Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 26 121
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Да питам мамите с преносими кошари, купувахте ли отделно матрак?
Аз поръчах ето този  комплект и за кошарата пише, че има матрак 1 см, но дали е достатъчно?   newsm78
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9315&cat=69

Купихме отделно матрак - сгъва се на 3 части, преносим също, само от пресован дунапрен. Само този на преносимото легло е тънък и доста твърд и според мен е добре да има върву него нещо. Peace

# 256
Моят матрак от леглото става на  преносимата кошара и го нося навсякъде и него, защото нейният е малък и неудобен! Peace
Да, ама моето легло е 140/70 см., а преносимото е 120/60 см., трябва да поръчам.

# 257
Добър ден и от нас  Simple Smile
Резултата от днешната консултация е 5.000кг и 56.5см, пораснала е малката пръдла  Mr. Green Биха ни двете ваксини, Гери се представи добре, поплака малко, но докато излезем от поликлиниката и вече се беше успокоила. Сега си похапна доволно и пак спинка  Heart Eyes
За ротарикса ние ще слагаме, да се застраховаме от евентуални усложнения, не дай си Боже  Praynig
Утре сме на ортопед, на контролен преглед. При предното посещение док ни препоръча да носим ортопедични гащички, стори му се, че има малък проблем Sad Та утре се надявам да каже, че всичко е наред вече. Носихме ги един месец и то в тия жеги, детенце се измъчи направо...

# 258
  • София
Моят матрак от леглото става на  преносимата кошара и го нося навсякъде и него, защото нейният е малък и неудобен! Peace
Да, ама моето легло е 140/70 см., а преносимото е 120/60 см., трябва да поръчам.

Деси ако ще го ползвате за кратко може и без допълнителен матрак. Когато ходехме с Алекс някъде на почивка или на гости за няколко дни сме си го ползвали само с този който си е в комплекта.  В къщи сме с допълнителен , това си ни е леглото по принцип.

# 259

Деси ако ще го ползвате за кратко може и без допълнителен матрак. Когато ходехме с Алекс някъде на почивка или на гости за няколко дни сме си го ползвали само с този който си е в комплекта.  В къщи сме с допълнителен , това си ни е леглото по принцип.

От Неделя си отивам на вилата за седмица, а ако не ми домъчнее за свекървата може и за две  Joy Joy Joy Предполагам, че нито на нея , нито на мен ще ми домъчнее, така, че най-вероятно ще остана за 2 седмици. И това ще му е ползването. За сега май няма да купувам, ще видя как ще е. Ако му е удобно, няма смисъл  Peace

# 260
Голямо благодарско на Джени и Скреч  Hug! Нямам течение, секса в момента не ми е приоритет, а Топчо няма обрив на дупето. Ще се плацикам и с оцет  циците Mr. Green, а вечер ще се намуам с чесън и ептен съм изгонила възлюбения  Joy.
Джей как разбрах за млечницата- не му се махаше бяло по езика, дори ако давах вода, а не защото ме е връхлетял небивал майчински инстинкт.
Марта бях в третия и зъболекарката, каза, че само ако тръгна да умирам, ще ми сложи упойка  Tired.
Гери, а " що ще чиниш ти зимъска, щом навънка сняг запръска"  Laughing, наслаждавай се на лятото, разходки, направи си Шопингггггггггггггг- винаги помага, един П...ткар- както казва ММ на козметик и си шест. А в промеждутъка вдиги един мини скандал на твоя и сипи едно малко за разтуха  Hug.
депрес- този път не ме е ловил  Praynig, но аз + две деца, нямам време да се среша  hahaha.
Каката ревнувааа ту ни гони, да си ходим с бебето, вика му над количката, когато спи, няма смисъл да изброявам, нарочно го буди  ooooh!, ту е най- милото и добро същество  Flutter.
Топчо реве по цял ден, моментите на спокойствие са толкова реди и ценни за мен  Blush, че с гордост разправям, как цели 5 минути се занимавал сам със себе си. Но изпадне ли в кризааа, ни носени, ни висене, нищо не помага, а така ми е изкарвал по 3 часа рев  #Cussing out. Топчо не харесва никой, иска си мен, ако го вземе друг реве в пъти повече отколкото в мен- той започва деня под наслов "Аз рева". А да и има още колики, мамка му, май само ние останахме.
Честно ви казвам, вечер си сипвам една бира и давам свободно на всички  Wink. ММ не е при нас, та си се гледаме сами, е каката е на градина, а родителите ми работят, но поне ми се спестява екстрата с готвенето  Peace.

# 261
  • Варна
Здравейте майчета,
ние се поизгубихме малко, бяхме 2 седмици извън Варна, на гости на баба и дядо. Беше много хубаво, имаше постояннно кой да ми помага, но резултатът от цялата работа е: заспиваме само и единствено на ръце!!!  #Cussing out не признава вече нито шезлонги, нито люлки, нито количка.... на ръце и само на ръце  Shocked А тежи диването вече, вече е над 6кг ooooh! Ръцете ми се откъсват по цял ден, а най-лошото е че като сме навън и като й се доспи почва да реве и чака да я взема на ръце и да я друсам, в количката не заспива сама в никакъв случай... незнам какво ще се правим  Tired хем нямам нерви да я слушам как се дере, хем без ръце оставам.
Видях, че сте обсъждали стряскането. И ние постоянно се стряскаме, и в будно, и в заспало състояние. Заради това стряскане вече почти не спи в кошарата, защото тъкмо съм я приспала и докато я оставя тя се стряска и всичко започва наново.
Слагам една снимчица да ни видите какви бутчета сме направили и се връщам да ви чета, че цяла тема имам за четене  Mr. Green
http://img828.imageshack.us/img828/8492/img3066o.jpg

# 262
 Здравейте от нас с Раф

Той е сякаш по-добре, ходим всеки ден на инжекции в болницата, но поне сме си в къщи после и ми е по-спокойно. Иначе като знам къде го водя и какво го чака, и като гледам как той нищо не подозира, се измъчвам много, още повече, че нищо не мога да направя.. Tired

Херич, не вшрвам да съм сбъркала, защото набрах веднага след като видях номера в темата  Thinking

Ние все така по задачи тичаме, на мъьа ми му остават само ден и половина от отпуската, много съм сговнена, нямам желание и настроение за нищо  Tired

Днес бяхме на консултация при БГ педиатърката и Рафаелчето на два месеца и 12 дена тежи 5600 и е висок 60 см. Замислих се как лети времето и как неусетно порасна това дете. Кога се роди 47 см, кога стана 60  ooooh! Да ми е живо и здраво, де..  Heart Eyes

За юздичката на езичето исках да кажа, че той доста добре си засуква въпреки това, нарочно го наблюдавам и прави добър вакуум, понякога само издава цъкащи звуци, но много рядко, наддава добре и се чудя дали сега да го водя на лекар, понеже е травмиран достатъчно и не ми се ще или да изчакам и да го заведа догодина живот и здраве..Хем може да се е удължила до тогава и да няма нужда да се клъцва изобщо..  Thinking

Допълвам накрая, че не съм чела задълбочено, че не ми остава време към момента и да ме извините ако пропускам нещо важно,  което да коментирам

# 263
И понеже прескача, да продължа, малко в страни от темата.
Моля за помощ, някой виждал ли е на живо тези сладоледени торти, колко са големи? Каката има РД и понеже е лято, това е единственият вариант за торта  Tired, трябва ми за окло 25 деца и не мога да преценя колко да взема. Ще поръчвам на ММ да пазарува всичко на куп от МЕТРО, но на него вяра нямам, трябва ясно и точно да му заявя  Laughing.

Нелка ми не е тази, друга беше показала и таква имам, но на Чико, не я иска  ooooh!. Гледаш ли ни момата  Heart Eyes!!!
О Луси, ако съберем Венци и Топчо- от толкова рев, може взаимно да се изтормозят и да решат да помълчат дружно  Laughing- мечтиии. Бързо оздравяване!!!
и след тортата да осера положението  hahaha, ака на всяко хранене почти, на ден имам 5-6 наакани памперса, а другите, са припръцнати  Mr. Green. Ей ако не се изакъл, ми висне на цицата, квичи, цокне, повърне и като свърши работата се наяде свинско  Joy hahaha Joy. Ей това е бебешки живот  Whistling.

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 14:24 от elissee

# 264
Здравейте! Hug

Не съм влизала от събота и едва смогнах да изчета!Доста сте писали.
Ние отидохме на вилата уж за 1 вечер,но хич не ни се прибираше и станаха 4 дни.
Тази жега хич не ни се отразява добре,но в Банкя поне вечер става по-хладно,а последните две вечери даже студеничко.В резултат едната вечер яде в 20ч. и стана в 4.30.После чак в 9.Станах с подути очи-не бях спала толкова отдавна.Вчера същата история,но стана в 4.Дано и днес е така,ако не-връщам се на  вилата Laughing
За пръв път откакто се е родил Марти се разходихме само двамата,за ръка,иначе все някой бута количка.

Памперси ползвахме на Памперс 2,сега взех на Пуфис 3 и са екстра.Памперса накрая едва го обхващаше
Аспиратор имам на Чико,но не съм го ползвала още
Режим нямаме,но рядко яде на по-малко от 3 часа.И въпреки,че кърмя навън вече все по-рядко се налага,защото времето ни стига за разходка
И аз искам да благодаря на всички консутанти.Първите 3 седмици бяха ад за мен и не знам даже как не сеотказах от кърменето.За щастие вече всичко е ок и наистина било приятно  Crazy

Ох,много неща исках да кажа,но вече изключвам от много информация!
Бързо да се оправят всички дечица  Hug

иииии аз да кажа,че в събота се видяхме с Марта.И тя и малката Маги са прекрасни!А Кристиян е голям сладур!

# 265
Да питам мамите с преносими кошари, купувахте ли отделно матрак?
Аз поръчах ето този  комплект и за кошарата пише, че има матрак 1 см, но дали е достатъчно?   newsm78
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9315&cat=69

Купихме отделно матрак - сгъва се на 3 части, преносим също, само от пресован дунапрен. Само този на преносимото легло е тънък и доста твърд и според мен е добре да има върву него нещо. Peace

И нашто легло вкъщи е абсолютно същото, и ние така за каката си бяхме взели преносим матрак, сгъваем на 3 части (достатъчно дебел), но не беше много удобен, защото облицовката му беше от една такава шушкава материя и освен че много се чуваше като се мърда вътре детето, много се и хлъзгаше и чаршафът, и детето. И в крайна сметка няколкото пъти когато сме взимали кошарата, си мъкнехме големия ни матрак 140/70. Като катун бяхме.
Иначе този в комплекта (1 см) според мен не е достатъчен.

# 266
Стискам палчета за Рафаел и Сианка!
За цикъла - дойде ми около 45 ден и продължи 1 седмица, не беше болезнен и много обилен като за първи път.
За секса - само с презеватив засега. Хапчетата не ми понасят, не вярвам в прекъснатия полов акт. Може би трябва да се замисля за спирала по-нататък. Някои ползва ли температурния метод за предпазване, бил много успешен..въпреки, че с бебоци едва ли има време сутрин.. Laughing
Бебока обича гушкане и целуване. Ако може и все на ръце да е - чудо.
Днес сме в ревлива фаза. И не иска да заспи за по-дълго и това си е.
Какъв е този ограничител дето не позволява детето да се обръща? По-лесно ли заспиват бебоците там?
Бубе, благодаря, че обърна внимание на поста ми. Когато ти писа колко много плачете си помислих, че сме сходни случаи..Единствено в дните, в които спи дълбоко повече време, като че ли е по-спокоен..Но те не са много! Кога размина плача при Габриел?

# 267
  • Сливен
Привет и от нас Simple Smile Най-после и аз да се запиша в темата... Simple Smile
Нели - темичката е супер Hug, но не успях да прочета всички странички...
Ние сме ок, но в последно време не ми се сяда пред компютъра... Гледам много сте изписали и в новата тема Simple Smile
Елина продължава да си е спокойна и кротичка... Всички казват, че съм късметлийка с такова кротичко бебе... Вечер спинка от 22.30 до 5.30 обикновено, а днес даже до 6.30... Сутрин излизаме на разходка към 9.00 и се прибираме по обед, Елито си спинка през цялото време, само се пробужда да се нахраним към 10.00... Следобед будува няколко часа(ако сме си в нас), смее се и се заиграва...Към 18.00 пак сме на вън до към 21.00 и след това следва баня, кърмене, дохранване и спане...  Станала е много любопитна... Опитва да задържа главата си и да се оглежда...
По-късно пак ще пиша, ако имам време Simple Smile

Бързо оздравяване на болничките бебчета Simple Smile

Хубав следобед за сега...

# 268
  • София
Ето ни и нас след консултация: качили сме 900 г. и 3 см. за по-малко от месец! Вече сме 5300 и 59 см. И мама и доки са доволни! Нашата доки отрича слагането на 2 ваксини навенъж, та ще ги правим всеки месец по една! Peace Днес Магито се съдра от рев и с една и сега си виси на гърда, за да се успокои- та то в тази жега само и ваксина липсваше! #Cussing out
Аз се чудех какво е това подсичане, дето от нищо не минава, а то гъбички били да му се невиди!Сега ни предписаха тридерм за мазане- някой да го е ползвал за бебе, че съставките не ми харесват много? newsm78
Теди: Адашчето е много сладко, а ти си толкова млада и хубава, че с умиление си спомних кога и аз бях така с първото си момченце! Peace
oposum4e : Страхотна усмихната душичка имаш! Grinning Hug

# 269
Та в тази връзка-вашите бебета обичат ли да ги гушкате и целувате???
Филип никой не го пита ! Mr. Green Ту аз, ту майка ми го яде  Mr. Green На мен ми идее направоооо нонстоп само това да правя, но определено не е фен.
Браво на Раф! Hug
На Хера изобщо не и чета постовете!  Crossing Arms Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт