) провери дали е равно, но при нас определено е от Еди.. 

Хем той доволен, хем си заспива след като хапне посред нощите, хем и аз доволна, че не се тормозим с реване.. само тва е гадното, че ставам амааа надявам се, някой път да ме зарадва като се наяде в 20.30 или 21 часа и да се събуди в 6.00 направо ще умра от кеф 
Аз имам обиколници и да ти кажа не съжалявам . Така поне съм сигурна, че няма да се халоса в самото легло
Но мерси за идеята за нивелир (май така се казваше) , ще проверя за всеки случай, но и при нас май си е от детето, не от креватчето
А при Венци може да е някаква алергия , примерно към домашен любимец, или прах, или нещо друго и за това да не минава с капки
. Какво казва твоя док, от какво е?
. Обаче аз се чудя дали да не махна обиколниците, защото нашите са доста дебелички и отнемат от пространството на леглото и като легне напречно му идва къса широката част
.
Дано като се приберете вкъщи да се оправяте по бързичко за радост на всички! 

Сега мисля да почвам с коремните преси, че няма за кога! Нови няма да си купя, за да не се отпусна и да си остана такава!
.
Направо умирам от ужас! 
Да взема да ви пращам от тука, егати...и с пощщенските разходи няма да е толкова скъпо! По 24 долара са! Мародери!
/, определено не е там проблема, моите гърди са дефектни просто 
от нас, важното е чe се видели навреме че има още за лекуване, а не са ви изписали с болно бебче.Всичко ще се нареди.На Габ харесвали му на тенис уроците, как се чувства той в България, разкажи, ако имаш време.

, ще трябва да карам беба да се плези.Тя си че добре, но не захапва, а засмуква зърното, правя разлика с това как сучеш сестра и.
пу-пу

Препоръчани теми