Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 26 070
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Jenajena,да ти е жива и здрава прекрасната Маги  Hug
Гери, звучиш като преродена. Какво право един маникюр  Party
Лусиииииииии,веднага да снимаш уреда и да ни го покажеш! Моляяяя теее!!!!
Бубе???? Къде се загуби??????
За килограмите - аз си влизам в старите дрехи само защото и преди да забременея си бях слон  Crossing Arms
Джулия - ще се натъпчеш в патъците - и аз имах проблем, но не на дължина, а на ширина - от цялостното подуване на организма Сега вече си влизам в почти всички, не се притеснявай Peace
Нелли, това морско конче ще стане като чехлите - емблематично за всички Майчета Joy

# 346

За килограмите - аз си влизам в старите дрехи само защото и преди да забременея си бях слон  Crossing Arms

rotfImao rotfImao rotfImao

Видях те аз,видях те във фейса,мацка от класа с дълъг гол бедър на сватбата си   Crazy Не ни ги пробутвай сега тези  Crossing Arms

# 347
Цвети, жалко, че ММ ти е заминал  Weary Дано ти минат по-лесничко тези месеци. Бебо поне ще те разсейва и забавлява!  Hug

# 348
marietta_g -благодаря за милите думи,надявам се да ми минат бурзо тези месеци,защото свикнах с него и много си го обичам,а и малката няма даможе да я види как расте и ни е много кофти и на двама ни.....аз сега се наканих да изкарам малката ,но започна да превалява дъжд и ще се изкривим накрая #Cussing outДа кажа и аз за килограмите-вече си влизам в старите дрехи,но имам савсем още малко да прибера корема...приказвате за разни играчки гледам,ами ние си имаме един малък пюшен заек шарен и като се допре до него и започва да заспива,аз така съм намерила цаката Laughingох това е от мен засега,отивам да храня ревлата

# 349
Момичета, здравейте и от нас  Hug
Ние днес се връщаме от едноседмична почивчица на вилата, която изкарахме с хрема, кашлица и подобни проблеми  Confused Бебка се разболя първо, после и аз, ММ е на косъм, но той поне може да пие повече лекарства. Та пазете се, не стига адската жега, ами и някой такъв вирус и ти идва да се гръмнеш  #2gunfire Вече една седмица не й минава хремата на Тияна, не знам нормално ли е?  Confused
Елис, да ти е жива и здрава рожденничката  Hug
Марта, честита втора месечинка на Маги  Hug
А това конче много ми допадна, ще се поръчва и то, вече се е видяло  Heart Eyes
И ние имаме такъв шезлонг като на Луси и Лава, ама хич не му се кефим Crazy
Луси, как разбрахте за тази инфекция с нослето? При нас има същия проблем с реването и пищенето по време на ядене, та се зачудих дали не е от запушен нос, щото уж всичко друго елиминирахме Tired
Днес реших да пробвам дали бебка ще пие вода, защото ме побъркаха от всякъде - жадна съм го държала тва дете, от къде на къде няма да й давам вода в тая жега и други подобни  Twisted Evil Еми изпи 60мл на няколко пъти, ама пък се чудя от друга страна - как да разбирам жадна ли е или гладна  Crossing Arms При положение, че последните една -две седмици яде през час-час и половина  Tired Направо съм станала зомби  Tired
За килцата - имам още два -три, влизам си в панталоните, ама по скоро проблема ми е като съм без тях, то едно отпуснато, целулит по краката, стрии по гърдите, отврат направо. Не ми се мисли какво ще стане с гърдите ми като спра да кърмя  #Cussing out Освен да започваме с второто бебе, дето сме го замислили и после малко корекции да си направя  Crazy

# 350
Цвети, мила, и мене ме очаква същата съдба, като твоята... моряшка жена съм и скоро идва времето да го изпращам... преди ми ставаше доста криво, поревавах си, но сега с детето сигурно ще ми е два, три пъти още по криво...  може да му мърморя, но си е друго да си е в къщи... днес пак излезнахме, хапнахме навън...
Уф, още го приспивам нашия разбойник, като ги лапне тези юмруци и няма пускане... или пък се бие, или си търка очите, луда работа...

# 351
Бубе???? Къде се загуби??????

Тук съм, тъкмо минавам да се обадя..

При нас от зле, още по-зле  Cry
Пипнахме летния вирус с повръщане и разстройство. Първо аз, после мъжа ми, сега Габ, но най-се страхувам за бебето, ако и той започне да повръща на фонтан, ще тршбва пак да ни приемат в болницата...
А вече съм сама, тъкмо изпратих мъжа ми, утре лети от София, стискайте му палци за лек и безпроблемен, път  Praynig

Днес търча като луда, от едната стая с бебето, в другата с повръщащия на фонтан Габ..Включих му система, тъкмо изтече, но трябваше да го гледам дали всичко е наред, защото я включих с игличка, не с абокат..В този момент бебето плачеше, Габчо ме викаше жално..какво да ви говоря, просто КОШМАР!!!

# 352
Ой, Бубеееее, бъди силна миличка, дано бързо се оправите всички, най-вече дечицата!!!! Силни прегръдки  Hug Hug Hug
Лек път на мъжа ти!  Praynig

# 353
  • София
Бубееее: Как може такива неща да ви се случват!! #2gunfire #2gunfire
Дано скоро вирусът отмине и да пропусне поне малкото човече! Praynig Винаги, когато си мисли човек, че по- лошо не може да бъде.. съдбата го опровергава!!!Гадна работа! #Cussing out
Благодаря на всички за поздравите!
 И ние си поръчахме от морското конче- явно ще бъде играчка талисман на майската дружина! Peace
Гери: Как живеете без мъжете си толкова дълго ? Ние с ММ се разправяме за отсъствие от половин до 1 месец, че с 3-те деца вече не мога сама , а и ми е мъчно много за него...но кой е казал, че животът е справедлив?

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 23:53 от jenajena

# 354
  • София
Леле Бубе , какви са тези болести дето ви нападат така  Rolling Eyes
Дано Рафи се размине с летния вирус  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig , а Габриел оздравее бързо  Hug
Стискам палци и за мъжа ти  Peace. Лек полет му желая.

Нелли, това морско конче ще стане като чехлите - емблематично за всички Майчета Joy

Ха-ха Ами да подготвям новата тема с него, а???  Laughing
Ето и Марта е поръчала вече  Wink   Лусиии ти си наред , не се стискай   hahaha

Поли вие голяма почивка сте си искарали  Sad Бързо оздравяване ви желая.

# 355
  • София
nelka_bg, аз имам такава гимнастика - има едни лентички, които се лепят - те минават под пластмасовите пръстени и се залепват нагоре. Надявам се, че ще ми разбереш обясненията. Ако не - ще правя снимки!  Laughing

# 356
  • София
Цитат
Ха-ха Ами да подготвям новата тема с него, а??? 

Вечер майските "бонбончета'' спинкат сладко с морски кончета!

# 357
  • София
Цитат
Ха-ха Ами да подготвям новата тема с него, а??? 

Вечер майските "бонбончета'' спинкат сладко с морски кончета!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51

Много ми харесва  Hug

# 358
  • До морето :)
nelka_bg, аз имам такава гимнастика - има едни лентички, които се лепят - те минават под пластмасовите пръстени и се залепват нагоре. Надявам се, че ще ми разбереш обясненията. Ако не - ще правя снимки!  Laughing
Благодаря ти мноооооооооого  Hug Hug Hug Май го направих или поне не изкача вече и да се мандахерца  Mr. Green
И на мен заглавието много ми харесва Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 00:40 от nelka_bg

# 359
  • София
Да си публикувам отговорите от вчера, че съм до никъде с четенето и да почерпя за днес, че имахме с баща ми р.д.-та.

Не ми беше много празнично, но бебка вече се усмихва по-често и се заиграва в активната гимнастика, та съм по спокойна.

Хоуп, ние също се въртим много. В зависимост от това накъде е обърната главата, винаги назад. В болницата я намерих завъртяна на 90 градуса.

Заспиване, ние след баня винаги заспиваме самички. Много рядко трябва да я люлея.
Сега след болницата е отпаднала и след хранене отново заспива сама, само трябва да и дам бибата и да й пусна любимата играчка.

Мария_И и аз с танци се лекувам. Чакам и аз да мине още малко време, че все още усещам болки при повече натоварване (разбирай ходене и стояне права). Аз вече водих бебата и много и хареса. Сега само татито ни ходи да се разписва за семейството. Simple Smile

dessince, аз съм била. Тогава направих последната консултация при личния лекар на нашите и след това се изстрелях моментално към София и веднага влязохме в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт