Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 26 108
  • 722
  •   1
Отговори
# 330
Добър ден от мен!!!  Grinning

Тук съм,тук съм....просто нищо интересно няма край нас и не съм се разписвала/то пък щото иначе гърмим от интересност  Laughing /

Нелили много са сладки Алекс и Ели  Heart Eyes
Наистина има разлика,но като цяло много си приличат  Grinning

Ние сме добре,нищо ново,бяхме малко на гости в планината,Рая естествено гък не каза,спа си 2 дена,а ние се размазахме с пиячка  Mr. Green

Елисе...Честита ти Рожденничка!!! Да е жива,здрава и щастлива и много да помага на мама!!!  newsm51

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 12:57 от elfi4ka

# 331
добар ден:) Jira-честито че сте си вкъщи вече и дано не ви се налага да влизате пак,разбирам те прекрасно понеже и ние бяхме в инфекциозната болница преди месец с този вирус и едвам издържахме,бебка едвам изтърпя,а като гледах и другите дечица там и ми се късаше сарцето,непожелавам на никои да влиза в болница...Честит рожден ден на малката принцеса на Елисе,да ти е жива и здрава и много да е послушна:) аз да се оплача пак изпратих моя мъж надалеч и няма да го има 6 месеца,направо несъм на себе си цял ден рева и сега малко се поуспокоих та затова пиша, че да се разсея малко...Да похваля и моита бебонка ,че и ние също много гукаме,смеем се с глас и играем с играчки,даже един час сега поиграхме в шезлонга което си е постижение и от игра заспа сама,иначе се приспиваме на раце,ужас:)показали сте много хубави снимки,да са живи и здрави всички дечица и бебенца   bouquet е това е от мен засега отивам да се изкъпя и да сготвя нещо че от 2 дена несъм на себе си:))приятен ден от мен,после ще ви почета че съм изпуснала 2 страници   bouquet

# 332
Lussy, какъв е този супер ефективен уред - я сподели, че съм цяла Мис Целулитка

# 333
За таза - не знам дали се е свил, но всичките месища не са! #Cussing out Но утре отивам на вилата с баща ми и там има велоъргометър и ще карам, правя коремни преси от време на време. ММ и приятели искат края на месеца да вървим на басейн, но аз май ще си остана по рокля  #2gunfire, първо заради кг и второ от колената до гърдите съм цялата в стрии, въпреки цялото ми мазане с какво ли не.
За гукането - няколко дни вика "ауу и "ей".Отдавна си заглежда играчките, но понякога посяга към тях.

# 334
Нелли,единствената разлика,която аз намирам е в капелата hahaha

Lussy, какъв е този супер ефективен уред - я сподели, че съм цяла Мис Целулитка

Joy
Ами той ми е подарък за един РД,но незнам как точно да ти го обясня и незнам и откъде е купен.В общи линии действа с някакви импулси,твоята работа е само да се намажеш с крем против целулит и след това да минаваш с този уред по проблемните зони,но без да натискаш,без да търкаш и т.н.,просто с леки движения върху самата кожа.
Миналата година с няколко такива сеанса поизчезна да го е.... Mr. Green
Но сега съм нещо много несериозна и го ползвах два пъти и чакам да се махне от само себе си,но не става Twisted Evil

# 335
Здравейте и от нас!

Жира, добре завърнали се от болницата! Не искам изобщо да си представям какво ви е било и се моля на никого да не се случва!  Praynig

Jenajena честита втора месечинка!

Елисе, честит рожден ден на малката госпожица! Жива и здрава и много щастлива!

Хоуп, и моят таз не се е прибрал, но както се казва до таза да стигнем. Ти поне си се справила геройски с килцата.

Освен, че се чувставм като навлечена с торба с пясък и стърчи целулит, месища и стрии, се оказа че и обувките не ми стават!!!!  #2gunfire #2gunfire Имам няколко любими чифта за лятото и са ми малки, краката ми стърчат! Чудя се когато отслабна дали пак ще си вляза в обувките, ама май ще се разделя с номер 38...

Нелили, много е сладък Алекс, на втората снимка паднах от смях.

Ние днес предимно спим, но това е защото повечко се носим на ръце. Иначе след разходката вчера сутринта, детето спа като къпано цял ден. А днес пропуснах сутрешното излизане и още ме е яд. Ще се реванширам в късния следобяд явно.
За гукането и прочие- открили сме палеца, усмихваме се широко и гукаме. По много. И мнооого се лигавим! Играчките обаче още не са ни интересни. На мен все още главна цел ми е да се научим да стоим по-стабилно по коремче. Но всяко дете си е индивидуално. На нас и жълтеницата ни мина по-късно и пъпчето падна на третата седмица, важно е да се случват нещата пък кога точно бебетата си знаят.

И да ви питам- ние ще пътуваме в началото на август, т.е. беби ще е на 2 месеца и малко. Нямаме кошница за кола, която върви с количките, но имаме столче (обикновено на Бертони). Дали ще може да пътуваме ако поставя гърба на столчето хоризонтално, нищо че няма да е напълно легнало? Сега като гледах на Нелили снимката на двете спящи дечица и се замислих като как точно може да стане номерът.

Хубав ден на всички мами и бебоци! 

# 336
Julia_Ch, то нали има столчета на Бертони дето са от 0 кг до 18 кг,ако е таково можеш,иначе трябва да приспособяваш.
Майчета,на мен от тва раждане ми се завърнаха някакви пъпки като от пубертета по горната част на ръцете и горната част на бедрата.Вие имате ли такива екстри?

# 337
Майчетааааа аз съм в много добро настроение. Върнах се от масаж и маникюр, педикюр. Адски много се заредих с енергия и съм готова за нови постижения с Еди. Оставих го на татито и аз марш на релакс - еее няма такъв кеф. Ако имате възможност, скъпи мами, отивайте и не се колебайте да отделите 2 часа за вас си! Прибрах се ухилена до ушите  Mr. Green Пратих с кеф и удоволствие ММ на плаж, без да мрънкам или да ми е криво. Едито както беше вкиснат като го гушнах и си потанцувахме на хубава музика, човека се промени - почна да ми се хили, да си гука... сега си лежи до мене на леглото, слушаме хубава музичка и релаксираме - РАЗКОШ!!!!  Mr. Green Mr. Green 4470 pletka dancing

# 338
Честити Два месеца на Маги и мама Марта! baloni

# 339
Ей такова нещо, ако някой е ползвал ще се радвам да сподели впечатления:

Хоуп, наше приятелско бебе (вече на 1 година) има такова (само че не е с глава на животно, а нещо мъничко отгоре) и не заспива без него. Доколкото разбрах, това е одеалце за приспиване. Като си легне, си го гушка, почва да си го мачка с ръце, да си мучи нещо,  да си го слага върху лицето и така заспива.

# 340
Майчетааааа аз съм в много добро настроение. Върнах се от масаж и маникюр, педикюр. Адски много се заредих с енергия и съм готова за нови постижения с Еди. Оставих го на татито и аз марш на релакс - еее няма такъв кеф. Ако имате възможност, скъпи мами, отивайте и не се колебайте да отделите 2 часа за вас си! Прибрах се ухилена до ушите  Mr. Green Пратих с кеф и удоволствие ММ на плаж, без да мрънкам или да ми е криво. Едито както беше вкиснат като го гушнах и си потанцувахме на хубава музика, човека се промени - почна да ми се хили, да си гука... сега си лежи до мене на леглото, слушаме хубава музичка и релаксираме - РАЗКОШ!!!!  Mr. Green Mr. Green 4470 pletka dancing

Егати кефа!

# 341
Julia_Ch нашето столче в колата е ето такова останало още от кака Клавдия  Mr. Green
http://www.levbg.com/product_info.php?products_id=9204

Само,че е червено.Води се от 0-18 кг. Тогава струваше 80-тина лв ,на някаква промоция беше в Хипо ленда.Идеално е.Няма напълно легнало положение,но то не е и необходимо.Издърпва се напред с един бутон отдолу и става полуполегнало,все едно е в кошница.Много добре се чувства Рая вътре  Heart Eyes Имахме и кошница на Чиполино за Виктор ,но беше в пъти по-неудобна и я продадохме бързо-бързо и си ползвахме това столче на Мони  Mr. Green Сега изобщо не съм и купувала кошница  Peace

# 342
  • на североизток
Нелили, съжалявам, че чак сега ти отговарям. Нашето конче е ето оттук:http://bobobebe.bg/index.php?id_gr=3. След много търсене и ровене из интернет магазините, най - случайно го открихме тук и то на много прилична цена. Алекс е страхотен. Много ми стана мило като го видях как спи между играчките Heart Eyes

Гери, браво на теб! Само така!

Марта, честита ви втора месечинка! Да ви расте без проблеми малката госпожица и много да ви радва! А за зъбчето - знам, че е рано, но.... На другите ми хубавци избиха между 4-5 месец,но при Ния още от раждането се виждаше зъбчето и вече е факт.

Елисе, честит рожден ден на порасналата кака! Да ви е жива и здрава и да ви носи много щастие! Hug

Хоупче, и моят таз не се е прибрал още. Имам някакъв спомен отпреди, че около 6 месеца след раждането започваха да се случват нещата при мен Confused

Жира, радвам се, че лошото е вече зад гърба ви! Прегръщам ви с малката принцеса!

Бубе, пиши как сте с Раф и Габ. Hug

Хера днес тотално ни забрави. А така имах нужда от свеж морски поздрав в тази жега............

# 343
  • София
Зазка  Hug Hug Hug Hug Hug  По добре късно от колкото никога!
Отмених поръчката със светулката и поръчах кончето  Mr. Green Twisted Evil
За таза се вайкате, ами аз какво да ви кажа като трябва първо да отслабна с около20-тина кила и тогава ще разбера свил ли се е   Laughing
Мерси  за комплиментите за моето момче  Hug 

# 344
  • До морето :)
Пращам ви малко морски Бургаски въздух  Hug Щом Хера не се появява, няма да ви оставим така неохладени де  Mr. Green
Днес и моето диване много слуша, малко си развали режима, издържа по 3 часа, ама не в правилните часове. Сега се опитвам да изкара 3:30, че да влезем малко в ритъм. Стискайте палци да издържи още 15 минути заспала, следващите 15 ще я занимавам
Тука при нас днес има събор, после ще излезем да разглеждаме сергии, жалко че тази година ще трябва да се редуваме с ММ за хората, че все някой трябва да пази малката  Mr. Green
Елис, честита ти рожденичка, много да ви слуша, да се гордеете с нея и от време на време да ви ядосва  Mr. Green
А за третото - намери ли си чифт нови бъбреци?  Mr. Green
Гери, как ти завиждам за релакса, аз не мога да ида да се пострижа  ooooh!
За таза - поприбра се, закопчавам си дънките, на които копчето е на таза, но пустия корем не се прибира (аз чакам от самосебе си де  Crazy ) Една сутрин правих коремни праси, ама после забравих  Rolling Eyes Embarassed Иначе насвякъде съм както бях ореди да забременея  Mr. Green Е, малко поотпусната, ама с количката правя мускули, че като се прибираме, пътят ни е все нанагоднище  Whistling
Адашче, дечицата ти са страхно, наистите хем си приличат, хем - не  Heart Eyes
Днес Елито я сложих на активната гимнастика. Закачих 124894847829 играчки, но не й бяха много интересни. Мене гледаше и ми се хилеше  Laughing Като се скриех зад играчките, тогава ги виждаше и им се радваше. Иначе като й пусна музика и започва да рита и да пери ръчички все едно танцива  Laughing
Сега се сетих - някой има ли такава активна гимнастика? Не мога да застопоря пръчката в дупките, а има някакъв чалъм

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 16:25 от nelka_bg

Общи условия

Активация на акаунт