Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 26 148
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Добро утрооо,  Hug,

Херич, ако имам възможност към 17.00 ще съм на кафе около делфинариума, ама не обещавам, че съм вързана с колата... Приятно гледане на делфинчетата  Hug

Тампахо, по принцип ако ще захранваш около 6 месец, ми че то е ноември, направо си е зима... затова писах така... аз по принцип ще се водя по детето... ако си пие млекцето, що да го зоря с другите храни, ще си изчакам организма му да узрее, както се казва...  Peace Няма къде да избяга ще се захрани  Mr. Green

Нелили, нашият шезлонг е на бертони. Нашият умира от кеф като е в него, така ги блъска тез играчки. Във ФБ имам снимки с него.

Тука не качвам снимки, че в прикачи, все ми дава че са ми големи файловете и се дразня трябва да намалям първо.. във ФБ има снимчици на наш бебок!  Mr. Green

# 76
Здравейте момичета,

Надявам се все още не е късно да приемете нови попълнения сред вас.  Flutter Моето момченце Габриел се роди на 26.05 секцио по спешност след 8 дни пренасяне (термин 18.05). Роди се 3.700, 53 см.
Всъщност съм с вас от началото още от бременните теми и ви се радвах на всички...бях се снабдила впоследствие и с чехлите, следях редовно бисерите на Хера, елфичка, Буба, Гери С. и всички по-активни, но от суеверие ли от какво, така и не се наканих да се запиша. Сега обаче ми се иска да се включвам и се представям  Simple Smile
За нас на почти 2 месеца истинското кърмене на повикване се оказа кауза пердута, но затова пък активно се цедя и давам с шише. Понякога както и Джей писа напоследък се храним по цял ден, а разходките са далечен мираж- изключвам стоенето на терасата.
Искам да ви попитам вие по колко пъти на ден слагате бебоците по коремче, как се справяте с тази задача?

Според ден на всички   bouquet

# 77
  • София
Така сега да се включа по темите
Хоупче, стискам палци за приятелкта ти. Дано се оправи бързо. Пожелавам ти късмет и за жилището. Peace
Луси бързо оздравяване на Венци и много целувки от нас  Hug
Мъст и вие се оправяйте бързо  Peace
Хера благородно завиждам за местоположението ти в момента  Wink да си изкарате страхотно  Hug
За захранването ще се ръководя по бебка, но няма да е преди навършени 5 месеца със сигурност, а сок ще е последното нещо което и дам.
Нищо няма да замразявам,  ще захранвам с готови пюрета. На Алекс купувах  Сънвал, Бейбивита, Хип и Семпер. За Елито мисля пак на същите марки да взимам. На Ганчев не съм давала и сега няма да дам от тях. Разликата в цената между Ганчев , Сънвал и  Бейбивита почти няма , но не съм сигурна в качеството на българските. Немските поне са по контролирани (или поне така си мисля). Това разбира се си е мое мнение и не искам да агитирам никого  Peace
За кашите - мисля с тях да почна захранването, като по близка в сравнение с пюретата до млякото храна (все пак повечето са млечни) . Взимала съм каши на Хип, Лактана био и някакви немски, но не си спомням на коя марка бяха  Thinking  . Мисля сега да пробвам и тези на  ДМ-то.
Адашче много ни е хубава малката адашка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Предварително се извинявам ако съм пропуснала някого   bouquet Hug
За люлката шезлонг - свирено е вече. Поръчах я  Mr. Green

# 78
nellyli    точно за този шезлонг писах по-рано Simple Smile ние го имаме, и е прекрасен, бебето само там се  успокоява и само там спи. не можем без него. много е добре ,че си го поръчала. всички бебета го обожават

# 79
  • София
nellyli    точно за този шезлонг писах по-рано Simple Smile ние го имаме, и е прекрасен, бебето само там се  успокоява и само там спи. не можем без него. много е добре ,че си го поръчала. всички бебета го обожават

Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 80
Здравейте и от нас:) и аз да се запиша в новата тема,прекрасна е както винаги   bouquet несъм чела предната тема,защото нямах време,бяхме в болница няколко дни-бяхме хванали рота вируса....а с баща и бяхме също болнички и все в леглото бяхме Rolling Eyes сега покраи тези жеги сме повече време вкъщи.Навън излизаме рано сутрин и вечер след 18ч,а през деня се носим на раце,все се криви незнам защо така Tiredвече нямам сили за нищо.пожелавам и аз на всички болни да оздравявате бурзо защото в жегите е нещо непоносимо  #Cussing out Ето сега я чакам моита кокона да стане да се храни и се изнервям ,защото все пропуска хранене...ама да ви питам ваще бебчета по колко пъти се хранят?Ние се храним 5 пъти на 4-ри часа,тя сама се измести така....вечер се кривим повечко преди банята и се поносваме на раце-имаме още колики и само вечер е нещо страшно  #Cussing out а иначе ляга в 22ч и спим нощно време,чак към 5.30-6ч рано сутрин се сабужда да яде..Чакам с нетърпение да стане 19-ти и да отидем на консултация,тогава и ваксини ще ни слагат и така се притеснявам в тея жеги ако дигне и температура направо ще се побъркам Sad за захранването и аз гласувах след 6-тия мес,но мисля че ако бебка реши по късно да яде разни пюрета ще и давам когато тя пожелае,няма да я насилвам.С батко й го захраних след 4-ти мес с плодови пюрета и ги хапваше но като се стигна до зеленчуковите и ела да видиш каква мъка е,явно от насила сега е злояд ,затова ненасилваите децата,когато са готови тогава захранваите:)друго не се сещам да пиша приятен ден пожелавам на всички   bouquet да добавя само че и ние спим помалко каде по 10 мин каде по 30 мин,само вечер спи повече и на шезлонга я слагам с вибрации подобен модел е на този които Нели е дала само че нашия е малко по стар но е интересен и наща лудетина седи в него порадва се на игхрачките ,заспи 10 мин и краи омръзнало и е та излизаме навън и там поне малко повечко заспива.За домакинството не се притесняваите момичета ако мъжете ви са разбрани,те ще ви разберат и помагат,аз също немога да смогна напоследак и добре че е маика ми и милото Simple Smile))е това е отивам да храня вече и по късно пак ще се включа   bouquet

# 81
  • София
Julia_Ch, здравей и добре дошла! За слагането по коремче - слагам я 2-3 пъти дневно за по 1 минута - общо взето не се справям  Laughing

cveti_8203, по принцип съм чела, че е по-добре да се започне със зеленчукови пюрета захранването, тъй като плодовите са по-сладки и е възможно след това да откаже зеленчуковите.

# 82
Ами ние имаме голямата люлка на фишър прайз - само че "Аквариум"

много съм доволна - ей сега там спи ... Simple Smile

Хера каде си отседнала  newsm78 аз няма да мога че една съученичка е тук и да се видим че от 3 години само телефони ... но ако сте повече дни във варна може да се запознаем със зетя  Mr. Green Simple Smile

за кашите - може ли да почна да захранвам с тях а не с пюрета?

# 83
menyanthe--не се ли захранваше първо с плодовите  newsm78 с малкия педи ми беше казала да се започне първо с малко сокчета,после с плодовите и след това с зеленчуковите....и явно затова е станал злояд защото си ядеше плодовите безпроблем,но като почнахме с зеленчуковите оле мале едни ядеше едни нещеше,сега мисля и аз да започна с зеленчуците първо Simple Smileох аиде аз излизам навън да плащам сметки и по късно ще доида пак:)))

# 84
Добро утро  Grinning

Julia_Ch добре дошла и честито ти бебче Габриел  smile3525
Няма защо да си суеверна,тук всички са добронамерени,така че се включвай по-честичко  Hug
Ако някога останеш нечута и невидяна,не се притеснявай да натъртиш въпроса си пак  Mr. Green Има моменти,когато без да искаме пропускаме по нещо  Blush
Аз затова все оцветявам и одебелявам букви,да не остана невидяна барем  Mr. Green

Нищо интересно при нас.Тази нощ си откарахме от 23:00 до 07:00,еххх,че кеф и после си спах пак до 9:30  Crazy

А това с морето вече започна да ме притеснява.дъщеря ми по цял ден ме пита дошъл е вече другия месец и кога ще тръгваме за морето  Laughing Ама лесно и е на нея,14 кг напикана е и няма моя проблем.И всеки път като ми забие въпроса,все едно ми казва:"Мамо,ти кога ще се наканиш да отслабнеш,че времето накъся?  ooooh! " Започвам да се депресирам,че времето наближава,а моите килограми още си стоят и нищо не правя по въпроса.Поне още едно 5 кг/да станат 10 свалени/ ,то е ясно че няма да е като миналите ми морета  Tired Но поне да не съм отчайващо тресяща се  Rolling Eyes

# 85
  • Стара Загора
Къщичке аз съм в Бяла на почивка но днес ще сме във Варна...иначе другото идване във Варна ще е на 11.08. Захранването ще започна аз с оризова каша Mr. Green

# 86
  • София
  Захранването ще започна аз с оризова каша Mr. Green

newsm10 И аз така мисля

Julia_Ch Добре дошла при нас   bouquet

къщичка в гората Много ми харесват тези люлки на Фишер прайз , но не ми се дават 300 лв.  Wink
 Елфи ти ме уби  Joy Joy Joy Сигурна съм , че ще успееш да отслабнеш достатъчно до морето  Peace

# 87
  • Варна
Добро утро и от мен!

Да се похваля, вчера ходихме на биричка в Ред Рок в Аспарухово с Валентин и той се държа прилично Peace. Бяхме с нагласата да отидем за максимум час, защото малкия напоследък често огладнява, но той взе че спа като пън от 8 часа нататък, не се събуди и като се върнахме и го съблякох по боди да спи... За сметка на това обаче ми се буди 2 пъти нощем да яде, в 1.30 и в 4.30 ooooh!. Явно ще трябва да го държа буден някак до 10-11, за да си прави 5-6 часовата пауза когато на мен ми изнася Laughing.

Относно захранването - мисля да се водя по бебето, т.е. ще изчакам да започне да сяда що-годе стабилно и да започне да проявява интерес към храната. Предполагам някъде 5-6 месец ще бъде. Ще започна със зеленчуци - картоф, морков... Няма да замразявам нищо, защото картофите, морковите, тиквите, че и ябълките си изтрайват и зимата /ще ползвам домашни от селото на мъжа ми/. Останалите неща така или иначе се въвеждат по-късно, когато вече ще е лято, или поне аз така си мисля. Допълнително сигурно ще ползвам и купени пюрета и каши, но още не съм решила какви, на Ганчев имам спомен някакъв, че имат сол и някакво модифицирано нишесте и може би ще ги избягвам... Голямо четене на етикети ще падне #Crazy.

Елфи, много добре изглеждаш! Аз ако успея да намаля теглото до 75, ще съм почти щастлива, ама няма изгледи да стане, тази 90-дневна диета почти не ми действа, но махнах плодовия ден, че след плодов ден кърмата ми беше една водниста и малкия цял ден беше гладен и неспокоен.... И не знам как да процедирам, уж не ям много, уж разделно, пък кантарът не мърда Cry. Много съм депресирана, навън пълно с разголени слаби мадами, а аз съм топка Close. И сега като знам, че утре си отиваме в Разград и сме там до неделя, а свеки готви почти само пържено и много мазно, ми прилошава, сигурно ще се върна изглеждаща бременна в 9-ти месец ooooh!.

# 88
ами Хера - е то на Бяла е супер ... към 11ти тогава ако ти остане време може да отразим едно кафе Simple Smile и аз си мислех за оризова каша  newsm78 или елда? а пречи ли да е бананова?

нели при нас тази люлка е с история - 300 лв не давам и аз - ММ още скърби за 700те лева за количка и като чуе за гинеколог подскача и казва "Добър ден - 30 лева!" с моите паранои по-добре да ми беше купил един ехограф  Mr. Green Simple Smile рахатясах с люлката обаче Blush

Мария - Габи спа в ред рок на музиката им (че бяхме седнали и до сцената по погрешка) и като излязохме се събуди - музика иска детИто ...

Елфи въобще пък не го мисли това с отслабването ... много си си добре за прясно родила Simple Smile

# 89
И ние сме с голямата люлка на Фишер. В началото не му харесваше много, но откакто започна да се заглежда му стана интересно там. Издържа по 30-40 мин вече. Взехме я от продавалника. Даже вчера заспа там за 15 мин, което си е чудо, много сме трудни на заспиване, при все, че доста често е на ръце.
За климатика, не смеехме да го пускаме, но момъка хич не понася жегите та сега ще пробваме с него.
Чудя се как успявате да ги водите навсякъде с вас, аз пробвах, имам огромното желание да си е с мен, но като се разплаче става страшно..Дано да размине скоро, да отминем и 3 месец...
Сега жегите ги умаломощават, май спят повече, а относно храненето и нашия не изяжда същите дози. Топло му е, то на нас не ни се яде, на тях също.
Мъст, Луси, бързо оздравяване на дечицата!

Общи условия

Активация на акаунт