Не,че по принцип не са,но сега е направо ужассс
Синът ти носи същото име като моя първороден син
Щом ни четеш, обаче, вероятно знаеш това
Когато аз избирах това име, не бях чувала за други Габриеловци, но много скоро след това името стана доста популярно. Да не видят, начи нещо хората

Но ме изуми сумата, срещу която се продава тук... 

)–, но върши чудесна работа и освен това е много красив 

Супер готини и задружни мамчета сте, а и имате страхотно чувство за хумор . 
Супер готини и задружни мамчета сте, а и имате страхотно чувство за хумор . 

Пораснали сме с 2 см за 1 месец - вече сме 59см, и е качила 700гр. до 5 700гр. тегло. Доволна съм. Досега сме се гушкали, ама умалях, и я сложих в леглото в компанията на "бял шум".

... Крачката ми туптят милите, днес на няколко пъти ми прилошава ама се владея - май, май е от жегата, уж излизам към 9.00 - 9.30 най-късно и отиваме на кафенце с Еди и приятели аз пия кафенце
, той си спинка, храня го и заминаваме към парка... днес първо хапна човека в парка, после направихме кафенцето, че много плачкаше... и до 12.30 най - късно се прибираме, че много горещо 

Браво на вас с кг-те, ние сме по назад - 5.180кг...

Вие разбирате ли,че ние където и да отидем сме център на внимание 
Приличат си - че и двамата са готини
Дано се оправяте бързо и стига вече мъки само 
Имаше един футболист Габриел Омар Батистута-обожавах го 

Дано и с приятелката ти всичко е ок 
Незнам вече какво и как да направя,колкото повече му треперя и се притеснявам,толкова повече не вървят нещата при нас 

, но определено ще си починем и тя и ние 
и
за Рафаел! дано, дано, дано като се приберете вкъщи вече да му мине на детенцето, че се измъчихте всички!

,
,
И сега се мразя! 
, на някой друг случвало ли му се е? 
... Наистина има разлика в зърната ми от началото, но въпреки това в 80% от случаите ако спра да му придържам гърдата, той я изпуска.
Чудесно е, че се кърмите, както и това че си взела решение да спреш добавката. Справяте се прекрасно както разбирам от поста ти. Ето, че и при теб сукането ще има ефект и на оформяне на зърната - ще се радвам да пишеш когато Вальо започне да суче повече сам, без да му помагаш с придържане на гърдата. Това пък би ти позволило, ако желаеш, да кърмиш и на вън - тогава вече вероятно разходките ще са още по-приятни за вас. 
Препоръчани теми