Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 26 150
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Много сте мили момичета,но наистина гледката е отчайваща.Краката и задника са ми ОГРОМНИИИ и целулитни   newsm45 Не,че по принцип не са,но сега е направо ужассс  Tired
С Виктор от болницата излязох 73 кг и за 15 дена станах 65 и бегом на море,слаба и готина/то за мен това си е най-слабото ми състояние  Laughing / .А сега излязох от болницата 80 и имам 10 кг до 65,което просто няма как да стане,защото в един момент организмът забива на едни кила и ни глад ,ни нищо помагат  Rolling Eyes Ще си тътря задника на 1 м от мен и това си е  Laughing

А ето я и моята рошла  Laughing
http://www.prikachi.com/images/531/3559531G.jpg
http://www.prikachi.com/images/537/3559537P.jpg
http://www.prikachi.com/images/505/3559505n.jpg
http://www.prikachi.com/images/525/3559525r.jpg
http://www.prikachi.com/images/528/3559528U.jpg

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 12:51 от elfi4ka

# 91

Здравейте момичета,
 Джулия, добре дошла   bouquet Синът ти носи същото име като моя първороден син  Sunglasses  Щом ни четеш, обаче, вероятно знаеш това  Wink Когато аз избирах това име, не бях чувала за други Габриеловци, но много скоро след това името стана доста популярно. Да не видят, начи нещо хората  Crossing Arms  Mr. Green
Сега очаквам Рафаел да се популяризира  Laughing

Аз и други момичета виждам, че четат само, без да пишат, доста непознати имена срещам най-отгоре където пише кой преглежда темата  Thinking

Иначе при нас положението си е ебало майката ( без извинение!)  Tired
На слушалка и на кръвни изследвания нещата изглеждаха добре и казаха, че ще ни изписват, но на контролната рентгенография цъфна самата истина, а тя е, че не се наблюдава особена динамика и нещата съвсем не са излекувани.

За разлика от обикновената пневмония, нашата е аспирационна, попаднало е химическо вещество в белия дроб, което утежнява нещата и ако стандартно се лекува за 7 дни една пневмония, при нас този период ще бъде ДВЕ седмици.

С мъжа ми не знаем на кой свят се намираме вече, за детето да не говоря каква мъка се измъчи и той с тия абокати..Надупчен е на над 10 места, всичките неуспешни, вчера вдигнах всички на балон и отказах да слагат каквото и да е, та в момента е с мускулна апликация на антибиотика.

Така или иначе след нашето настояване се прибираме в къщи, ще идваме само за антибиотика, защото искат те да си го правят, за да е под наблюдение, за още 6 дни, след което продължаваме с антибиотик през устата още една седмица..

Боже, Боже, ако някой ми беше казал какво ще ни сполети от едно нищо и никакво задавяне, нямаше да му повярвам, честно  Tired

# 92
 Елфи, много са ти красиви дечицата с тези сини очи  Hug

По повод целулита, се сетих да се оплача. Аз НИКОГА съм нямала целулит и до съвсем скоро също продъллжавах да нямам. Незнайно от какво, обаче скоро след раждането се сдобих като с магическа пръчка, изведнъж, с целулит на бедрата и то отпред, не отзад.  Rolling Eyes
Обаче е много грозно, бе братче..Аз дето не знам какво е то целулит, направо съм в ужас  Sick

Къщичке, нашата люлка на Фишер Прайс е абсолтно същата като на картинката, която си показала  Grinning Но ме изуми сумата, срещу която се продава тук... newsm09
Ей на това се казва наглост  Stop

За шезлонгите- аз и преди съм ви казвала, че това е покупка номер едно за мен! Имайки предвид, че благодарение на него си изгледахме първото бебе, сега си знаехме, че шезлонга ще бъде една от първите и най-важни покупки.

Нашия е най-обикновен и евтин (само 26$, сега даже е 24$  Crazy )–, но върши чудесна работа и освен това е много красив  Crazy

Ето го:

От ТУК си го купих аз, смятам и столчето за хранене да е със същия десен, също е евтинко доста  Wink
В линка по-горе съм дала точно страницата с всичките им продукти- шезлонг, стол за хранене, бънджи и люлки  Grinning

# 93
Аз и други момичета виждам, че четат само, без да пишат, доста непознати имена срещам най-отгоре където пише кой преглежда темата  Thinking

Здравейте момичета !!! Аз преглеждам честичко в темата ви  Embarassed , аз съм от априлките (термина ми беше 2 май ,но според мен не беше верен,родих на 25 април ) Надявам се да нямате нищо против ,че надзъртам при вас  Grinning Супер готини и задружни мамчета сте, а и имате страхотно чувство за хумор .
Пожелавам бързо оздравяване на бебешоците ви !!!

# 94

Здравейте момичета !!! Аз преглеждам честичко в темата ви  Embarassed , аз съм от априлките (термина ми беше 2 май ,но според мен не беше верен,родих на 25 април ) Надявам се да нямате нищо против ,че надзъртам при вас  Grinning Супер готини и задружни мамчета сте, а и имате страхотно чувство за хумор .
Пожелавам бързо оздравяване на бебешоците ви !!!

Hug

Обаче има още  Mr. Green

# 95
Има, има  Mr. Green
Здравейте и от мен  Simple Smile Аз също ви чета мноооого редовно, но не пиша  Embarassed Нашата дъщеричка Гергана се роди на 12 май, на термин, нормално раждане, 3,450кг, 49см  Hug Сега си се гледкаме, разхождаме, кърмим и така всекиден в тази въртележка  Heart Eyes

# 96
Julia_Ch, здравей и добре дошла!
cveti_8203, дано всичко е зад гърба ви. Hug
Елфи, тя много Убава госпоЙцата. Пу-пу.
Бубе, дано се оправяте по-бързо. Hug
Отчет за днес: ходихме на консултация, биха ни ваксините. Малката ми сладурана се държа мъжки - не плака много. Сега стискам палци да не вдигне температура.  Praynig Пораснали сме с 2 см за 1 месец - вече сме 59см, и е качила 700гр. до 5 700гр. тегло. Доволна съм. Досега сме се гушкали, ама умалях, и я сложих в леглото в компанията на "бял шум".
За спането - и ние спим по 15 мин., останалото време или гледаме, или се мръщим. Ама в туй топлото какво повече да искам.
За захранването - като станем на 5 пълни месеца, и почнем 6-ия, ще започна захранването. Дано и Анито е на същото мнение. Grinning
Елфи, ще отслабнеш, де ще идеш.  До един месец ще свалиш 10кг. колко му е. Ще ти стискам палци. Аз да се похваля  Embarassed- почнах 90-дневната диета, не я спазвам точно, и ето има резултат - за 8 дни съм минус 3кг. Както казва ММ, вече не си бременна в 5-ти месец, а в 4-ти. hahaha
Гери, да са ни честити месечинковците на патерица. Embarassed
Ох, отивам да почина, че малката се стряска доста и приплаква - подозирам че е от ваксинацията, и че ще се държим много на ръце днес.
И за храненето - то и ние ядем много по-малко, отколкото преди. То и наддаването си показва - при 1400гр за първия месец, до 700гр. втория месец. Яде по малко, но често. Резултата - никакъв режим.

# 97
Джулия, здравей и добре дошла! Радвам се че се осмели да пишеш, не е страшно, а е много приятно ще се увериш!  Hug

Здравей и на Женя и на Денни имам си бебе адашче  Hug

Елфииии, ама Рая много пораснала и каква сладка вече очовечила се пу-пу  Hug Heart Eyes
Колко са ви големи снимките, които качвате в прикачи...?  newsm78

Днес съм като дроб-сърма ужасия направо  smile3507... Крачката ми туптят милите, днес на няколко пъти ми прилошава ама се владея - май, май е от жегата, уж излизам към 9.00 - 9.30 най-късно и отиваме на кафенце с Еди и приятели аз пия кафенце   food010 lalalala, той си спинка, храня го и заминаваме към парка... днес първо хапна човека в парка, после направихме кафенцето, че много плачкаше... и до 12.30 най - късно се прибираме, че много горещо    sweatingNature Sunny

А_вал, честити да са ни децата и техните месечинки  baloni Браво на вас с кг-те, ние сме по назад - 5.180кг...

Ой, милото заспа.. ще полегна и аз ...

# 98
  • София
a_val и аз почнах 90-дневната също правя прегрешения,за 7 дни съм минус 2кг(имам още мнооого за сваляне)

# 99
Благодаря ви милички за подкрепата Hug
Ние си се лекуваме още къде с упех,къде без успех,имам чувството,че ушенцата по-бързичко ще ги излекуваме,но пустия му нос няма и няма оправия Mr. Green Разберете хора откакто са ни изписали от болницата не е както трябва този нос,все сумти,все хърка,а нищо не изтича като секрет и много рядко вадя буби от там Twisted Evil

В тази връзка Жени,кажи ми моля те откъде си купила твоя аспиратор за носа,че не ми се дават 20 и кусур лева за показания Mr. Green На Чико за 10 лв. ме устройва идеално  Peace

Милли,и аз им се чудя как ходят с децата навсякъде,то по ресторанти,по концерти,по гости ooooh! Вие разбирате ли,че ние където и да отидем сме център на внимание Twisted Evil Ако трябва да съм честна мен вече ме е срам да ходя по улиците и заведенията с него,защото е ад.То и за мен не е кеф като само реве и се тръшка.Та затова тази година моята почивка ще е сама(да използвам случая за последно) Peace

Бубе,не си права,че нашите не си приличат в нещо хубаво Naughty Приличат си - че и двамата са готини Mr. Green
Уфф като те чета за малкия Ралфи и ми става много криво,егати и живота #Cussing out Дано се оправяте бързо и стига вече мъки само Praynig
Относно името Габриел-любимо мое име от дете Simple Smile Имаше един футболист Габриел Омар Батистута-обожавах го Heart Eyes

За люлките-все още не и се кефим на нашата Mr. Green То дали има нещо на което да се кефим изобщо се чудя Twisted Evil
Нелии,дано хубавата Елена си хареса нейната и имате успех със стоенето в нея Heart Eyes

За захранването-болна тема,няма да коментирам изобщо Mr. Green

За стоенето по корем-също отвратително нещо за нас Twisted Evil За повече от 5 минути не мога да го оставя посмъртно.

За диетите-така и не се нагласих да почна някаква,а като ви слушам вас стремглаво слабеете Mr. Green

Хоупче,стискам палци за новата къща и няма да се сдухваш сега Hug Дано и с приятелката ти всичко е ок Praynig

Елфи,много хубава снаха имам бе,да не ни я гепнат накрая под носа,той този твоя зет какъвто е калпав....направо ще ни избяга момата Mr. Green

Най-новото при нас е,че не се храним-от нищо Mr. GreenНи от гърда,ни от шише...та накрая ще награбвам лъжицата ми се струва Twisted Evil Честно от вчера е някакъв ад ви казвам,ако за целия ден е изял 200мл. ще си отрежа главата ooooh! Незнам вече какво и как да направя,колкото повече му треперя и се притеснявам,толкова повече не вървят нещата при нас Crossing Arms
Кажете вашите деца как са с храната,ядат ли си нормалните мл.?

Исках май и още нещо да вметна Mr. Green,но се разбужда и по-добре да пускам това,че да не се размина и с него Twisted Evil

П.П.Бубе,за рефлекса на Моро-на няколко места четох,но в общи линии беше различно.На едното място пишат,че до 3-ия месец трябвало да отшуми,а на другото между 4-8 месец.Искам ми се да е второто,че моя вече е почти на 3 и няма изгледи скоро да отшумява Mr. Green

# 100
Аааа,Луси ,запазеното си е запазено  Wink .Аз красивият Венци не го давам при никакви обстоятелства  smile3521 Само че каквато глава е отпрала от това ядене,да не вземе да бърка и в неговата паница и милият гладен да остане  Laughing

Виж поне коси и двамата вадят,та се очертават дългокоси внуци  Mr. Green

# 101
ей да му се невиди малкия ми даде точно 30 мин и това е... аз искам ощеееееееее  Tired Crossing Arms

Люси ние си ядем добре 6 пъти по 130 мл, но вчера в 6.00 изпи само 90 мл, а днес отново в 6.00 изпи 105 мл... незнам защо така, ама не му се сърдя. Твоят Венци определено е мъж с характер, май май бързо ще се захраните вие.... една моя позната така направи и малкия да видиш как сега нагъва пържолите и неще и да помирише млякото... да не е будала, те му дават мляко, а то иска салатки и пържолки  hahaha hahaha

Аз няма да успея за кафето на делфинарума Херич... много ми е изморено и не се чувствам добре... най много тука да го разходя човека и то ако заспи веднага като го изкарам засядам на първата пейка или кафе и там до 19.30 и после се прибираме за банята (Ние си имаме час за баня)...

От днес две седмици свеки заминава на почивка при нейна приятелка и ние сме младоженци с ММ, само дето имаме дете и ми е дошло  Tired, но определено ще си починем и тя и ние  Mr. Green Очаквам само че нашите да идват в края на седмицата за уикенда в къщи, но не е болка за умиране, за кратичко е  Mr. Green

# 102
Добре дошли на всички нови мами!  Hug

Бубе, много  Praynig и  Hug за Рафаел! дано, дано, дано като се приберете вкъщи вече да му мине на детенцето, че се измъчихте всички!
Иначе не трябваше да ми причиняваш това с публикуването на сайта с люлките и шезлонга - още не съм поръчала, но мисля, че няма да удържа на напрежението  Crazy Mr. Green

Луси, тоЗ Венци, милия, явно е решил да ти покаже всички възможни "екстри"  Mr. Green Стискам палци нослето и ушето да му минат бързо ! fingerscrossed

Аз започнах диета преди 3 дена и гризях само ябълки, но снощи имахме гости и познайте какво освинване си причиних ... То не би  Wine Glass cheers , cook , eat И сега се мразя!  Embarassed Sick

Да ви питам един тъп въпрос - подозирам, че нашето лелго нещо е криво или не е нивелирано, или и аз не знам - слагам Филип вечер винаги в средата, а сутрин го намиран заврян ту в левия, ту в десния ъгъл  #Crazy , на някой друг случвало ли му се е?  newsm78

# 103
А, добър ден! Нещо пак не мога да се организирам да чета и пиша стова излизане... ама поне децата са щастливи на вън, а и аз съм доволна когато и те са. Mr. Green

Цитат на: Tony_st
Мария, може да имате успех и в това след време, защото от кърменето може зърната ти да се пооформят добре, да не са толкова плоски и Валентин да може да суче сам. Peace Сигурно си писала и преди, но можеш ли да ми припомниш как се храни Вальо - само сучейки, или му даваш и добавка от шише? Пишеш, че когато засуква сам, обикновено го прави плитко и изпитваш болка. Дали Вальо може да изплези езиче напред извън венците и как изглежда върха на езичето му - остро, или сърцевидно?

Тони, само на кърма сме, суче от гърдата ми, така и не се научих да се цедя. Иначе първите два дни след раждането е бил само на АМ - просто в болницата, където раждах, след секцио ти дават бебето едва на 3-тия ден Rolling Eyes. В първия ден при мен му давах и добавка, която ми даваха там, после вече не съм дохранвала. Оттогава АМ съм му давала 2-3 пъти като е бил ужасно изнервен и се мъчи да ми виси цял ден на гърдите, но разбрах, че не е правилно да го правя и мисля да си направим домашен течен шоколад от АМ-то и да не се изкушавам да го ползвам повече Mr. Green. Иначе от шише съм му давала глюкоза за жълтеницата, но не бях много постоянна в това.
Езичето му не е остро, не знам какво значи сърцевидно, но е по-скоро заоблено и тъпо, не остро newsm78... Наистина има разлика в зърната ми от началото, но въпреки това в 80% от случаите ако спра да му придържам гърдата, той я изпуска.

Мария, разсмя ме с идеята за оползотворяването на АМ. Joy Чудесно е, че се кърмите, както и това че си взела решение да спреш добавката. Справяте се прекрасно както разбирам от поста ти. Ето, че и при теб сукането ще има ефект и на оформяне на зърната - ще се радвам да пишеш когато Вальо започне да суче повече сам, без да му помагаш с придържане на гърдата. Това пък би ти позволило, ако желаеш, да кърмиш и на вън - тогава вече вероятно разходките ще са още по-приятни за вас. Peace
За езичето попитах как изглежда когато се изплези на вън, защото беше написала, че Вальо засуква плитко, а това понякога се случва когато бебето е с къса юздичка. При нея изплезеното езиче изглежда сърцевидно, т.е. върха не е остър, а стои леко като че ли раздвоен. Буба е писала също за това. При съмнение за къса юздичка се препоръчва преглед от лекар, който да я установи, или отхвърли. Разбира се, има бебета, които макар и с къса юздичка да успяват да сучат ефективно, но това зависи както от специфичните вариации на гърдата на майката, или  при някои подходящи пози на кърмене. Ето една статия, която илюстрира това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135165.0

Буба, при Рафи това дали го установи лекар, или ти си мислиш, че може да е с къса юздичка?

# 104
Гери С. в кой парк се разхождате?

За храненето - Жоро яде по 130 - 150 мл. 6 пъти, дори и през нощта не пропуска, а педито каза вечерното хранене да го махна? Ама как да стане? Големи сме гладници. Иначе имаме и периоди в които се тръшка, изпъва, пищи и не иска да изяде повече от 70-80 мл. Ама ако ще, на следващо хранене си ги наваксва. Така че засега откъм ядене не се оплаква. Само това пусто недоспиване ми тежи.

Общи условия

Активация на акаунт