,
Няма къде да избяга ще се захрани
Моето момченце Габриел се роди на 26.05 секцио по спешност след 8 дни пренасяне (термин 18.05). Роди се 3.700, 53 см. 

да си изкарате страхотно 

. Мисля сега да пробвам и тези на ДМ-то.

ние го имаме, и е прекрасен, бебето само там се успокоява и само там спи. не можем без него. много е добре ,че си го поръчала. всички бебета го обожават
несъм чела предната тема,защото нямах време,бяхме в болница няколко дни-бяхме хванали рота вируса....а с баща и бяхме също болнички и все в леглото бяхме
вече нямам сили за нищо.пожелавам и аз на всички болни да оздравявате бурзо защото в жегите е нещо непоносимо
Ето сега я чакам моита кокона да стане да се храни и се изнервям ,защото все пропуска хранене...ама да ви питам ваще бебчета по колко пъти се хранят?Ние се храним 5 пъти на 4-ри часа,тя сама се измести така....вечер се кривим повечко преди банята и се поносваме на раце-имаме още колики и само вечер е нещо страшно
а иначе ляга в 22ч и спим нощно време,чак към 5.30-6ч рано сутрин се сабужда да яде..Чакам с нетърпение да стане 19-ти и да отидем на консултация,тогава и ваксини ще ни слагат и така се притеснявам в тея жеги ако дигне и температура направо ще се побъркам
за захранването и аз гласувах след 6-тия мес,но мисля че ако бебка реши по късно да яде разни пюрета ще и давам когато тя пожелае,няма да я насилвам.С батко й го захраних след 4-ти мес с плодови пюрета и ги хапваше но като се стигна до зеленчуковите и ела да видиш каква мъка е,явно от насила сега е злояд ,затова ненасилваите децата,когато са готови тогава захранваите:)друго не се сещам да пиша приятен ден пожелавам на всички
да добавя само че и ние спим помалко каде по 10 мин каде по 30 мин,само вечер спи повече и на шезлонга я слагам с вибрации подобен модел е на този които Нели е дала само че нашия е малко по стар но е интересен и наща лудетина седи в него порадва се на игхрачките ,заспи 10 мин и краи омръзнало и е та излизаме навън и там поне малко повечко заспива.За домакинството не се притесняваите момичета ако мъжете ви са разбрани,те ще ви разберат и помагат,аз също немога да смогна напоследак и добре че е маика ми и милото
))е това е отивам да храня вече и по късно пак ще се включа

аз няма да мога че една съученичка е тук и да се видим че от 3 години само телефони ... но ако сте повече дни във варна може да се запознаем със зетя 
с малкия педи ми беше казала да се започне първо с малко сокчета,после с плодовите и след това с зеленчуковите....и явно затова е станал злояд защото си ядеше плодовите безпроблем,но като почнахме с зеленчуковите оле мале едни ядеше едни нещеше,сега мисля и аз да започна с зеленчуците първо
ох аиде аз излизам навън да плащам сметки и по късно ще доида пак:))) 

" Започвам да се депресирам,че времето наближава,а моите килограми още си стоят и нищо не правя по въпроса.Поне още едно 5 кг/да станат 10 свалени/ ,то е ясно че няма да е като миналите ми морета
Но поне да не съм отчайващо тресяща се
И аз така мисля

Сигурна съм , че ще успееш да отслабнеш достатъчно до морето
. Бяхме с нагласата да отидем за максимум час, защото малкия напоследък често огладнява, но той взе че спа като пън от 8 часа нататък, не се събуди и като се върнахме и го съблякох по боди да спи... За сметка на това обаче ми се буди 2 пъти нощем да яде, в 1.30 и в 4.30
. Явно ще трябва да го държа буден някак до 10-11, за да си прави 5-6 часовата пауза когато на мен ми изнася
.
. Много съм депресирана, навън пълно с разголени слаби мадами, а аз съм топка
. И сега като знам, че утре си отиваме в Разград и сме там до неделя, а свеки готви почти само пържено и много мазно, ми прилошава, сигурно ще се върна изглеждаща бременна в 9-ти месец
.
и аз си мислех за оризова каша
или елда? а пречи ли да е бананова?
рахатясах с люлката обаче 
Препоръчани теми