, то не мож се побрах на страницата.Това защото преди бях хипопотам сега съм слон

идвам.

и
. Така че, не ни баламосвай!
Щото аз четох за нея и май всички отслабват, но пък ми изглежда супер опасна и вредна. Тук даже е забранена.
Аз и преди съм казвала, че майките с три деца сте героини! Аз с едно каталясвам, представям си на теб какво ти е.... 
ние днес няма да ходим на консултация,защото сестрата я няма,била отпуска и няма кои да ни сложи ваксините,та ще ходим началото на август месец:) За уважаването--с ММ си се уважаваме поне два пъти седмично,но сега ще съм на сухо 6 мес. и така ще се предпазя със сигурност от забременяване
това е от мен засега отивам да си тегля един душ,после едно кафе да изпия преди да сме станали от сън:))лек и успешен ден ви желая
ААА и да почерпя всички с нещо сладичко за моита пикла---днес правим 3 месеца,честито и на всички които са пораснали днес като нас
и ако може да помоля някои да ми сложи нещо сладичко ,че все немога да публикувам снимки тук в темата:) благодаря предварително....Люсии а честито и на вас 3 мес. на Венции,да ти е жив и здрав и да расте все така красив и дано да не плаче толкова и да бъде по послушен
)
оставям ви 
да скрива колкото се може повече.Че то няма такива стрии,няма такова чудо
не знам как ще се боря с тях
Личи си че с любов са правени! 

, защото той просто не може да стои по друг начин.

.
.
. Той сигурно и затова толкова често иска да суче напоследък, най-вероятно от жажда, ама нека суче детето, и без това още не ме е напуснала параноята яде ли достатъчно, нищо че наддава добре.

Венци не във фаза ами в няколко фази влезе за един час...направо я побърка. Та в резултата на тръшкането му аз бутах двете колички до тях а тя го носеше на ръце...милото нещо го мъчеше 
не стават за онеЗ младежките
Иначе позата е както е писала джиджонка, позата е добра и на него му харесва, но ужасно много се спарва и сега не го оставям много да стои там. Но тази снимка беше след пътуване в колата, а той там се размазва милия
Малките сладури стават на 3 месеца и са едни от най-големите бебоци в темата-да са ни живи и здрави и най-вече много послушни 

Друго е човек да сподели и да срещне разбиране

Бъди сигурна, че не е възможно една 34 годишна жена и една на 26 да изглеждат едкавко, еле пък тая на 34 да изглежда по-млада..Няма такъв филм, ако разбира се всичко не е на филм, фотошоп или жената да е претърпяла два фейслифта 
Скоро ще сте като приятели 

Когато мъжа ми си и е тук- почти всеки ден, но като го няма...карам на пост и молитва!
Щом я сложа да легне и почва да връща! А не съм я прехранила със сигурност...ако продължи така и днес мисля на лекар да я водя! 
Препоръчани теми