Пуснала съмклиматиците на 28 градуса и втратите в целия апартамент отворени...така се живее...баси. Боримечков е с боди с къс ръкав и чорапки а Слави е с тениска и къси гащи...сержа си ходи гол
Аз с кеф бих си сменила ника на Доналд, ама май не може
Като се регистрирах тук на времето, ми се бяха случили ужасни неща и за това ника ми е такъв отчаян и драматичен ( а и си мислех, че това ще е потребителското ми име, а не ника, но здраве да е).
- сега майка ми е жертва, но трябва да отида да я отменя, че ми прави намеци вече
. До скоро
И със страхотен гащеризон ! 

, но още ми е жега. Чак вода тече от мен
То и Ели нервничи днес , най-вероятно от топлината. Цял ден ми виси по гърдите. Яде 5 мин. и заспива. Точно я сложа на леглото и тя пак се буди и иска да яде
А на мен ми става още по-топло като я гушна. 
. Малко трудно се справям с готвенето и чистенето, но колкото толкова.
Аз бутам , тя плюе и чак и се догажда от тях . Ще продължа да и ги предлагам тъпо и упорито докато не започне да ги харесва
В следващата тема ще пусна анкета по идея на Нанди 

, аз ако бях щяхте да сте накриво или с по половин глава
, ту е разстройство ту си е нормално, не се впрягам, обаче ни е интересно защо така се получава.[/color]
С 3-4 измивания и вече има осезаем ефект. Е, ние хванахме проблема почти в началото де, но така или иначе. Та...препоръчвам го с две ръце. Малко е скъпичък /аз го взех за 22.80/, но определено си струва.
-голяма мъка ми е това,не мога да разбера как се получава-все мисля,че стои гладен-ако има мама със същия проблем-да пише!
. И аз имах проблем, дори като бях слаба, а в САЩ, когато бях на студентска бригада, ми казваха, че съм skinny. Такъв балсам за самочувствието ми беше престоят там
. А сега въобще не смея да ходя по магазини за дрехи, за да не се депресирам съвсем. Ще нося каквото ми става, докато не се напъхам в другите си дрехи.
. Биха противохепатитната ваксина. Докато му я биха не плака много, но после в къщи настана ад
. Реве, не иска да яде - хем е гладен, хем се дърпа от гърдата, голяма борба водим, докато се нахрани и после си продължава с рева. Някоя от вас имала ли е подобна случка след първата ваксина? Чудя се дали е от ваксината /нали противохепатитната уж няма странични ефекти/, или е просто съвпадение точно сега да е крив? Дали не се задават зъби, плюнчи се ужасно много, това дърпане от гърдата също съм го чувала от познати като предвестник на зъбите, освен това постоянно лапа ръчичките си, ако няма друго в устата /биберон или цица :topoth:/. Много ми е жал за него как се мъчи
. 
Че преди да родя, той беше 100 
А за посягане и дума не може да става
Иначе постоянно се преобличаме, ако не сме голи де
) - не му ли е горещо така облечен? Ние навънка сме по боди или по тениска, а вкъщи - по памперс
Сега ще я топя в кофата, ще ядем и да спи детето.
не знам аз ли съм некадърна, помпата ли нещо е като помпите, но не-ста-ва 
Дано скоро Ели да започне да си го познава и харесва 
като скачени съдове сме
Таткото ми помага много, ама то в тоя случай няма какво да направи 
Повтарям- Послушни 
И ако е - какви отзиви има, къде, как се прави и т.н.? Мернах в едно предаване на Гала, ама нищо не успях да разбера
Препоръчани теми