я друсам, в количката не заспива сама в никакъв случай... незнам какво ще се правим
хем нямам нерви да я слушам как се дере, хем без ръце оставам.

Да ми е живо и здраво, де.. 

, трябва ми за окло 25 деца и не мога да преценя колко да взема. Ще поръчвам на ММ да пазарува всичко на куп от МЕТРО, но на него вяра нямам, трябва ясно и точно да му заявя
. Гледаш ли ни момата
!!!
, ака на всяко хранене почти, на ден имам 5-6 наакани памперса, а другите, са припръцнати
. Ей това е бебешки живот
. 

Най-после и аз да се запиша в темата... 
, но не успях да прочета всички странички...

Днес Магито се съдра от рев и с една и сега си виси на гърда, за да се успокои- та то в тази жега само и ваксина липсваше! 

Препоръчани теми